Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kábelezzünk

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3301

Re: Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

cannonball írta:
2022.07.15., pén. 23:07

Mondd: iszol te rendesen? ;-)
Ez lehet a magyarázat. Vagy nem ittunk eleget tegnap, vagy túl sokat :D

Sosem hittem ebben, még most sem, de hallom sajnos reggel is.... most keressek egy kábelt a Limetree elé is? Persze az már kapott ugye TMP táp tuningt, de azelőtt is egy sima PC kábel van gondolkodik.gif
Ehh. Na, ezzel nem akartam már foglalkozni. :angry: :smile29:

Ilyen kábel egyébként.
20220716_085403.jpg
20220716_085403.jpg (2.05 MiB) Megtekintve 2078 alkalommal
Csak a Marantz! :-D

-CB-
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1211

Hozzászólás Szerző: -CB- »

Alex_Aston írta:
2022.07.15., pén. 22:56
Kaptam Kimbertől kölcsön egy általa korábban, a felszámolt CD-jéhez használt táp kábelt (hogy pontosan milyen, nem tudom, remélem majd leírja, annyi tudok, hogy viszonylag vastag, tömör réz). Elhozta a talira, de eszembe sem jutott bekötni, mert annyira szkeptikus vagyok én ezzel, és annyira érdektelen. A tali végén, szinte már a cipő felvétel közben azért mondta, hogy tegyük be, mit mutat nálam. Mondom, jó, legyen. Lássuk (hallgassuk). Bekötöttem a PM-11-be a gyári PC kábel helyére.

Aztán csak néztem, hogy mi a fene, hallom a változást. gondolkodik.gif És meg is tudom nagyjából fogalmazni a különbséget. Persze nem fogok olyan kifejezéseket használni, hogy kategória ugrás, meg a szomszéd is átjött, mivel a 40cm-es falon keresztül is hallani a különbséget, mert nem, messze nem. Amit hallottam, az az, hogy a magasak kevésbé tűntek harsánynak (elsőre úgy tűnt, kevesebb, de nem, csak más), és a mélyek is megváltoztak. Utóbbi úgy tűnt, kevesebb szub basszust tartalmaz, viszont kicsit hosszabban hallgatva, inkább az utózengés mértéke csökkent valamelyest.
Mintha minden kicsit kontrolláltabb lenne. De még hallgatni fogom sokat, aztán meglátjuk, hosszú távon, milyennek érzem.

Sosem gondoltam volna, hogy én ezt valaha is hallani fogom, és most tessék. Nem, neeeem akarok újabb ösvényre lépni. Miért hoztad nekem ezt el kedves Kimber...? :smile51: :D ;)
Mondd: iszol te rendesen? ;-)

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

Kaptam Kimbertől kölcsön egy általa korábban, a felszámolt CD-jéhez használt táp kábelt (hogy pontosan milyen, nem tudom, remélem majd leírja, annyi tudok, hogy viszonylag vastag, tömör réz). Elhozta a talira, de eszembe sem jutott bekötni, mert annyira szkeptikus vagyok én ezzel, és annyira érdektelen. A tali végén, szinte már a cipő felvétel közben azért mondta, hogy tegyük be, mit mutat nálam. Mondom, jó, legyen. Lássuk (hallgassuk). Bekötöttem a PM-11-be a gyári PC kábel helyére.

Aztán csak néztem, hogy mi a fene, hallom a változást. gondolkodik.gif És meg is tudom nagyjából fogalmazni a különbséget. Persze nem fogok olyan kifejezéseket használni, hogy kategória ugrás, meg a szomszéd is átjött, mivel a 40cm-es falon keresztül is hallani a különbséget, mert nem, messze nem. Amit hallottam, az az, hogy a magasak kevésbé tűntek harsánynak (elsőre úgy tűnt, kevesebb, de nem, csak más), és a mélyek is megváltoztak. Utóbbi úgy tűnt, kevesebb szub basszust tartalmaz, viszont kicsit hosszabban hallgatva, inkább az utózengés mértéke csökkent valamelyest.
Mintha minden kicsit kontrolláltabb lenne. De még hallgatni fogom sokat, aztán meglátjuk, hosszú távon, milyennek érzem.

