Sok folyadék. Ha edzek rendesen és van terhelés, még éjszaka is fagyizok,sütizek
Ja és sok zöldség köret. De fontos,hogy a szervezet ne koplaljon, tudja,hogy nem kell raktározni,mert jön az üzemanyag. Többször, keveset és 3-4l folyadék minimum.
Most vettem rá 2 sensort még nem jött meg,mondjuk a sebességet azt mutatja amúgy is,így a Garmin-al tudom jobban követni.Akkor gondolom du.4-5 után ne egyek? ha minden jól megy egyelőre be tudom fejezni 4-ig a tekerést,utánna mit egyek,hogy ne öljekasebestyen írta: ↑2022.10.02., vas. 18:46![]()
Pattanj fel rá és tekerd. 90-100rpm. Forgasd szépen. Elég 1 óra először. Mikor érzed hogy kezdesz éhes lenni, akkor kezdd el.

Pattanj fel rá és tekerd. 90-100rpm. Forgasd szépen. Elég 1 óra először. Mikor érzed hogy kezdesz éhes lenni, akkor kezdd el.lacee írta: ↑2022.10.02., vas. 17:22Spinning van,már valamelyik nap tekertem egyet.
Spinning van,már valamelyik nap tekertem egyet.asebestyen írta: ↑2022.10.02., vas. 16:43Neked nem volt görgőd?![]()

Neked nem volt görgőd?lacee írta: ↑2022.10.02., vas. 15:36Phuu, nekem is kezdeni kell valamit magammal,stressz is meg gondolom a hidegebb idő miatt csemegèzek,többet eszem+1,5 kg.oda-vissza, félek ,hogy megragad és 100 fölé szaladok hamar![]()
Megoldjuk :)Vinkler írta: ↑2022.10.02., vas. 15:49Semmi extra. Shimano (talán Deore) 36-os agy, hagyományos anyák, küllő. Alexrims DP-17-es felni.
Nem sűrgős, ráér. És köszi előre is!![]()

Semmi extra. Shimano (talán Deore) 36-os agy, hagyományos anyák, küllő. Alexrims DP-17-es felni.
Phuu, nekem is kezdeni kell valamit magammal,stressz is meg gondolom a hidegebb idő miatt csemegèzek,többet eszem+1,5 kg.oda-vissza, félek ,hogy megragad és 100 fölé szaladok hamar
Diéta van. Sok lett a sülttarja... sóskrumpli,rizs,natúr csirkemell... ja, Mira víz

Ha van hozzá kulcsom... milyen kerék? Milyen kűllők és milyen a küllőanya? Bár most kis pihenőt tartok. Sokat virrasztottam ezzel, meg a civil melóval, kicsit befáradtam :) de megoldjuk, csak kis időt kérek szusszanni :)

Revi, mennyi kóla meg finomság fogyott a művelet alatt?revox írta: ↑2022.10.02., vas. 00:45Múlt pénteken kb 5 óra átszerelés, nagyolás (szingó leszedés is persze), majd tegnap 5-10ig beállítás... Ma totál készrehúzás, reggel 7-10, akkor azt gondoltam, kész, de hagytam kicsit, húzza helyre magát, délután még kb 2 óra, küllőfesz pontos belövése. Kanyar vcolt a buliban, hoigy a szelepfurat meletti eghyik küllőt valamiért eltérően a többitől, nem 110kgf-ra kellett tenni, hanem 120, ez kicsit bekavart, mert próbáltam ellenhúzni túloldalon, de nem lehetett...
A Fulcrum agytest szélesebb, mint a Metroné, de a bal oldalon módosult a küllők furatköre is, nagyobb a csapágy, nyilván máshova esik minden., így ott módosul az ellentartó küllők "dőlésszöge" és a feszkója, 90-ről csökken 85-re, de valsz a 120-as jobbboldali megtekeri a felnit (ha nem húzom meg ennyire, lenne benne kb 3-4(5?) tizednyi tojás), így az egyik csak 80kgf...
Eggen, bontott felnit, küllőt, agyat összedolgozni precizen nem is kis meló. De már beragasztottam a küllőanyákat (nem önzárósak, ragasztották eredetileg is), vége... 15 óra...
Újra belevágnék e? Most egy darabig ne lássak kereket![]()
![]()
Pedig még jön a takarítás, csiszolás, szingóragasztás... Jobb volt tudatlanságban élni, venni egy, kereket és hajtani, míg gurult
De talán a Metron 40-es felni a legjobb karbonfelni (kicsit nehezebb a Campáktól, de masszívabb, merevebb) , csak a PRA hátsóagy ehhez nem megfelelő partner.
youtu.be/wEmnMlg195w
Tudom, a tudás számít elsősorban, de nekem ez jobban is tetszikasebestyen írta: ↑2022.10.02., vas. 11:25A legszükségesebbek elvégezve, használható. Ez a kerék szerintem alkalmatlan a tubelessre, legalábbis ezzel a Tufo-val biztos, de szerintem mással is. Nincs egy felső perem, amire felugorjon a gumi, így minden kis deformitásnál ciccen és elszökik valamennyi levegő. Belsős lesz.
.
Tarmac.jpg

