A kelepce itt a drága/rossz kábel megnevezési felhívása volt. Hiába sorolna bárki bármit, valaki előléphetne a sötétből, hogy hoppá, nála meg nagyon jó.
A hifizésben legalább annyiszor beleléptem kelepcékbe, mint ti. Még lehet, hogy többször is.
Hogy miért veszik meg a drága kábeleket, amikor az adott rendszerben nem is annyira jók?
Én is jártam így.
Nagyon komoly tudati torzítások zseniális hangot varázsoltak a szobába. Komolyan.
Meg is állhatna itt a történet, és akkor mindenki boldog, én is, a gyártó is, meg a kereskedő is. De nem állt meg, mert elmúlt a varázslat. Eloszlott a köd. Nálam ez hosszú heteket is jelentett, volt úgy.
És a jó kereskedők ezt atompontosan tudják: odaadják, lazán, ha nem tetszik, hozd vissza bátran, semmi gond. Tudják, hogy az első pár nap nem lesz gond. A tudatod egyszerűen előállítja a vágyott hangot. A komolyan drága kiadás ezt a háttérből finoman segíti.
Valaki itt mondta feljebb, hogy a nagyon jók meg a nagyon rosszak kihullanak a rostán hamarabb. Azt hiszem, igaza van. Barabási is ezt mondja. A maradék meg nem több, mint a 90%... :)