Sosem gondoltam volna, hogy én ezt valaha is hallani fogom, és most tessék. Nem, neeeem akarok újabb ösvényre lépni. Miért hoztad nekem ezt el kedves Kimber...? :smile51: :D ;)

pali923
V.I.P.
V.I.P.

Hozzászólás Szerző: pali923 »

Shimano írta:
2022.07.10., vas. 16:03
Egyértelmű,már csak az árukat figyelembe véve is hogy nem egyforma anyagból készültek.Közel 4 szeres a viborg matricás dugópár ára mindenhol.Az lehet hogy a jelzés nélküli is a viborgnál keszül,de azok közül az alapszint lehet,ettől függetlenül egy gyártói jelzést megérdemelne,sőt kellene is hogy legyen rajta,szerintem.
A fene se tudja, hogy is van ez ebben a kiváló 21. században. Az is lehet, hogy Virág elvtársnak van igaza manapság is: az a gyanús, ami nem gyanús. :D
Nem tudjuk, hogy pl. a franciáknak mekkora árrése van ezeken a dugókon, valószínűleg kicsit ők is értenek a kereskedéshez. Éppen a legolcsóbb Furutech ára alá pozicionálják a Viborg árát, és attól a Furutechtől sem estem hasra. Ár alapján elég nehéz az igazságra bukkanni ezekben a nehéz időkben, sajnos. Azért az a felirat tényleg érthetetlen, annyira meg nem lehet drága egy papírcsík. :D
Ha esetleg tesztel valaki, talán, tisztábban lehet majd látni. Mondom talán. :rolleyes: :D
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

cables
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2290

Hozzászólás Szerző: cables »

----
Ha valaki tesztelné ősszehasonlítás céljából ezeket a Viborg címkés aranyozott vörösréz csatikat... hát megoldhatjuk valahogy.

2288998a.jpg
2288998a.jpg (115.94 KiB) Megtekintve 2285 alkalommal

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11003
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Shimano írta:
2022.07.09., szomb. 23:23
Az avcorp.pl-en is ott a viborg.Felirat nélküli viborg hálózati csati viszont ott sincs,mint ahogyan sehol sem ahol viborg csatikat kínálnak.Ettől még ezek persze származhatnak a viborg gyárból is,csak éppen nem lehet ugyanaz az anyag és minőség a kettő.Ezt már az áruk is mutatja.
Nem azt írtam, hogy sehol nem kapható, hanem hogy Európában Viborg csatlakozóhoz elvileg csak az olasz kereskedőn keresztül lehet hozzájutni. Ahol a márkás típusokat árulják, ott nyilván nem fogják a jóval olcsóbb OEM verziókat kitenni a kirakatba.

Hogy mekkora különbségek vannak a jelenlegi kínálatban, arról nem tudok nyilatkozni, mivel nem vagyok hajlandó annyit fizetni a Viborg jelölésű csatlakozókért, amennyit a jelenlegi rendszerben kérnek értük. Éveken át Viborg felirattal kaptam tőlük a dugókat (ahogy Rudibá fotóján is látható), a matrica pár évvel ezelőtt eltűnt, de a csatlakozók ugyanazok maradtak, a számlán is ugyanaz a cég szerepel. Napi szinten szerelem őket, semmilyen változást nem érzékeltem 8 év alatt.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2129

