Gyűjtői darab!KisMarci írta: ↑2022.11.07., hétf. 15:41Táskarádió 65.000-ért.![]()
https://apro.hifipiac.hu/category-table ... 000,107524
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Szerintem valami túlságosan drága
Re: Szerintem valami túlságosan drága
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
Usher - Valhalla - Emotiva
Miért kell ezt így túllihegni?
- Smart845
- V.I.P.

- Értékelés: 234
Re: Mission M73
Én egy elég fontos információval bíró tényt közöltem.Scarlett írta: ↑2022.10.31., hétf. 10:23Soha nem szóltam még hozzá kibicként egyetlen hirdetéshez, témához sem, de annyira elszaporodtak az adott termék iránt érdektelen véleményezők, hogy muszáj elmondanom:
1. A hirdetett termék a hirdető személy tulajdona (jó esetben) tehát annyiért adja amennyiért akarja.
Akár 10x - 100x szoros áron is. Maximum nem lesz vásárlója.
2. A piac majd eldönti, de a kérdés nem az mennyi volt az ára új korában, hanem az, hogy ma tudsz -e ennyiért, vagy kevesebbért ilyet vagy jobb terméket vásárolni. (Ebben az esetben szerintem nem, de ez szubjektív)
3. A lényeg pedig, ha meg akarod vásárolni, alkudj privátban (2fő) nem akarod megvásárolni, füstölögj magadban (1fő)
Köszönöm - az eladótól, akit nem ismerek - pedig elnézést kérek.
Miért kell ezt így túllihegni?
A három rossz tulajdonságom:precíz vagyok,utálom a rendetlenséget és tisztaság mániám van.
- Scarlett
- Nincs visszaút

- Értékelés: 23
Soha nem szóltam még hozzá kibicként egyetlen hirdetéshez, témához sem, de annyira elszaporodtak az adott termék iránt érdektelen véleményezők, hogy muszáj elmondanom:
1. A hirdetett termék a hirdető személy tulajdona (jó esetben) tehát annyiért adja amennyiért akarja.
2. A piac majd eldönti, de a kérdés nem az mennyi volt az ára új korában, hanem az, hogy ma tudsz -e ennyiért, vagy kevesebbért ilyet vagy jobb terméket vásárolni. (Ebben az esetben szerintem nem, de ez szubjektív)
3. A lényeg pedig, ha meg akarod vásárolni, alkudj privátban (2fő) nem akarod megvásárolni, füstölögj magadban (1fő)
- Smart845
- V.I.P.

Bizonyára,de nem a használt hifi kategóriában!
A három rossz tulajdonságom:precíz vagyok,utálom a rendetlenséget és tisztaság mániám van.
- Smart845
- V.I.P.

Jól tartja az árát.Új korában (2003) 70000.-Ft volt egy pár.
Mivel eddig ebből - Szerző: kargidje » 19 okt. 2022 19:09 - nem esett le, mennyiért áraznám be, ha az enyém lenne az oppo 203, ezért írtam amit! Szóval továbbra is tartom, amit írtam.
- Aszpirin
- V.I.P.

- Értékelés: 6538
Nos, ha volt az egésznek valami értelme, akkor az az, hogy erre a következtetésre kis segítséggel ugyan, de magadtól eljutottál
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
- Vappali
- Fórumlakó

- Értékelés: 170
" Ki a f....t érdekel mennyiért hirdeted meg vagy hogy rajtad rohad.
"
De Te kezdted most ezt hogy miért hirdetik annyiért amennyiért azt a lejátszót. Engedd el a témát! Főleg ebben a stílusban. Csak azért mert Te drágának találod, nem kell vele foglalkozni. Ez a lényeg amit írtál egyébként - Mindenki annyiért hirdeti amennyiért akarja, legfeljebb rajta rohad.
De Te kezdted most ezt hogy miért hirdetik annyiért amennyiért azt a lejátszót. Engedd el a témát! Főleg ebben a stílusban. Csak azért mert Te drágának találod, nem kell vele foglalkozni. Ez a lényeg amit írtál egyébként - Mindenki annyiért hirdeti amennyiért akarja, legfeljebb rajta rohad.
Ár-érték arány!!??
Nyafogtál, hogy nem válaszoltam. Itt => Szerző: kargidje » 19 okt. 2022 19:09 megtettem. Most meg okoskodsz. Ki a f....t érdekel mennyiért hirdeted meg vagy hogy rajtad rohad.
- Aszpirin
- V.I.P.

