https://www.veol.hu/helyi-kozelet/2022/ ... eszpremben

Eléggé egyértemű, hogy 100l-t a pillanatnyi fogyasztásmérő mutathatott max, kigyorsításnál. Ott egy “polgári” jargány is tud 50-55l-t mutatni, attól függően, hogy hol van a pillanatnyi fogyasztásmérő maximuma. Amúgy meg szerintem elég nehéz értelmezni az ennyire magas pillanatnyi fogyasztást l/100km-ben, az inkább csak arra jó, hogy hozzávetőlegesen lásd, amikor az autó tényleg nagyon zabál.

Ezek úgy kb. 15-25 liter körül esznek. Városi totyogásban lehet, hogy 30-at benyom, de oda tényleg nem kell használni. Ebben az értelemben már ők is leszálltak a magas lóról.Shimano írta: ↑2022.10.26., szer. 18:53A kollégám amcsi vas fan,holnap kikérdezem hogy melyik nagyevőt is említette.Már kiment a fejemből,de valami 8 liter körüli szörnyetegről beszélt ami volt neki.De lehet az nem is hemi motoros volt,és nem,persze hogy nem az átlagfogyasztás a 100L,az azért még amcsi mércével is durva lenne.tamagaba írta: ↑2022.10.26., szer. 18:21Nincs ennél nagyobb motoros, 6.4 a legnagyobb
A Hellcat-en van húsdaráló
De a 100 liter teljesen lehetetlen, kivéve ha nem gázos (LPG). Mert a gázinjektorok a benzin után van rakva és azok gázüzemben végig nyitva vannak. Azért szokott a 99 litert mutatni a fed. kompi
Vagy pillanatnyi fogyasztásnál még el tudom képzelni, de ott más kocsiknál is durva számok vannak.![]()

Talán a nagy katonai Kraz és a 6x6 ZIL volt az, ami tényleg 100-as evett százon, ha jól emlékszem
A kollégám amcsi vas fan,holnap kikérdezem hogy melyik nagyevőt is említette.Már kiment a fejemből,de valami 8 liter körüli szörnyetegről beszélt ami volt neki.De lehet az nem is hemi motoros volt,és nem,persze hogy nem az átlagfogyasztás a 100L,az azért még amcsi mércével is durva lenne.tamagaba írta: ↑2022.10.26., szer. 18:21Nincs ennél nagyobb motoros, 6.4 a legnagyobb
De a 100 liter teljesen lehetetlen, kivéve ha nem gázos (LPG). Mert a gázinjektorok a benzin után van rakva és azok gázüzemben végig nyitva vannak. Azért szokott a 99 litert mutatni a fed. kompi
Vagy pillanatnyi fogyasztásnál még el tudom képzelni, de ott más kocsiknál is durva számok vannak.
Viszont nem kell neki eszeveszetten nyomni, hogy rendesen menjen , van benne tartaléktamagaba írta: ↑2022.10.26., szer. 18:21Nincs ennél nagyobb motoros, 6.4 a legnagyobb
Vagy pillanatnyi fogyasztásnál még el tudom képzelni, de ott más kocsiknál is durva számok vannak.

Nincs ennél nagyobb motoros, 6.4 a legnagyobb
Pedig a többi nagyvashoz képest nem is drága.A múlthéten csináltunk egy bmw 6-t,meg egy porsche 911 turbót.Az egyik 65 milla volt,a másikat meg 2 évesen 103 milláért kínálják most.Azokhoz képest az a 17 milla ami körül árulnak több ilyet is nem is sok egy 5-6 éves ilyen dögért.

Köszönöm köszönöm

Időszerü volt...Alex_Aston írta: ↑2022.10.25., kedd 14:21Nocsak, nocsak. Rájöttek nagy nehezen, hogy a kizárólagos tablet nem autóba való...?
https://www.vezess.hu/vezetunk/2022/10/ ... autoikbol/

na, emmán kocsi, tütüAlex_Aston írta: ↑2022.10.19., szer. 11:01Csodaszép klasszikus.
bertonejag12-1024x614.jpg
bertonejag0-1024x614.jpg
bertonejag11.jpg
bertonejag10-1024x614.jpg

Szia,tibó1 írta: ↑2022.10.18., kedd 15:13Kedves hifis társak.
Vásároltam egy régen áhított 23 éves lexus ls400-as atócskát.
Szeretném egy szakértő műhelybe elvinni ahol megjavítanák, a tolatóradart, kamerát, és valami nagyon szuper, rejtett hifit építene bele.
Kérem javasoljatok korrekt, megbízható, szakműhelyt.
Köszönöm.

A kérdés átkerült a helyére, szerintem itt több választ fogsz kapni, és nem is az adás-vételre való.tibó1 írta: ↑2022.10.18., kedd 15:13Kedves hifis társak.
Vásároltam egy régen áhított 23 éves lexus ls400-as atócskát.
Szeretném egy szakértő műhelybe elvinni ahol megjavítanák, a tolatóradart, kamerát, és valami nagyon szuper, rejtett hifit építene bele.
Kérem javasoljatok korrekt, megbízható, szakműhelyt.
Köszönöm.