Pl. Szélesebb is. Ami persze nem mindenkinek előny.Aszpirin írta: ↑2022.10.13., csüt. 21:06Ezek a kategóriák már eléggé összemosódnak, meg nem is igazán látni, hogy mi alapján kategorizálj. Méretre nincs akkora különbség (a Passat nagyobb valamennyivel, de a nagyságnak nem csak előnyei vannak…), erről magad is meggyőződhedsz, idővel igen nagyot nőtt az Octi, ma már a Scala vette át azt a méretkategóriát, amit anno még (az O1-gyel) az Octi képviselt a Skodánál. Árban pedig egészen ott (volt) az O4, mondom, jobb ajánlatokat kaptam a Passatra 2020 októberében…
Az, hogy hülye voltam, hogy nem a Passat-ot választottam, ma már nem kérdéses. Mentségemre szóljon, hogy egyrészt kombi kellett és a kombi Passat számomra hát… mondjuk úgy, unalmas… míg az új Octi - szintén számomra- kifejezetten izgalmasan néz ki, főleg oldalról és hátulról… másrészt ha a nyár elején kérdezel meg, még mindig meggyőződéssel válaszoltam volna, hogy jobb választás volt az O4 ezzel a motorral…
De a futómű, belső nívó, zajcsillapitás, stb., mind komolyabbak a Passatban, különben mitől lenne más, mint egy Golf, a méretet leszámítva?
De gondolom ezt nem kell magyarázni, hisz BMW-ből ültél át.

a markukba. Megcsinálták. Az EU autóiparának annyi.