chord_ írta: ↑2022.09.18., vas. 10:22Hogy az elfogultság, az inkább nálad érhető tetten. Mert én nem vagyok kábelgyártó; szabad ember vagyok, azt hallgatok, amit éppen akarok, és olyan kábelezéssel, amilyennel akarom. Nálad ez bizony nem így van. Keményen ellenérdekelt vagy, és ez teljesen érthető, mert neked is vannak saját gyártású kábeleid.
Összevonva reagálnék erre a két hozzászólásra, mert számomra ugyanarról szólnak. Hozzátenném, sok éve nem nyilatkoztam itt konkrét kábelekről, a topikot olvasni is ritkán szoktam. Rudibácsi madzagjairól néhány fotón túl semmit nem tudok, soha nem volt velük dolgom, nem is érdekelnek. Kis túlzással "ipari" mennyiségben gyártok kábeleket, amiknek kb tizede jelenik meg a saját márkajelzésemmel, a többi bérmunkában készül, a teljes mennyiség apró töredéke kerül HiFi rendszerekbe. Az idézett fórumtársak logikájával élve tehát én is rettenetesen elfogult és részrehajló kell, hogy legyek, csak azt nem tudom, mivel szemben és milyen irányban.a.gabriel írta: ↑2022.09.18., vas. 12:56Én azt gondolom, miután minden esetben gerjeszti a fórumot, akár direkt, akár indirekt a módiknak meg kellene szabni neki az alábbiakat:
- Cables-nek nincs más topikba semmiféle kábeles, vagy azzal összefüggő-utaló beírása neki
- ha ezt megszegi kitiltva örökre
- de ez igaz másra is, aki mellette vagy ellen agitál
Ezzel egyszer és mindenkorra rendezni lehetne ezt a kérdést minden téren! Csak akarat kell hozzá, és nincs simogatás és buksizás, és egyebek
Nehezen találok megfelelő jelzőket a hozzáállásra (vagy inkább értékrendre?), ami szerint ha valaki aktív egy témában, ne adj isten szakmájává is válik, következésképpen némi pénzt is keres vele, azt azonnal elfogultnak tekintjük, megvonjuk tőle a hozzászólási jogot, esetleg örökre el is hallgattatjuk azokkal együtt, akik véleményt nyilvánítanak az inkriminált portékáról. Tessék gondolatban tovább görgetni ezt az irányt! Megvan a végállomás?
Hozzáteszem, ezzel az intézkedéssel - velem együtt - több tucatnyi fórumtársat szintén ki kellene zárni a fórumról, az aktív társaság komoly hányadát. Tőlem mehet, de az indítógomb megnyomása előtt egy kis gondolkodást javaslok.