Porsche Buda Hazugságok (márkaszervizes élmény)
Nem gondolom hogy ez egy lerágott csont inkább a "mundér becsülete" mondatja veled...
"undorító hozzáállás az ügyfél részéről" minősítés gáz
Azt az időt amit a hazugság kivitelezésére fordítottak inkább a szolgáltatás minőségére fordították volna. Vajon a tovább képzésnél oktatják hogy ne hazudj ?
Saját példám igazolja hogy sajnos nem elszigetelt jelenségről van szó
Pár éve vásároltam egy idős barátomtól egy16 éves BMW E46 autót /évi 3000-4000 km = 76000 km/
A tulaj a Rack Autó Budaörstől vásárolta az autót 2001 ben, minden évben ott szervizelték. Gondos emberként minden számla műszaki vizsga dokumentum stb lefűzve .
A gk. átvétele után az egyik legjobb csak BMW javítással foglakozó ismerősömmel átnéztük az autót mert csak úgy vállalta a további gondozását hogy csinál egy revíziót. Státuszból fakadóan minden BMW adatbázis áttekintéséhez jogosultsága van .
Rögtön kiderült hogy a pollen szűrót és a benzinszűrőt soha nem cserélték ki a 16 év alatt de minden évben a számlán szerepelt. A benzin szűrő az autó alján egy termosz méretű patron amin látszott hogy soha nem bontották meg. a pollen szűrő is azonosítható volt a gyártás időpontja...
Mikor kiderült hogy az autó eladásra kerül és nem a szervíz vezető és a tömött sorokban sorakozó szerelők vehetik meg az
autót akkor még egy BMW akkura is lehúztál az ídős tulajt kb 50 eFt értékben
Elmentem a szintén a Rack Autónál tárolt nyári gumikért és a fotókkal dokumentált lopásokkal szembesítettem őket természetesen mindent tagadtak és megkaptam az undorító hozzáállás minősítést-.... idős barátomra tekintettel nem folytattam a történetet
De mit hoz az élet....pár hónappal késöb egy munka kapcsán találkoztam a szalon névadó tulajdonosával akinek elmeséltem és meg mutattam a képeket ...kaptam egy új BMW akkumlátort és egy értékes italt persze a felajánlott szervíz lehetőséggel nem éltem