Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lemezre írás
Lemezre írás
Jézus, még csak most látom. Ez egy fotó!
De gonosz vagyok...
Lemezre írás
Hogy nincs ez a topik még lezárva?
De a legjobban az elérési út tetszik, csak a cím kéne még, és lehet kivonulni.
- sozs
- V.I.P.

- Értékelés: 753
- Kapcsolat:
Lemezre írás
Sziasztok !
A merevlemezemre másoltam pár filmet , de nem másoló pogikkal , hanem csak copy paranccsal. XP op. renszer .
Sajnos viszont lemezre kiírni már nem tudom őket , próbáltam CloneDVD2-vel , Néro-val , DVD Decripter-rel is , de egyik sem működött .
Melyikkel lehetne megcsinálni ? Előre is köszi a segítséget .
Bocsi, hogy így kezdem, de van ilyen topik ami írással foglalkozik.
De a lényeg az, hogy (tudtommal) mivel simán copy-tál, kódolva van a film, és a kódolás lényege, hogy ne lehesen másolni a filmet. Tehát próbálkozz rippelő progival lementeni a filmet, majd utánna írasd ki. Ajánlom a DVDShrink-et ITT olvashatsz bővebbet a progiról, mert ezt a topikot szerintem egy modi nemsokára törli, vagy zárja!
A baj az, hogy a progik (fejből) lemez módosak, és az ilyen másolatokat nem támogatják, tehát minimum ISO-ba kellet volna lementeni, utánna mountolni, és ment volna a rip progi!
Ajánlom EZT a topikot is!
Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!
Lemezre írás
Sziasztok !
A merevlemezemre másoltam pár filmet , de nem másoló pogikkal , hanem csak copy paranccsal. XP op. renszer .
Sajnos viszont lemezre kiírni már nem tudom őket , próbáltam CloneDVD2-vel , Néro-val , DVD Decripter-rel is , de egyik sem működött .
Melyikkel lehetne megcsinálni ? Előre is köszi a segítséget .