Túl voltak vagy sem, nem lényeges (egyébként szerintem is túl voltak/vannak hypeolva) a lényeg, hogy mennyiért lehet őket ma eladni. Vegyél egyet és add el annyiért, amennyit szerinted ér, hátha lemegy az ára
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
Amúgy az Oppo-k akkor is és most is túl voltak/vannak hypeolva. Igaz, mára mellésorakozott több gyártó is hype tekintetében. Szerintem. Valódi vakteszten kíváncsi lennék, mit mutatna egy akkori áron 100-150e Ft-os géphez képest. 
Lehet, hogy te nem árulni hanem eladni akarod….pár karc nem számít ezt mindenki tudja de árultam már egy pár dolgot karcosan és nem akarták elvinni mert karcos ( Sub az alján a sarkán kb 3mm berepedve és alkudni még tőbb ezer Ft-ot mondtam egy ezres belefér de nem több akkor fel volt háborodva és nem viszi el akkor mondtam jó akkor itt marad és az előre kialkudott ár az érvényes és menjen vegyen újat ….rögtön elvitte ) szóval pár karc nem a világ vége… semmire sincs garancia ami használt…kargidje írta: ↑2022.10.19., szer. 19:09Ja, azt nem néztem.Aszpirin írta: ↑2022.10.19., szer. 14:28kargidje írta: ↑2022.10.19., szer. 12:37
A 203-as Oppo-k pl az újkori áruknál is drágábban mennek el itthon (tudom, mert nekem is van egy, pontosan tudom, mennyiért vettem). Nem akarom ugyan eladni, de ha mondjuk el akarnám most, akkor hirdessem meg 250ezerért (miközben 300ezer fölöttre árazta be a piac, ennyiért mennek el) csak azért, hogy olcsóbban adjam, mint amiért vettem? Te azt tennéd? De most őszintén ám!
Viszont te nem válaszoltál a kérdésemrePedig volt egy kérdés ott, hogy mit tennél... kíváncsi lennék.
Vagy ha nem akarsz az én felvetésemre válaszolni, akkor átfogalmazom a Te példádra: ha lenne egy pont olyan cuccod eladó, amit láttál elkelni 200ezerért, 80ezerért és 130ezerért is, Te mennyit kérnél érte? Még egyszer, őszintén. Mert a válaszod azt is mutatni fogja, mennyire vagy őszinte magaddal szemben...![]()
Akkor itt van a válaszom, pl. az én hirdetésem: Marantz PM-15S1, mennyire árazta be a piac mostanra? 330-400e között. Én 280e-et adtam kezdőárnak.
Igaz a tetején van pár karc, viszont a lényegen nem változtat, úgy szól, mint a karcmentes. Viszont egy karcmentes is ugyan úgy elromolhat ennyi évesen, mit az enyém karcos tetővel. Semmi garancia nincs rá.
"Az igazi barát szemből támad."
Ja, azt nem néztem.Aszpirin írta: ↑2022.10.19., szer. 14:28kargidje írta: ↑2022.10.19., szer. 12:37
A 203-as Oppo-k pl az újkori áruknál is drágábban mennek el itthon (tudom, mert nekem is van egy, pontosan tudom, mennyiért vettem). Nem akarom ugyan eladni, de ha mondjuk el akarnám most, akkor hirdessem meg 250ezerért (miközben 300ezer fölöttre árazta be a piac, ennyiért mennek el) csak azért, hogy olcsóbban adjam, mint amiért vettem? Te azt tennéd? De most őszintén ám!
Viszont te nem válaszoltál a kérdésemrePedig volt egy kérdés ott, hogy mit tennél... kíváncsi lennék.
Vagy ha nem akarsz az én felvetésemre válaszolni, akkor átfogalmazom a Te példádra: ha lenne egy pont olyan cuccod eladó, amit láttál elkelni 200ezerért, 80ezerért és 130ezerért is, Te mennyit kérnél érte? Még egyszer, őszintén. Mert a válaszod azt is mutatni fogja, mennyire vagy őszinte magaddal szemben...
Akkor itt van a válaszom, pl. az én hirdetésem: Marantz PM-15S1, mennyire árazta be a piac mostanra? 330-400e között. Én 280e-et adtam kezdőárnak.
Igaz a tetején van pár karc, viszont a lényegen nem változtat, úgy szól, mint a karcmentes. Viszont egy karcmentes is ugyan úgy elromolhat ennyi évesen, mit az enyém karcos tetővel. Semmi garancia nincs rá.
- Aszpirin
- V.I.P.

