Hát ez nem hangzik jól. Ismerős a probléma? Utánanéztem kicsit a neten, és úgy tűnik, az emergency assist és egyéb assist problémáktól zengenek a Skoda (és Audi) fórumok… A vészfékasszisztenssel pedig brutális gondok is lehetnek (ami még nem jött elő nálam). Remélem azért tudnak segíteni valamit a szervizben, kedd hajnalra van időpontom a Porsche Tatabányánál.Vinkler írta: ↑2022.09.01., csüt. 18:07Nem tudok bíztatót mondani sajnos.Aszpirin írta: ↑2022.08.31., szer. 21:34Khm... van egy Octavia 4-em. Tele asszisztens rendszerekkel. 1 év 4 hónapos, és 37ezer kilométer van benne. Az asszisztens rendszerek elkezdtek megbolondulni: állandóan bingbangol, hogy emergency assist nem elérhető meg hogy trave assist nem áll rendelkezésre. Akkor is, ha ezeket kikapcsolom. Nap 20-szor legalább jönnek ezek az üzenetek, mindig párban, van amikor sorozatban, és mindegyiket idegesítő hanghatás kíséri, amit nem lehet megszüntetni.
A lízingcég webszerviz szolgáltatásán kértem segítséget, majd ők keresnek nekem egy szervizt...
Korán kezdi... hogy fognak ezek a rendszerek évekig/évtizedekig működni? Na ez jó kérdés. Hajrá.
Az autót amúgy egyelőre még kedvelem, mert tágas, szép, jól megy, és meglepően keveset fogyaszt.