Hozzászólás Szerző: Shimano »

pali923 írta:
2022.07.10., vas. 14:05
prando írta:
2022.07.10., vas. 11:07
Számtalan példa van arra, hogy egy alkatrészgyártó nappal X néven gyárt, éjszaka saját nevén ugyanazt féláron.
Egészen konkrét példákat tudok még a rendszerváltás előtti időszakból hasonlókra: egy somogyi kisvárosban egy ismert vállalat gyártott jófajta dzsekiket a német piacra, de volt egyetlen feltétel: semmiféle jele nem lehetett annak, hogy hol készült a cucc. A martfűi Tisza-gyárban meg Adidas cipők készültek made in France címkékkel. :rolleyes:

Viborg van a franciáknál is. Több eset lehet: vagy az van, amit fapaci leírt: nem a gyárból jön, hanem kereskedőtől, vagy az olaszokkal meg tudtak egyezni, vagy valami egészen más a helyzet, és/vagy más minőségű, mint fapacié. Szerintem ez utóbbi egészen addig nem is fog kiderülni, amíg valaki nem veszi a fáradságot, no meg némi készpénzt, és nem csinál valamiféle összehasonlító tesztet.
Én minden esetre jobban kedvelem fapaci dugóit az Oyaide-klónoknál (sőt, némely Furutechnél is), de ez nem a reklám helye, csak egy szubjektív vélemény.
Egyértelmű,már csak az árukat figyelembe véve is hogy nem egyforma anyagból készültek.Közel 4 szeres a viborg matricás dugópár ára mindenhol.Az lehet hogy a jelzés nélküli is a viborgnál keszül,de azok közül az alapszint lehet,ettől függetlenül egy gyártói jelzést megérdemelne,sőt kellene is hogy legyen rajta,szerintem.Nekem is van ezekből,jók és semmi probléma velük,de ez nem az a viborg amit 40-50euróért kínálnak párban.Ha viszont igen,és csak a matrica és a pofásabb csomagolás kerül 30 euróba,akkor én kérek elnézést. :D

cables
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2290

Hozzászólás Szerző: cables »

Akkó eztet én hogy vettem itt?

2.jpg
2.jpg (42.51 KiB) Megtekintve 2287 alkalommal

pali923
V.I.P.
V.I.P.

Hozzászólás Szerző: pali923 »

prando írta:
2022.07.10., vas. 11:07
Számtalan példa van arra, hogy egy alkatrészgyártó nappal X néven gyárt, éjszaka saját nevén ugyanazt féláron.
Egészen konkrét példákat tudok még a rendszerváltás előtti időszakból hasonlókra: egy somogyi kisvárosban egy ismert vállalat gyártott jófajta dzsekiket a német piacra, de volt egyetlen feltétel: semmiféle jele nem lehetett annak, hogy hol készült a cucc. A martfűi Tisza-gyárban meg Adidas cipők készültek made in France címkékkel. :rolleyes:

Viborg van a franciáknál is. Több eset lehet: vagy az van, amit fapaci leírt: nem a gyárból jön, hanem kereskedőtől, vagy az olaszokkal meg tudtak egyezni, vagy valami egészen más a helyzet, és/vagy más minőségű, mint fapacié. Szerintem ez utóbbi egészen addig nem is fog kiderülni, amíg valaki nem veszi a fáradságot, no meg némi készpénzt, és nem csinál valamiféle összehasonlító tesztet.
Én minden esetre jobban kedvelem fapaci dugóit az Oyaide-klónoknál (sőt, némely Furutechnél is), de ez nem a reklám helye, csak egy szubjektív vélemény.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

prando
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 160

Hozzászólás Szerző: prando »

Az avcorp.pl-en is ott a viborg.Felirat nélküli viborg hálózati csati viszont ott sincs,mint ahogyan sehol sem ahol viborg csatikat kínálnak.Ettől még ezek persze származhatnak a viborg gyárból is,csak éppen nem lehet ugyanaz az anyag és minőség a kettő.Ezt már az áruk is mutatja.
[/quote]

