(megáll az eszem, és elszomorodok…)a.gabriel írta: ↑2022.09.18., vas. 12:56Én azt gondolom, miután minden esetben gerjeszti a fórumot, akár direkt, akár indirekt a módiknak meg kellene szabni neki az alábbiakat:
- Cables-nek nincs más topikba semmiféle kábeles, vagy azzal összefüggő-utaló beírása neki
- ha ezt megszegi kitiltva örökre
- de ez igaz másra is, aki mellette vagy ellen agitál
Ezzel egyszer és mindenkorra rendezni lehetne ezt a kérdést minden téren!
Csak akarat kell hozzá, és nincs simogatás és buksizás, és egyebek
Khm… és mondd csak, ezt mégis milyen alapon képzeled el? Mert a fórum - ha tetszik, ha nem - szabályokon alapul, amelyek a magyar és nemzetközi szerző jogi, személyiség-, márka- és adatvédelmi, és még ki tudja hány törvénynek, rendeletnek és normatívának kell megfeleljenek. Ebben hogy képzelsz el te egy “lex Cables”-t, amiben célzottan megtilthatjuk, hogy valaki mellete vagy ellene “agitáljon” egy amúgy on-topik témában, mindezt úgy, hogy ne működjünk jogsértő módon? Hogyan szeretnéd meghatározni a “mellette agitálás” ill “ellene agitálás” fogalmakat?
Erről mishow véleménye is érdekelne, aki tudtommal jobban ért a jogi környezethez, mint én, és ő is kb ezt követeli. Hogy “tiltsuk be”, konkrétan, szabályozásszerűen, egy emberre fókuszálva…
Egyébként végigpörgettem most az utolsó talán 3 oldalt, és nem láttam benne Cables-től hozzászólást. A kábelének teszteléséről egy fórumtárs tett be egy beszámolót, ami flame war-nak nem nevezhető vitához vezetett. Nem volt most semmi önreklámozás, és ha valaki pozitív vagy negatív tapasztalatról számol be egy nevesített termékről, akkor azt mind be kellene tiltani szerinted? Vagy csak azt, ami neked nem tetszik?

P.S., de fontos: Jelen hozzászólásomban olvasható fenti kérdések, ezekből származtatható vélemény a saját gondolataimon alapszik, tehát nem a fórum moderátorainak képviseletében írtam, és bőven lehet, hogy még a moderátortársaim sem értenek velem egyet.