Teljesen fölösleges ismételgetnem azt, amit már én is, és most előttem szóló is leírt. (nyilván az utolsó a sorban többet nyom abban a kérdésben, hogy mennyiért áruld, de azt hiszem, hogy nem érted... minden annyit ér, amenyit valaki fizet érte. Az a konkrét termék. Nem tudom, ebben mi a nehezen értelmezhető. A korábban elkelt cuccok iránymutatást nyújtanak, hogy mennyit érdees kérni, de ezt még kismillió egyéb tényező is befolyásolja)kargidje írta: ↑2022.10.19., szer. 12:37Biztosan engedett belőle 100e-et.Aszpirin írta: ↑2022.10.19., szer. 11:00
250ezres irányáron hirdette, de honnan tudod, hogy annyiért adta el? Rákérdeztél?
Egyébként a piacon minden annyit ér, amennyiért valaki megveszi, ezt már érdemes lenne észbe vésni.
A 203-as Oppo-k pl az újkori áruknál is drágábban mennek el itthon (tudom, mert nekem is van egy, pontosan tudom, mennyiért vettem). Nem akarom ugyan eladni, de ha mondjuk el akarnám most, akkor hirdessem meg 250ezerért (miközben 300ezer fölöttre árazta be a piac, ennyiért mennek el) csak azért, hogy olcsóbban adjam, mint amiért vettem? Te azt tennéd? De most őszintén ám!![]()
Az meg, hogy annyit ér, amennyiért megveszik, szerintem meg nem, nem ér annyit, hanem annyi az ára. Az ár és érték két különböző dolog.
Szerintem mindennek van egy reális használt piaci értéke, ami több tényezőtől függ. Az, hogy valaki megvesz egy 100e Ft-os terméket 10milláért, mert neki annyira kell, akkor az annyit ér? 1 embernek igen, a többi 7milliárdnak meg nem.
Vagy pl. ugyan olyan termék elkelt 200e-ért, elkelt 80e-ért, elkelt 130e-ért, na akkor mennyit ér a termék?
Hogy is van akkor ez a mennyit is ér dolog ...![]()
Viszont te nem válaszoltál a kérdésemre
Vagy ha nem akarsz az én felvetésemre válaszolni, akkor átfogalmazom a Te példádra: ha lenne egy pont olyan cuccod eladó, amit láttál elkelni 200ezerért, 80ezerért és 130ezerért is, Te mennyit kérnél érte? Még egyszer, őszintén. Mert a válaszod azt is mutatni fogja, mennyire vagy őszinte magaddal szemben...
- Vappali
- Fórumlakó

"Hogy is van akkor ez a mennyit is ér dolog ..."
Továbbra is : Amennyiért el lehet adni. A piac beárazza. Ha elviszik a kiírt áron akkor annyit, ha nem - akkor nem.
De most miért kellene ahhoz igazodni PONT A HIFI cuccokkal, hogy mennyiért vette? Ki nem sz@rja le? A mai árakhoz ( használt és új ) kell igazítani. Aki nem így csinálja, az az
... ufó.
Mondjuk ez a fórum arra jó, hogy amit nem tudunk mindennap az élelmiszerboltban, használt autó kereskedőnél, ingatlanosnál ......stb.... elmondani, azt itt kiírhatjuk magunkból.
Továbbra is : Amennyiért el lehet adni. A piac beárazza. Ha elviszik a kiírt áron akkor annyit, ha nem - akkor nem.
De most miért kellene ahhoz igazodni PONT A HIFI cuccokkal, hogy mennyiért vette? Ki nem sz@rja le? A mai árakhoz ( használt és új ) kell igazítani. Aki nem így csinálja, az az
Mondjuk ez a fórum arra jó, hogy amit nem tudunk mindennap az élelmiszerboltban, használt autó kereskedőnél, ingatlanosnál ......stb.... elmondani, azt itt kiírhatjuk magunkból.
Biztosan engedett belőle 100e-et.Aszpirin írta: ↑2022.10.19., szer. 11:00
250ezres irányáron hirdette, de honnan tudod, hogy annyiért adta el? Rákérdeztél?
Egyébként a piacon minden annyit ér, amennyiért valaki megveszi, ezt már érdemes lenne észbe vésni.
Az meg, hogy annyit ér, amennyiért megveszik, szerintem meg nem, nem ér annyit, hanem annyi az ára. Az ár és érték két különböző dolog.
Szerintem mindennek van egy reális használt piaci értéke, ami több tényezőtől függ. Az, hogy valaki megvesz egy 100e Ft-os terméket 10milláért, mert neki annyira kell, akkor az annyit ér? 1 embernek igen, a többi 7milliárdnak meg nem.
Vagy pl. ugyan olyan termék elkelt 200e-ért, elkelt 80e-ért, elkelt 130e-ért, na akkor mennyit ér a termék?
Hogy is van akkor ez a mennyit is ér dolog ...
- Vappali
- Fórumlakó

