Teljesen fölösleges ismételgetnem azt, amit már én is, és most előttem szóló is leírt. (nyilván az utolsó a sorban többet nyom abban a kérdésben, hogy mennyiért áruld, de azt hiszem, hogy nem érted... minden annyit ér, amenyit valaki fizet érte. Az a konkrét termék. Nem tudom, ebben mi a nehezen értelmezhető. A korábban elkelt cuccok iránymutatást nyújtanak, hogy mennyit érdees kérni, de ezt még kismillió egyéb tényező is befolyásolja)kargidje írta: ↑2022.10.19., szer. 12:37Biztosan engedett belőle 100e-et.Aszpirin írta: ↑2022.10.19., szer. 11:00
250ezres irányáron hirdette, de honnan tudod, hogy annyiért adta el? Rákérdeztél?
Egyébként a piacon minden annyit ér, amennyiért valaki megveszi, ezt már érdemes lenne észbe vésni.
A 203-as Oppo-k pl az újkori áruknál is drágábban mennek el itthon (tudom, mert nekem is van egy, pontosan tudom, mennyiért vettem). Nem akarom ugyan eladni, de ha mondjuk el akarnám most, akkor hirdessem meg 250ezerért (miközben 300ezer fölöttre árazta be a piac, ennyiért mennek el) csak azért, hogy olcsóbban adjam, mint amiért vettem? Te azt tennéd? De most őszintén ám!![]()
Az meg, hogy annyit ér, amennyiért megveszik, szerintem meg nem, nem ér annyit, hanem annyi az ára. Az ár és érték két különböző dolog.
Szerintem mindennek van egy reális használt piaci értéke, ami több tényezőtől függ. Az, hogy valaki megvesz egy 100e Ft-os terméket 10milláért, mert neki annyira kell, akkor az annyit ér? 1 embernek igen, a többi 7milliárdnak meg nem.
Vagy pl. ugyan olyan termék elkelt 200e-ért, elkelt 80e-ért, elkelt 130e-ért, na akkor mennyit ér a termék?
Hogy is van akkor ez a mennyit is ér dolog ...![]()
Viszont te nem válaszoltál a kérdésemre
Vagy ha nem akarsz az én felvetésemre válaszolni, akkor átfogalmazom a Te példádra: ha lenne egy pont olyan cuccod eladó, amit láttál elkelni 200ezerért, 80ezerért és 130ezerért is, Te mennyit kérnél érte? Még egyszer, őszintén. Mert a válaszod azt is mutatni fogja, mennyire vagy őszinte magaddal szemben...