Utánna Bieber lesz. Na az már nem bejövős, de kva sokan lesznek miatta, hogy ott tudjanak lenni az első sorokban.
Remélem nem lesz taposás.
Nincs szivárvány és no politika, de ez a klip szerintem jó:
youtu.be/CAMWdvo71ls

Ezzel csak beállították. Utána leültem, és azt raktam be, amit akartam, és minden számot végig tudtam hallgatni.fererencz írta: ↑2022.08.08., hétf. 13:15Trükkösek az efféle zenék.Alex_Aston írta: ↑2022.08.08., hétf. 12:58Stream Audioban anno az Orkanokat ezzel a számmal állították be a megfelelő pozícióba a teszteléshez.
Akkor nem tudtam mi ez, de most megismertem.
Lassan 10 éve volt, még nem is szippantott be a hifizés, csak vettem egy kicsivel jobb fejhallgatót a megszokottól. Kollégámnak többek között ezen a számon mutattam meg, milyen jól szól. Ámult és bámult. Aztán kérte, hogy tegyek már be valamit, amit szokott hallgatni (lényegtelen milyen zene, nem is tudom már megmondani). A csoda gyorsan elmúlt: az ismert zenén semmi "különös". Mert az extrát az a pár "audiophile" zene adta...
A zene egyébként jó, ez csak egy random megvilágosodás. Meg egy csel az eladók részéről.![]()

Trükkösek az efféle zenék.Alex_Aston írta: ↑2022.08.08., hétf. 12:58Stream Audioban anno az Orkanokat ezzel a számmal állították be a megfelelő pozícióba a teszteléshez.
Akkor nem tudtam mi ez, de most megismertem.

K*rva jó. Meg is fogom venni az LP/CD-t (ami lesz).zoli73 írta: ↑2022.07.27., szer. 17:15Kedvemre való produkció.: https://index.hu/kultur/2022/07/27/poka ... acco-road/