Számtalan példa van arra, hogy egy alkatrészgyártó nappal X néven gyárt, éjszaka saját nevén ugyanazt féláron. Pl régebben amíg volt, a magyar csapágygyár jelzés nélkül gyártott az SKF-nek bármit, az SKF belerakta a nevét és kétszer annyiért adta.A minősége ugyanaz volt.
De ebből nem szeretnék vitát generálni.
Vincent cd, Revox magnó, TEAC dac, Rotel RA985BX erősítő, diy phono, Vandersteen 1C hangfal, Vibavoice Omega500 tápkondi, ezek Béres János fórumtárs felújításában. Linn lp-játszó Oppo bluray, Heed táp, Fapaci, ACR, AudioNote, VdH, ZuAudio Event, Soner, Furutech kábelek, Triangle Antal hangfal.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2129

Hozzászólás Szerző: Shimano »

fapaci írta:
2022.07.09., szomb. 11:09
Shimano írta:
2022.04.12., kedd 12:12
Egyépként tényleg fura hogy a viborgnak nincs hazai képviselete,tök guszta csatikat gyárt,és pont azon az áron ami még egy pici szájhúzogatással ugyan :D ,de többeknek beleférne a keretbe.Clónok vannak,de eredeti az nincs,fura ez. gondolkodik.gif
A Viborg egy fura eset. Mint a legtöbb kínai gyártónál, náluk sem bogozhatóak ki teljesen a szálak. Én lassan 10 éve tőlük veszem a csatlakozókat, szinte napi chat kapcsolatban vagyok a kereskedelmi igazgatóval, de még nekem sem tiszta teljesen, ami náluk folyik. Az bizonyos, hogy a gyárukban nagyon sokféle - jellemzően jó minőségű - csatlakozót készítenek, amik aztán többféle márkanév alatt kerülnek forgalomba, vagy éppen - mint esetemben is - márkajelzés nélkül, amolyan "OEM" termékként.

Ők biztosan meg tudnák mindezt indokolni, a mi logikánkkal nehéz megérteni. Annyit sikerült megtudnom sok év alatt, hogy a Viborg márkanév EU-s forgalmazását lestoppolta egy olasz kereskedő és bár a taljánok nem állnak a helyzet magaslatán (gyakorlatilag lehetetlen tőlük Olaszországon kívülről rendelni, csak olaszul hajlandóak kommunikálni és nem is forgalmazzák a Viborg teljes kínálatát), a gyártó nem szállíthat más európai országba Viborg feliratú dolgokat, mert ezzel szerződést szegnének. A kínaiakat ez nem szokta visszatartani, de itt valami komoly megállapodás lehet a háttérben, mert szigorúan betartják. Prüszköltem, hisztiztem, tiltakoztam ellene, de az általam felhasznált és eladott évi néhány száz darabos mennyiség az ő szemükben láthatatlan tétel, néhány országban naponta adnak el ennyit. Közvetítőn, ázsiai kereskedőn keresztül lehetne beszerezni, de úgy már irreálisan drága lenne, főleg a jelenlegi HUF árfolyam és a nemzetközi szállítási költségek mellett.

Agyament helyzet, de láttunk már ilyent idehaza is, mikor némelyik kereskedő csak azért bevállalta több tucatnyi márka forgalmazását, hogy más ne kaphassa meg a jogot. Foglalkozni persze ők sem akartak velük, de így kisebb konkurens ellenszélben tudták árulni az általuk preferált, nagyobb profittal kecsegtető termékeket.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11003
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Shimano írta:
2022.04.12., kedd 12:12
Egyépként tényleg fura hogy a viborgnak nincs hazai képviselete,tök guszta csatikat gyárt,és pont azon az áron ami még egy pici szájhúzogatással ugyan :D ,de többeknek beleférne a keretbe.Clónok vannak,de eredeti az nincs,fura ez. gondolkodik.gif
A Viborg egy fura eset. Mint a legtöbb kínai gyártónál, náluk sem bogozhatóak ki teljesen a szálak. Én lassan 10 éve tőlük veszem a csatlakozókat, szinte napi chat kapcsolatban vagyok a kereskedelmi igazgatóval, de még nekem sem tiszta teljesen, ami náluk folyik. Az bizonyos, hogy a gyárukban nagyon sokféle - jellemzően jó minőségű - csatlakozót készítenek, amik aztán többféle márkanév alatt kerülnek forgalomba, vagy éppen - mint esetemben is - márkajelzés nélkül, amolyan "OEM" termékként.

