Soha nem leszünk egy nevezőn,mert én értem hogy te mire gondolsz,viszont te nem hogy mire én.cables írta: ↑2022.09.11., vas. 11:04A jobb kábel, mint fogalom azt jelenti, hogy azzal a kábellel jobb a hang.Shimano írta: ↑2022.09.10., szomb. 11:58
... eddig nekem minden "jobb" táp és hangfalkábel a levesben végezte,pedig egy pár hétig szinte mindegyikre letettem volna a nagyesküt hogy ezekkel egyértelműen jobb a hang,aztán meg némi kényelmetlen fészkelődés után visszatéve a jól beváltat,vissza is jött a szerethető hangzás,zene,és nyugalom.
Lehet a heed is úgy viselkedik mint a retro cuccok.
Ha te állandóan rosszabb hangú kábeleket vélsz jobbnak és hetek múlva veszed észre, hogy mellényúltál az tényleg sajnálatos, de ez a te egyéni problémád.
A HEED és a retro cuccok ugyan úgy jobban szólnak jobb kábelekkel, mint minden más készülék.

Nálam az a jó hangzás amit élvezek a felvételi anomáliákkal együtt is.Azt viszont nem szeretem ha a hibák zavarnak,szóval hiába reszelem baromi jó hangúra jobb drótokkal a rendszert, ha az lesz az ára hogy ez meg az zavar tőle hosszútávon.Van többszáz cd lemezem,sok a 60-70-es évekből,azoknak mindnek élvezhetően kell szólniuk,nálam ez alap,és úgy is szólnak.
Szóval a jobb kábel mint fogalom nálam az lenne hogy minden lemezemet jobban élvezem vele,de ilyennel még nem futottam össze.Jobb hangot össze tudok hozni,sőt baromi jót is jó felvételekkel,de hogy ennek ne legyen valami hátul ütője is hosszabb távon,na az még nem jött össze,és talán nem is fog,de nem is érdekel mert nem erre hajtok,csak kíváncsiságból teszek próbát időnként ezzel azzal.