Alex_Aston írta: ↑2022.09.20., kedd 13:04
Ha nem is nekik, de sok más hifi kábel gyártó cégnek miért vannak akkor akár 100x-os árkülönbség kábelei?
Mert ha jól sejtem, a legegyszerűbb is teljesíti a labor eredmények méréseit.
Ez most komoly kérdés?

A gazdaság bármilyen területén előnyös a prémium termék vagy szolgáltatás - ha rentábilisen fenntartható. És nem is csak a profitra kell gondolni, egy prémium termék az reklám, ismertség, elismerés, k&f lehetőség ésatöbbi...
Számomra sokkal érdekesebb az, hogy miért gyárt valaki sok minőségi szintet, pl. kábelből. Erről már kifejtettem a véleményem korábban, szerintem ez bőven a profitról szól, a matek pedig a következő:
Mondjuk azt, hogy van kereslet 10 db kábelre. A vevők elosztása legyen valami átlagos Gauss görbe, pl. 2 nagyon árérzékeny, 1 kőgazdag, 3 alsó közép, meg 4 felső közép...
a.) Ha gyárt valaki egyféle 1000 Ft-os kábelt, akkor a bevétel 10x1000=10eFt
b.) Ha gyárt valaki egy 1000 Ft-os és egy 5000 Ft os kábelt, akkor mondjuk 5-en megveszik az 1000-est, 5-en az 5000-rest, a bevétel 30eFt
c.) Ha gyárt valaki ugyanabból az 1000 Ft-osból, 5000 Ft-osból és mellé tesz egy 20 ezres prémiumot, akkor a 2 csóró változatlanul az olcsót veszi, a kőgazdag a 20 -ezrest (már 22 ezernél vagyunk) és a lényeg, hogy a maradék 7 vagy jelentős része úgy fog gondokodni, hogy hát nem veszem meg a leggagyibbat de a legdrágábbat se, add az 5000-reset. Azaz 22e + 7x5e = 57 ezer. Ehhez már csak hab a tortán a marketing előny, ami darabszámban jelenthet plusz eladást.
- és ezt még tovább lehet bontani, lásd Audioquest termékpalettát.
Szerintem

Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!