Ők biztosan meg tudnák mindezt indokolni, a mi logikánkkal nehéz megérteni. Annyit sikerült megtudnom sok év alatt, hogy a Viborg márkanév EU-s forgalmazását lestoppolta egy olasz kereskedő és bár a taljánok nem állnak a helyzet magaslatán (gyakorlatilag lehetetlen tőlük Olaszországon kívülről rendelni, csak olaszul hajlandóak kommunikálni és nem is forgalmazzák a Viborg teljes kínálatát), a gyártó nem szállíthat más európai országba Viborg feliratú dolgokat, mert ezzel szerződést szegnének. A kínaiakat ez nem szokta visszatartani, de itt valami komoly megállapodás lehet a háttérben, mert szigorúan betartják. Prüszköltem, hisztiztem, tiltakoztam ellene, de az általam felhasznált és eladott évi néhány száz darabos mennyiség az ő szemükben láthatatlan tétel, néhány országban naponta adnak el ennyit. Közvetítőn, ázsiai kereskedőn keresztül lehetne beszerezni, de úgy már irreálisan drága lenne, főleg a jelenlegi HUF árfolyam és a nemzetközi szállítási költségek mellett.

Agyament helyzet, de láttunk már ilyent idehaza is, mikor némelyik kereskedő csak azért bevállalta több tucatnyi márka forgalmazását, hogy más ne kaphassa meg a jogot. Foglalkozni persze ők sem akartak velük, de így kisebb konkurens ellenszélben tudták árulni az általuk preferált, nagyobb profittal kecsegtető termékeket.

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

cannonball írta:
2022.07.07., csüt. 15:30
Alex_Aston írta:
2022.07.07., csüt. 14:56
cannonball írta:
2022.07.07., csüt. 14:43

megtaláltam, 7 szálbó áll erenként, tehát sodrott.
Csináltatni a sarki IT boltban fali Cat6A-Cat7 kábelből? Az tuti sodrott, és nem drága. Próbának meg jó lehet,
pont, hogy tömör szálas kellene. De holnap majd el is megyek a "sarki" boltba, aztán csereberélek vmit, mert van egy rakás drótom, komplett bontatlan upc drótcsomag, de marha hosszú mind.
Hülye vagyok. Pont azt akartam írni, hogy a fali kábel tuti tömör, na... :smile51:

-CB-
Beköltözött
Beköltözött

Alex_Aston írta:
2022.07.07., csüt. 14:56
cannonball írta:
Alex_Aston írta:
2022.07.07., csüt. 14:28

Cat kábelek mindig tömörek, legalább is a fali kábelek. A patch kábelek pedig vékonyabbak, azért hajlékonyak.
Én még nem láttam sodrott Cat kábelt. Bár lehet, létezik olyan, de elvileg nem lehetséges.
Csináltatni a sarki IT boltban fali Cat6A-Cat7 kábelből? Az tuti sodrott, és nem drága. Próbának meg jó lehet,
pont, hogy tömör szálas kellene. De holnap majd el is megyek a "sarki" boltba, aztán csereberélek vmit, mert van egy rakás drótom, komplett bontatlan upc drótcsomag, de marha hosszú mind.

