Sajnos (vagy nem) a garancia miatt szakszervizbe kell vinnem, de ezzel a hibával különben is márkaszervizbe vittem volna. Azt a kálváriát járom most végig, amit Vinkler megjósolt, és ha valaki, akkor ő tudja, mit beszél (ír). Most a második stáción vagyok túl, és ne legyen igazam, de a szerintem a harmadik - a vezérlőegység cseréje - sem fogja megoldani. Túl jó a jóstehetségem, az első alkalommal pedzegettem nekik már, hogy nem szoftverhibára utal a jelenség, két forduló után ők is rájöttek. Hát akkor vezérlést kell cserélni. Szerintük. Nem kötekedek velük, mert tényleg jobban tudják (elvileg), ráadásul az első forduló után már a gyár utasításait követik.
A munkahelyemhez nagyon közel van Pesten egy márkaszerviz, oda szerettem volna vinni (és ők hívtak is, hogy jelzett nekik az autó “általános hibát”), de ott akkora a tülekedés, hogy csak október elejére tudtak volna időpontot ajánlani. Így aztán a lakóhelyemhez legközelebbibe (a tatabányaiba) vittem, amelyiknek Google-ön 4.5 jelenleg az értékelése, tehát annyira nem lehetnek rosszak, mint amennyire a közhiedelem tartja a márkaszervizekről.
Egyébként a munkafelvevő mind kommunikációban (volt, hogy naponta többször is hívott), mind emberileg nálam jelesre vizsgázott eddig (ma még azt is meg lehetett beszélni vele, hogy nyitás előtt menjek oda - mert nekem úgy volt jobb - a kaput konkrétan én nyitottam ki a többieknek, amikor elhoztam a verdát). Valószínű, hogy ez az emberi hozzáállás is segít nekik ilyen jó értékelést kapni a Google-ön.