Hát szèp lassan nekem is elfogytak. Épp most tesztelem a meglévő Chocolate HDMI-t egy Wireworld Silver Sphere ellenében. Nagyon nehéz dolog ez, a szemem nem edzett annyira. Ráadásul azt szokták tudni az aq vezetékek, hogy lenyűgözőek legyenek. Így a képen is apróságokban néha jobb, mondjuk pl néhol részletesebbnek tűnik. Viszont összképben, természetességben, árnyalatgazdagságban, azaz a valódi felbontásban egyelőre úgytűnik a wireworld jobb.pjm írta: ↑2022.06.21., kedd 16:53Nekem ugy ánblokk ment az összes quest, biztos van ahol jó, nekem az alap széria (Type4, Forest) még tetszett, de fentebb inkább hifis lett mint jó, vagy egységes. UTP kábelből én valószínűleg a Canaret fogom kipróbálni, 1700 Ft/m, annyit még rá fogok szánni, mivel amúgy a hálózati lejátszás minőségével semmi bajom. Hamarabb adok egy japán cuccért pénzt mint az elterjedt hifi márkákért - és nem is drága.sutemenyx írta: ↑2022.06.19., vas. 21:11Hát én inkább sorolnám hátra az utp kábelt. Egy sima mezei, tömör réz lan kábel nem nagyon húz igazán semerre, attól könnyen lehet még a rendszer többi elemet fejleszteni.Rock60 írta: ↑2022.06.18., szomb. 23:45Jó estét mindenkinek !
Most kaptam egy fülest- nem igazit szerencsére - hogy érdemes a reuter és a set-up box közötti UTP kábelt jobbra cserélni. Tudja valaki, honnan lehet jobb minőségű UTP- kábelt keríteni ?
Én még csak kiszerelt és méterben árult gagyival találkoztam.
Kösz,üdv.
Gyuri
Viszont az ilyen-olyan egyéb utp kábel tudnak nagyon valamilyenek lenni. Jo pelda az audioquest, amit kiprobaltam. Eloszor jonak tunt, aztan a nagyobbik darabot 2nap utan kiszedtem, hogy nemjo. Utana kovetkezo 3het azzal telt, hogy valami meg mindig nem kerek. Aztan rajottem, hogy bennmaradt még egy kicsi, 50centis darab. Kivettem es vegre helyreallt a rend.
Egyedül a Mont Blanc kábelt sajnálom egy kicsit, az sokáig megvolt és az tényleg egy jó tipus, nagyon arányos, nagyon ki van balanszolva, meg lehet bízni benne. Dehát azon nem tud túllépni, hogy réz.