1500 Ft-os pc zsinor aranyozott erintkezokkel 8000+ Ft. Igen en is gondoltam erre.

Egyelore eddig csak a francia webshopban talaltam no name fekete 3x1,5mm2 1,5m-es tapkabelt.
Félreértés ne essék,én nem vitatom a kábel irány hallható hatását,csak azt nem értem,hogy miért van kitüntetett irány,ha pl.50 Hz-nél másodpercenként 50-szer balra,és 50-szer jobbra folyik az áram egy vezetőben.KisMarci írta: ↑2022.08.02., kedd 20:31Rengeteg fórumon le van már írva...József1960 írta: ↑2022.08.02., kedd 20:24Remélem,majd valaki leírja a fizikai okát a megfelelő fórumban,hogy miért van bejáratott iránya egy olyan kábelnek,amin kizárólag váltóáram folyik.Eltekintve attól a néhány 10 mV DC-ofszettől,ami általában jelen van a félvezetős erősítők kimenetén.
Gyártástechnológia van rá...
Kábelbeégetőt kapni hozzá...
De hát a HIT az felülír mindent.![]()
Rengeteg fórumon le van már írva...József1960 írta: ↑2022.08.02., kedd 20:24Remélem,majd valaki leírja a fizikai okát a megfelelő fórumban,hogy miért van bejáratott iránya egy olyan kábelnek,amin kizárólag váltóáram folyik.Eltekintve attól a néhány 10 mV DC-ofszettől,ami általában jelen van a félvezetős erősítők kimenetén.
Remélem,majd valaki leírja a fizikai okát a megfelelő fórumban,hogy miért van bejáratott iránya egy olyan kábelnek,amin kizárólag váltóáram folyik.Eltekintve attól a néhány 10 mV DC-ofszettől,ami általában jelen van a félvezetős erősítők kimenetén.
nalah írta: ↑2022.08.02., kedd 16:36Szia!
Igen.Én is hibáztam már így, ezért egyértelműen kijelentem,hogy hallani lehet, legalábbis az én rendszeremnél a hibás irányt egy jelölt kábelnél.De ha lehet nem kellene próbálgatni mert nehezen tér magához utána a kábel.
Szia!
Köszönöm!pjm írta: ↑2022.08.02., kedd 15:22Persze, hogy lehet.
https://aqua.hu/kabelek-kiegeszitok-kel ... q4QAvD_BwE
Csak, hogy fájdítsam a szíved az elmúlt két évben tuti kidobtunk a cégnél vagy 200 darabot. Mindenfélét, még régi szürkét is.![]()
Persze, hogy lehet.
Ezt én is meg akartam kérdezni. Amúgy azért is nincs nagyon ilyen vezetékekkel szerelt IEC C13 vagy C15 csatis "PC" tápkábel, mert a 10A-hez, amire ezek a csatlakozók hitelesítve vannak, ahhoz bőven elég (most tekintsünk el egy kicsit a hifista elvárásoktól) a 0,75 vagy 1mm2 vezeték normál szobai kábelhosszokhoz.
Pedig én is az Oehlbach Powercordot akartam ajánlani. Sokféle hosszban létezik szerelten, a pc kábelnél garantáltan jobban szól (próbáltam, nálam egyértelmű volt a hatás), és nem biztos, hogy ha valami másból összerakod, ami nem full gagyi, olcsóbban fogsz kijönni.
Egyet találtam, de 5m hosszú és 90 fokos az IEC csati rajta:BLX írta: ↑2022.08.01., hétf. 21:573x1,5mm2-es "sima-olcsó PC" tápkábelt lehet kapni itthon?
Ilyesmit: https://www.audiophonics.fr/en/power-ca ... -8814.html
Én egyelőre csak ebben a külföldi boltban találtam...![]()
3x1,5mm2-es méretben én nem találtam eddig. Te láttál valahol? Oehbach az 3x1,5mm2-es, de erre a projektre az most drága, mert jópár kellene. Alap "pc-s" elég lenne. Thx.migabi24 írta: ↑2022.08.02., kedd 07:53Pc boltokba lehet kapni, vagy van az Oehlbachnak picit drágábban jobb minőségű vezetővel de ilyen kinézettel.BLX írta: ↑2022.08.01., hétf. 21:573x1,5mm2-es "sima-olcsó PC" tápkábelt lehet kapni itthon?
Pc boltokba lehet kapni, vagy van az Oehlbachnak picit drágábban jobb minőségű vezetővel de ilyen kinézettel.BLX írta: ↑2022.08.01., hétf. 21:573x1,5mm2-es "sima-olcsó PC" tápkábelt lehet kapni itthon?
Nem baj, köszi!istvan01 írta: ↑2022.07.30., szomb. 17:31Sajnos két ok miatt miatt ezt most nem tudom megadni.
1) ahogy látom, most kabelfutar webshopban nem szerepel CAT8 patch kábel.
2) nekem ez a kábel mélyen be van építve, nem tudom kibányászni. Egyébként meglehetős rideg, kis sugárban hajlítani nem lehet. A kábelen pontos típus jelölés van, az alapján megtaláltam a német gyártót és részletes adatlapot, made in Germany. Most csak annyit tudok róla hogy CAT8.1 S/FTP 2m patch, LSHF (ez szabványos jelölés) 4673Ft bruttó, 2021.01.04 vételi időpontban.
Sajnos két ok miatt miatt ezt most nem tudom megadni.