Szia!
Nekem is van egy ilyenem is. Leírnád miket cseréltek benne és milyen lett utána?
Köszönöm!
suzukidrz400 írta: ↑2019.07.21., vas. 12:09Üdv. Egy két észrevételt tennék.Több MF erősítőm volt már.Kezdtem B 200 al kb 25 éve ezután A 3 as ,szerepelt nálam x150, A300 , A200.Most m6 si szól.Volt Audio Analogue se , Dénes p csöves ,Audionet, Unison s2k,Copland,Denon 1500 r ,Marantz több nem jut eszembe.Lejjebi oldalak be írásaira reagálva minden nagy cégnek van kevésbé jó,és sikeres darabjai.Illetve azt sem értem hogy hasonlíthatunk két márkán belüli erősítőt fotókon mikor közel dupla árú készülékről van szó M6 illetve M6 500i.?? Az MF tudtommal azért adta el a tulaj mert egészség ügyi problémái vannak.A Project igen nagy cég lett sok millió euros gyárral.Ez szerintem csak jobb lesz mint eddig.Szívesen ajánlok hallgatózást .A hangfal választás itt is kritikus .Sokan itt csúsznak meg.Jó áron van megveszik mert dicsérik az újságok otthon derül ki hogy nem passzol az erősítővel.És jön az apró.A MUSICAL FIDELITY szerintem maradt igen jó ZENEI készülék.
Nálam van most egy m6si.Nagyon kellemes hangzású,de bizonyos zenékkel vérszegény.Elpuhít sok dinamikus részt.Szépen részletező,tiszta,stb. de a régi a308 erősítőm sokkal "dögösebben" szól,jó értelemben véve.Szóval egyik szemem sír,a másik nevet helyzet van. Esetleg leírnád,hogy milyennek hallod az erősítődet?
Köszönöm!
Nightrunner írta: ↑2023.12.23., szomb. 19:09Valahol olvastam, hogy hasonló árszínvonalon a Cyrus One jobb választás. Igaz lehet?
Máskor ne a hirdetési topicokban tegyél fel ilyen kérdéseket, ha lehet. Köszi!Nightrunner írta: ↑2023.12.23., szomb. 19:09Valahol olvastam, hogy hasonló árszínvonalon a Cyrus One jobb választás. Igaz lehet?
És ilyenkor jössz rá, hogy egy 3M-s eszköznél simán benne van 1M alkulehetőség...Tuttimaci írta: ↑2023.11.24., pén. 17:39Üdv ,
Egy izgalmasabb BF ár
https://www.extremeaudio.hu/musical-fid ... ito-fekete
Hali!
Lyukas torx csavarhúzó kell hozzá. Jobb szerszám boltokban lehet kapni.tonee73 írta: ↑2022.10.17., hétf. 17:26Talán Torx csavar lehet, de ha löksz egy közeli képet róla az segítene.(netes képeken nem látszik)Snipi írta: ↑2022.10.17., hétf. 17:09Viszont valami olyan elvetemült csavarokkal van rögzítve a tető, hogy nem találtam olyan csavarhúzot kulcsot (ha jól látom valami spec. imbuszkulcs kellene hozzá), így nem tudtam leszedni.
Nem tudja véletlenül valaki, hogy milyen szerszám kell hozzá, és olyat honnan tudnék szerezni?
screws.jpg
torx 2.jpg
Torx pin ha minden igaztonee73 írta: ↑2022.10.17., hétf. 17:26Talán Torx csavar lehet, de ha löksz egy közeli képet róla az segítene.(netes képeken nem látszik)Snipi írta: ↑2022.10.17., hétf. 17:09Viszont valami olyan elvetemült csavarokkal van rögzítve a tető, hogy nem találtam olyan csavarhúzot kulcsot (ha jól látom valami spec. imbuszkulcs kellene hozzá), így nem tudtam leszedni.
Nem tudja véletlenül valaki, hogy milyen szerszám kell hozzá, és olyat honnan tudnék szerezni?
screws.jpg
torx 2.jpg
Talán Torx csavar lehet, de ha löksz egy közeli képet róla az segítene.(netes képeken nem látszik)Snipi írta: ↑2022.10.17., hétf. 17:09Viszont valami olyan elvetemült csavarokkal van rögzítve a tető, hogy nem találtam olyan csavarhúzot kulcsot (ha jól látom valami spec. imbuszkulcs kellene hozzá), így nem tudtam leszedni.
Akkor már várjuk is a beszámolót, tapasztalatot.