Szia!
Tehetsz és jobb is lesz.
Szia!

A videó kártya beállításaival lesz szerintem a gond. Állítsd át a felbontást, a mintavételezést, a frissítési frekvenciát, a dinamika tartományt, a színmélységet. Az Onkyo-d 1.4a-es HDMI-vel van ellátva, tehát a HDR és társai eleve kizárt. Nem értek annyira a pc-hez, de kezdetnek tedd EDID-re (ha lehet), hogy a cuccok saját maguk tudják egymással "lemeccselni", melyik mit és hogyan támogat, s ennek megfelelően ad majd ki jelet a forrás. Vagy állítsd manuálisan 1920x1080/24p-re, 4:2:0 mellett, SDR-ben, 8 bitre! Ennek mennie kell.kistilli1980 írta: ↑2022.09.06., kedd 21:01Sziasztok.
Tud valaki segíteni? Van egy Onkyo tx-nr 609 hm erősítőm. Hdmi-n rákötöttem a settop box-ot, a ps3-at, de a számítógépnek a képe nem jelenik meg. Próbáltam más bemenetbe dugni, de sehol nincs kép. A box és a ps tök jó de a pc nem. A hdmi outot értelemszerűen bekötöttem. Köszönöm.

Én arról beszéltem, hogy a pc kábelét dugd a tv box vagy a ps3 csatlakozójába (tehát bemenetbe, nem kimenetbe) mert azok jól működnek elmondásod szerint. Vagy a tv boxot vagy a ps3-at dugd abba a csatiba, amiben a pc nem működik. Ezzel kipróbálhatod hogy mindegyik hdmi bemenet működik-e jól. Érzékeny szerkezetek ezek, simán tönkremehet egy bemenet úgy, hogy a többi még ettől független működik.kistilli1980 írta: ↑2022.09.07., szer. 09:32Az erősítő hdmi kimenet jó mert az osd is kimegy a tv-re, meg a tv box és a ps3 képe is “átmegy” az erősítőn.
Meg kell nézni az erősítő beállításait,meg a windows beállításokat. Simán lehet az is, hogy a driverrel vagy a windows-al van gond és az erősítőnek semmi baja. Végig kell játszani amit írtam, és le kell szűkíteteni a hibát.kistilli1980 írta: ↑2022.09.07., szer. 09:32Ja igen, közvetlen a tv-be dugva megy a gép, de a filmek miatt ( dolby, dts ) szeretném ha az erősítőn keresztül menne. Kezdek kiborulni![]()

PC hdmi kimenet beállításokat néznem meg, lehet, hogy nem eszi a frissítési frekvenciát az erősítő. (az osd miatt ujragenerálja a jelet, próbaképp az se rossz, ha az osd - t letiltod és ha van hdmi passtrough akkor azt bekapcsolod. Nálam egyszerű denonnal egyébként jobb, folyékonyabb a kép osd nélkül)

Szokásos, próbáld meg a gépet direktbe kötni a tv-re. Ezzel kiderül, hogy most a tv a rossz, vagy a pc. Próbáld a gépet rákötni azokra a csatlakozókra, ahol a ps3 meg a set top box ad képet. Ezzel kiderülhet ismét, hogy a port rossz, ahova a pc-t dugtad, vagy a pc nem ad ki jelet. Le lehet ezt szűkíteni szépen.kistilli1980 írta: ↑2022.09.06., kedd 21:01Sziasztok.
Tud valaki segíteni? Van egy Onkyo tx-nr 609 hm erősítőm. Hdmi-n rákötöttem a settop box-ot, a ps3-at, de a számítógépnek a képe nem jelenik meg. Próbáltam más bemenetbe dugni, de sehol nincs kép. A box és a ps tök jó de a pc nem. A hdmi outot értelemszerűen bekötöttem. Köszönöm.

Onkyo-nal eleg gyakori szokott lenni, hogy a HDMI panel kieg, esetleg probald csak tv-re rakotni, hogy mukodik-e az erosito HDMI panelje.kistilli1980 írta: ↑2022.09.06., kedd 21:01Sziasztok.

Tv előfizetés + hozzá való settopbox?

Vezeték nélkül nem fog menni, mert a Telekom letiltja a tükrözést. Azt nem tudom, hogy vezetéken megy-e. Ha tévét akarsz nézni, akkor más megoldást kell választanod. Például olyan médialejátszó, amire felmegy az ittott.tv de arra külön elő kell fizetni.almera36 írta: ↑2022.07.31., vas. 13:06Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Hogy tudom átvinni az androidos (Huawei) telefonomon futó Telekom Tv go képét és hangját a Marantz 6014 erősítőre? Tv nincs, projektoron szeretném nézni.
Nincs kábel Tv nálunk így csak ezt találtam,hogy legyenek Tv adásaink. Nem találtam olyan okositot se amire lehetne tvgo alkalmazást tenni. A Telekom oldala szerint is csak laptop, tablet és telefon jöhet szóba.
Gondolom Usb C-hdmi kábel átviszi, de jobb lenne vezeték nélkül.
Köszönöm!

Köszi, ezzel próbálkoztam, de csak egy megállni tilos tábla jött fel a sarokba, kép nem.

A távirányítón van egy DVI/HDMI gomb, azt kell megnyomni.
ez szuper, köszi. esetleg valami ami film, sorozat és emlékezetes minőségű hang és kép?Quetz írta: ↑2022.05.23., hétf. 14:30Dolby, DTS:X és IMAX demók: https://thedigitaltheater.com/dolby-trailers/

Dolby, DTS:X és IMAX demók: https://thedigitaltheater.com/dolby-trailers/