Nem azt írtam, hogy sehol nem kapható, hanem hogy Európában Viborg csatlakozóhoz elvileg csak az olasz kereskedőn keresztül lehet hozzájutni. Ahol a márkás típusokat árulják, ott nyilván nem fogják a jóval olcsóbb OEM verziókat kitenni a kirakatba.Shimano írta: ↑2022.07.09., szomb. 23:23Az avcorp.pl-en is ott a viborg.Felirat nélküli viborg hálózati csati viszont ott sincs,mint ahogyan sehol sem ahol viborg csatikat kínálnak.Ettől még ezek persze származhatnak a viborg gyárból is,csak éppen nem lehet ugyanaz az anyag és minőség a kettő.Ezt már az áruk is mutatja.
Hogy mekkora különbségek vannak a jelenlegi kínálatban, arról nem tudok nyilatkozni, mivel nem vagyok hajlandó annyit fizetni a Viborg jelölésű csatlakozókért, amennyit a jelenlegi rendszerben kérnek értük. Éveken át Viborg felirattal kaptam tőlük a dugókat (ahogy Rudibá fotóján is látható), a matrica pár évvel ezelőtt eltűnt, de a csatlakozók ugyanazok maradtak, a számlán is ugyanaz a cég szerepel. Napi szinten szerelem őket, semmilyen változást nem érzékeltem 8 év alatt.