Emiatt végülis akkor igazodott az ára a piachoz.kargidje írta: ↑2022.10.19., szer. 10:03A covid alatt elkezdték emelni az árakat a gyártók, aztán hozzájött itthon a k. gyenge Forint, szóval 2x árak vannak itthon. Azaz boltban szinte semmit nem éri meg megvenni, mert a 2 éve 200-250e Ft-os készüléket MOST 400-430e-ért kapod meg! Azaz a már hallgatható belépő szintet kapod középkategóriás áron.Vappali írta: ↑2022.10.19., szer. 09:01Nem ismerem ezt a lejátszó piacot. De ha valaki MOST szeretne venni egy ilyen, vagy hasonló tudású lejátszót, az mennyibe kerül az üzletben?kargidje írta: ↑2022.10.18., kedd 21:47Azért még mindig elég nagy az a bizonyos állatkert:
viewtopic.php?f=31&t=181411&sid=0d586e3 ... 912b61437e
250e-ért megvette valaki, basszzki!!!
Lehet ezek egyike, a matricából ítélve:
https://www.avx.hu/forum/viewtopic.php?t=134651
viewtopic.php?t=124618
De még 1 éve is 100-120e körül mentek itt avx-en.
Szóval ez sem nyerészkedés ... persze, nem hát csak jófejség 150%-al drágábban adni.![]()
pl.
https://www.arukereso.hu/asztali-cd-lej ... 435489024/
Tudom ... a hifi nem olyan mint a használt autó, stb. De az ingatlan áraknál is háborgunk, de ha házat, lakást cserélünk, akkor senki nem a hajdani vételárhoz igazítja az eladandó ingatlanját, hanem a jelenlegi ingatlan ( használt és új ) árakhoz, az a kiindulási alap.
- Aszpirin
- V.I.P.

250ezres irányáron hirdette, de honnan tudod, hogy annyiért adta el? Rákérdeztél?kargidje írta: ↑2022.10.18., kedd 21:47Azért még mindig elég nagy az a bizonyos állatkert:
viewtopic.php?t=124618
Szóval ez sem nyerészkedés ... persze, nem hát csak jófejség 150%-al drágábban adni.![]()
A covid alatt elkezdték emelni az árakat a gyártók, aztán hozzájött itthon a k. gyenge Forint, szóval 2x árak vannak itthon. Azaz boltban szinte semmit nem éri meg megvenni, mert a 2 éve 200-250e Ft-os készüléket MOST 400-430e-ért kapod meg! Azaz a már hallgatható belépő szintet kapod középkategóriás áron.Vappali írta: ↑2022.10.19., szer. 09:01Nem ismerem ezt a lejátszó piacot. De ha valaki MOST szeretne venni egy ilyen, vagy hasonló tudású lejátszót, az mennyibe kerül az üzletben?kargidje írta: ↑2022.10.18., kedd 21:47Azért még mindig elég nagy az a bizonyos állatkert:
viewtopic.php?t=124618
pl.
https://www.arukereso.hu/asztali-cd-lej ... 435489024/
Volt nekem ilyen Denon BD futóművem kb 1 hétig. nem tudom mit tudtak elrontani rajta a mérnökök, de gyalázatos hangja volt. Az eggyel ez alatti sorszámozású BD lejátszójukat cseréltem volna le, de az jobban szólt, mint ez a transzport.
Konkrétan szart sem ér a mai mkv-s digitális korszakban.
Konkrétan szart sem ér a mai mkv-s digitális korszakban.
Usher - Valhalla - Emotiva
- Vappali
- Fórumlakó

Nem ismerem ezt a lejátszó piacot. De ha valaki MOST szeretne venni egy ilyen, vagy hasonló tudású lejátszót, az mennyibe kerül az üzletben?kargidje írta: ↑2022.10.18., kedd 21:47Azért még mindig elég nagy az a bizonyos állatkert:
viewtopic.php?t=124618
Azért még mindig elég nagy az a bizonyos állatkert:
viewtopic.php?t=124618
Szóval ez sem nyerészkedés ... persze, nem hát csak jófejség 150%-al drágábban adni.
viewtopic.php?t=124618
Szóval ez sem nyerészkedés ... persze, nem hát csak jófejség 150%-al drágábban adni.