Vadonat új 22e Ft/db gumik vannak rajta.Vinkler írta: ↑2022.10.02., vas. 11:30Vaaaagy, peremes szingó.asebestyen írta: ↑2022.10.02., vas. 11:25A legszükségesebbek elvégezve, használható. Ez a kerék szerintem alkalmatlan a tubelessre, legalábbis ezzel a Tufo-val biztos, de szerintem mással is. Nincs egy felső perem, amire felugorjon a gumi, így minden kis deformitásnál ciccen és elszökik valamennyi levegő. Belsős lesz.
.
Tarmac.jpg

Vaaaagy, peremes szingó.asebestyen írta: ↑2022.10.02., vas. 11:25A legszükségesebbek elvégezve, használható. Ez a kerék szerintem alkalmatlan a tubelessre, legalábbis ezzel a Tufo-val biztos, de szerintem mással is. Nincs egy felső perem, amire felugorjon a gumi, így minden kis deformitásnál ciccen és elszökik valamennyi levegő. Belsős lesz.
.
Tarmac.jpg

Azt nem kell ren betenni, csak a hátsó tré.

Aki a Merlin Audioban edződött, bármilyen gaztettre képes (ahogy már Pärt is célzott rá
Revi,revox írta: ↑2022.10.02., vas. 00:45Múlt pénteken kb 5 óra átszerelés, nagyolás (szingó leszedés is persze), majd tegnap 5-10ig beállítás... Ma totál készrehúzás, reggel 7-10, akkor azt gondoltam, kész, de hagytam kicsit, húzza helyre magát, délután még kb 2 óra, küllőfesz pontos belövése. Kanyar vcolt a buliban, hoigy a szelepfurat meletti eghyik küllőt valamiért eltérően a többitől, nem 110kgf-ra kellett tenni, hanem 120, ez kicsit bekavart, mert próbáltam ellenhúzni túloldalon, de nem lehetett...
A Fulcrum agytest szélesebb, mint a Metroné, de a bal oldalon módosult a küllők furatköre is, nagyobb a csapágy, nyilván máshova esik minden., így ott módosul az ellentartó küllők "dőlésszöge" és a feszkója, 90-ről csökken 85-re, de valsz a 120-as jobbboldali megtekeri a felnit (ha nem húzom meg ennyire, lenne benne kb 3-4(5?) tizednyi tojás), így az egyik csak 80kgf...
Eggen, bontott felnit, küllőt, agyat összedolgozni precizen nem is kis meló. De már beragasztottam a küllőanyákat (nem önzárósak, ragasztották eredetileg is), vége... 15 óra...
Újra belevágnék e? Most egy darabig ne lássak kereket![]()
![]()
Pedig még jön a takarítás, csiszolás, szingóragasztás... Jobb volt tudatlanságban élni, venni egy, kereket és hajtani, míg gurult
De talán a Metron 40-es felni a legjobb karbonfelni (kicsit nehezebb a Campáktól, de masszívabb, merevebb) , csak a PRA hátsóagy ehhez nem megfelelő partner.
youtu.be/wEmnMlg195w