Émmost fáradt vagyok, de mintha nem egy dologról beszélnétek Pärttal. Ő a hajtókar csatlakozását mondja a spiderre, nem a lánctányérokat a spider "másik végén". De lehet rosszul veszem az adást...asebestyen írta: ↑2022.08.09., kedd 16:34Azt terveztem, hogy ha az FSA lánctányérok elkopnak, akkor veszek rá Cannondale OPI-t https://www.cannondale-parts.de/epages/ ... P2319U10OS , ahol ugye 1 darabból van a 2 tányér, nincs csavar, stb.pärt írta: ↑2022.08.09., kedd 16:00Szerintem egy hifista elég jól belövi, hogy honnan jön a nyekergés.![]()
A spidernél nem megoldás a zsír - már amennyiben valóban ott a gond. Csak addig fog segíteni, amíg a hajtás mikromozgásai ki nem szorítják, aztán tovább nyűvi egymást a két felület, egyre nagyobb játékkal. Ha elég nagy a játék, még minimálisan teljesítményt is elzabál. Ragasztani kell: úgysincs értelme a szétszedhetőségnek azon kívül, hogy így kisebb alkatrészeket kovácsolhat a gyártó - olcsóbban.
Valahogy ezektől a ragasztásoktól idegenkedem. Valószínű hülyeség félni tőle, de nekem az olyan végleges dolognak tűnik mindig, én meg szeretem meghagyni a lehetőségét a korrigálásnak.
Végülis már mindegy, csak derülne ki, honnan nyöszörög. Olyan műanyag nyöszörgés az a bajom, nem fémes. Srác szerint szarni kell rá, ez ilyen.Engem viszont nem hagy nyugodni...
Bár szerintem is inkább középrész,de ellenörzést megér.

nem vagyok ott ismerős, talán Revi tudja. De én is erre gondoltam először, hogy, a sínek mentén az aszfalt nem véletlenül olyan,amilyen.