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

cannonball írta:
Alex_Aston írta:
cannonball írta:
2022.07.07., csüt. 14:08

igen, erre gondoltam. De egyrészt ez sima ofc réz, másrészt nem íja a spec., hogy tömör, vagy sodort.
Cat kábelek mindig tömörek, legalább is a fali kábelek. A patch kábelek pedig vékonyabbak, azért hajlékonyak.
Én még nem láttam sodrott Cat kábelt. Bár lehet, létezik olyan, de elvileg nem lehetséges.

-CB-
Beköltözött
Beköltözött

Alex_Aston írta:
cannonball írta:
tottyi írta:
2022.07.07., csüt. 13:50

Supra kabel es enyhen kek szinu, ezt ajanlottak.
https://www.muziker.hu/supra-cables-cat ... h-frhf-1-m
igen, erre gondoltam. De egyrészt ez sima ofc réz, másrészt nem íja a spec., hogy tömör, vagy sodort.

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

cannonball írta:
tottyi írta:
cannonball írta:
2022.07.07., csüt. 13:46

igen, ezt néztem, a muzikernél van. Csak ugye a Sigma azért eddig valahogy nem a hűdejó kábelek kategóriában futott...

Szerk.
Van sodrott is valóban. De adat átvitel szempontból nincs különbség. A zene meg más kérdés :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Alex_Aston 2022.07.07., csüt. 14:44-kor.

-CB-
Beköltözött
Beköltözött

tottyi írta:
cannonball írta:
tottyi írta:
2022.07.07., csüt. 13:35

En beirtam, hogy "Supra cat8 utp" es kidob rengeteget, ezt ajanljak itt a forumon is kb olyan 18 ezer forint. Legalabb is nalunk. Illetve STP az arnyekolt kabel.
igen, ezt néztem, a muzikernél van. Csak ugye a Sigma azért eddig valahogy nem a hűdejó kábelek kategóriában futott...

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 863

Hozzászólás Szerző: tottyi »

cannonball írta:
tottyi írta:
cannonball írta:
2022.07.07., csüt. 13:13
Vennék egy 50 centis cat8 UTP kábelt. Nem a 200, és nem az 50 ezer Ft kategóriából. Valakinek vmi titkos tippje?
En beirtam, hogy "Supra cat8 utp" es kidob rengeteget, ezt ajanljak itt a forumon is kb olyan 18 ezer forint. Legalabb is nalunk. Illetve STP az arnyekolt kabel.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

-CB-
Beköltözött
Beköltözött

tottyi írta:
cannonball írta:
Vennék egy 50 centis cat8 UTP kábelt. Nem a 200, és nem az 50 ezer Ft kategóriából. Valakinek vmi titkos tippje?

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 863

Hozzászólás Szerző: tottyi »

cannonball írta:
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

-CB-
Beköltözött
Beköltözött

Tuttimaci
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 62

Hozzászólás Szerző: Tuttimaci »

Sziasztok ,

Valaki használ esetleg Zensati kábeleket itt és megosztaná véleményét ?

mind negatív mind pozitív tapasztalatok érdekelnének

köszönöm

üdv

Tutti

Eunos
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 73

Hozzászólás Szerző: Eunos »

Bocs az esetleges offért de a napokban itt járva, ezen utazva sikerült megértetnem a családdal, hogy mennyire sok múlik a jó kábelen:) :cheers1:
Csatolmányok
Bovec
Bovec
8305.jpg (21.76 KiB) Megtekintve 1941 alkalommal

Rock60
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 1344

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

Jó astét mindenkinek !
HDMI - projekt is lezáródni látszik, egy kedves fórumtárstól beszerzésre került egy Aq Carbon, igen jutányos áron. Nem tudom, hogy a Csokihoz viszonyítva milyen, de a Hama - hoz képest brutálisan jó. Olyan, mintha a 300 ezres tévét egy 600 ezresre cseréltem volna le. Megérte a 22 ezres befektetés.
Köszönök minden segítő hozzászólást.
Üdv.
Gyuri

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”