Nem hittem volna, hogy egyszer AQ kábelt illesztek a rendszerbe, de megtörtént. Több hónapos együttélés után mondhatom, hogy nem bántam meg.

Ilyen ez a popszakma.

Nem hittem volna, hogy egyszer AQ kábelt illesztek a rendszerbe, de megtörtént. Több hónapos együttélés után mondhatom, hogy nem bántam meg.
1. Amíg rézről van szó, addig nem durrantanak nagyot, viszont drágán adják. Amikor meg elkezdenek belekeverni ezüstöt, akkor meg hirtelen nagyon parasztvakítóssá válnak, de hosszútávon nem barátságos hanguak. Legalabbis a nem tömör, hanem a csak ezüstözött kabeleikre ez igaz.Rock60 írta: ↑2022.06.25., szomb. 15:40Szép napot !
Nekem is lenne két kérdésem, illetve most már három:
1. Mi a baj az Audioquest zsebével ?
2. Érdemes-e TV-nézéshez jobb HDMI kábelt használni ? / Nem röhögni /
3. A most Hama kábelt használok. / Most sem röhögni /
Mennyivel érdemes jobbat venni csak TV - hez ? / Carbon ? /
Kösz.
Gyuri
Próbálj szerezni WireWorld starlight-ot annyiért, ami neked még belefér. Nincs messze árban és az egy jó madzag.Eunos írta: ↑2022.06.25., szomb. 15:12Kedves fórumtársak, tanácsot szeretnék kérni. Egy külső hdd-t kötöttem be újdonsült lejátszómba és a filléres usb 3.0 A-microB kábel helyett kerestem valami "jó drágát" de 2e és 25e között semmit sem találtam. Persze Audioquest van. Kiadnék érte 25-öt de ha nem muszáj nem az AQ zsebébe tömném. A WireWorld meg drága főleg hogy 1,5-2m kellene.
Van javaslatotok? Miért nem kínál ilyet szinte senki? Elvileg nagyon kéne számítania. Vagy ezeket a hdd-ket a routerbe kellene kötni? Bocs, ha nagyon láma de új vagyok USB-s körökben:)
Nemtudom, nem én használom, de valoszinuleg jó, mert egyreszt japan, masreszt cryo ofc rézből van.
Nálam a Viablue Kr2 A-B vált be laptop-DAC között.Eunos írta: ↑2022.06.25., szomb. 15:12Kedves fórumtársak, tanácsot szeretnék kérni. Egy külső hdd-t kötöttem be újdonsült lejátszómba és a filléres usb 3.0 A-microB kábel helyett kerestem valami "jó drágát" de 2e és 25e között semmit sem találtam. Persze Audioquest van. Kiadnék érte 25-öt de ha nem muszáj nem az AQ zsebébe tömném. A WireWorld meg drága főleg hogy 1,5-2m kellene.
Van javaslatotok? Miért nem kínál ilyet szinte senki? Elvileg nagyon kéne számítania. Vagy ezeket a hdd-ket a routerbe kellene kötni? Bocs, ha nagyon láma de új vagyok USB-s körökben:)
Az elég béna azon a kábelen, azt úgy kaptam. Én ilyeneket szoktam csinálni:Rock60 írta: ↑2022.06.25., szomb. 11:23Szia !
Igen, a szétesési hajlam, és nekem kicsit határozatlannak tűnő kontakt, én múltkor azért is forrasztottam bele a mezei tömör rezet.
Még futok egy kört tonee ajánlotta - köszönöm a tippet - Schurter dugó felé.
Van egy változata, a 4783, - masszívabbnak is tűnik - ami bekattan az anyába, így nem tud kicsúszni.
Minden anya alkalmas erre, vagy csak a speciális Schurter aljzat ?
Ja, igen. A hármas fonás úgy jó, ahogy a képen van, vagy lehet egy kicsit szorosabbra, úgy ahogy a lófarok van fonva ?
Kösz, üdv.
Gyuri
Ja, akrtam képet is betenni:sutemenyx írta: ↑2022.06.25., szomb. 06:04Azért nehéz menet volt. Az elmúlt 3napban 5-6db, néhányperces filmrészletet többtízszer megnézni és oda-vissza dugdosni a HDMI kábeleket egész fárasztó. Az optikainál egyértelmű a sokkaljobbság, arra nem kellett figyelni sem.
Nem olyan rossz ám az a Kácsás IEC dugó sem. A törésgátlóba még éppen befér a hármasfonat az SOCP-14 vezetékből. Inkább az a baj azzal a csatival, hogy nehéz szerelni, mert állandóan szét akar esni. Főleg merev vezetékkel, mert az érintkezői nincsenek rögzítve. Azért meg lehet oldani. Az erősítőmbe a mai napig ez van bedugva.
Azért nehéz menet volt. Az elmúlt 3napban 5-6db, néhányperces filmrészletet többtízszer megnézni és oda-vissza dugdosni a HDMI kábeleket egész fárasztó. Az optikainál egyértelmű a sokkaljobbság, arra nem kellett figyelni sem.
A fene se tudja miért, talán olvasmányélményeim miatt valahogy sosem bíztam az AQ kábelekben. Volt egy olcsó drótom, semmi különös. Ettől persze lehet jó is köztük, mint minden kábelgyártónál.
Nekem az egyszerű 4782-es Schurter tökéletesen bevált:
Es meg oda is irjak, hogy kimondottan zenere es 4/8K filmekre ajanljak. Meg nem olvastam ilyenrol. koszi. :)mishow írta: ↑2022.06.24., pén. 17:38Ebből csak egy fajta kapható, a klasszikus Supra-jégkék, szerelten, különféle hosszban.tottyi írta: ↑2022.06.24., pén. 16:55hello, valamilyen kinket tudsz adni, hogy pontosan melyik lett az?Rock60 írta: ↑2022.06.24., pén. 16:45Hazaérkezett a Supra Cat 8 utp kábel.
Bepattintottam a router és a set-up box közé a gyári, sárga, tartozékként kapott cat5 madzag helyére.
Első pillanattól drasztikus változás - tér, levegő, finomság, dinamika - tudjátok.
Megtáltosodott a Quad. Mi lesz, ha be is járódik?
Köszönöm mindenkinek a segítséget, különösen mishow mesternek, akitől az ötletet kaptam, eszembe nem jutott volna...
Ebből csak egy fajta kapható, a klasszikus Supra-jégkék, szerelten, különféle hosszban.tottyi írta: ↑2022.06.24., pén. 16:55hello, valamilyen kinket tudsz adni, hogy pontosan melyik lett az?Rock60 írta: ↑2022.06.24., pén. 16:45Hazaérkezett a Supra Cat 8 utp kábel.
Bepattintottam a router és a set-up box közé a gyári, sárga, tartozékként kapott cat5 madzag helyére.
Első pillanattól drasztikus változás - tér, levegő, finomság, dinamika - tudjátok.
Köszönöm mindenkinek a segítséget, különösen mishow mesternek, akitől az ötletet kaptam, eszembe nem jutott volna...
hello, valamilyen kinket tudsz adni, hogy pontosan melyik lett az?Rock60 írta: ↑2022.06.24., pén. 16:45Kop,kop !
Hazaérkezett a Supra Cat 8 utp kábel.
Üdv.
Gyuri