Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
WMV kovert MPG-re
-
Vendég
WMV kovert MPG-re
mykee: engem inkább az érdekelne, hogy miért akarsz nagy felbontásu/bitrátáju képet wmv-be :-)
Arra ott divx,xvid kodek. Erre találták ki. A Wmv 3 megás mozifimekre van optimalizálva ;-)
-
Vendég
WMV kovert MPG-re
Még annyi: van egy videóm a Microsofttól az alábbi paraméterekkel:
640*480, 3000kbit/s ! Nagyon szép, tiszta a képe (kicsit akad is a P3-450-en...). Na ilyen videót mivel lehetne készíteni? Ugyan a mérete nagy (1 perc: 21,5 MB), de érdekelne...
-
Vendég
WMV kovert MPG-re
Na ugye! :-)
Nekem viszont semmi bajom a WMV-vel, csak kár, hogy konvertálni kell, ha videoCD-t akarsz kreálni.
Ami tetszett benne, hogy a WinME/XP már beépítve tud realtime TV-ből WMV-be venni. Igaz, hogy 320*240-be (asszem), de a 768kbit/s már egész normális képet adott. A felbontás ugyan kicsinek tűnik, de teljes képre kitéve elég normálisan fest...
Apropó: nem lehet nagyobb méretben felvenni WMV-be?
-
Vendég
WMV kovert MPG-re
Allat ez a program, vegre sikerult. Igaz, csak 2K alatt, ott volt DirectX 8. Es mindenkinek tudom javasolni, akinek eddig ezzel problemaja volt!
Carrera
-
Vendég
WMV kovert MPG-re
Sajnos pont ettol feltem... na mindegy, akkor majd megprobalom egy masik gepen, bar akkor mar hozzateszem, hogy attol is felek, hogy nem a DirectX-el van baja, hanem a wmv2-val es mas gepen sem fog menni. Eleg szemet formatum ez a WMV... :smile22:
-
Vendég
WMV kovert MPG-re
van. directx3 :-) az NT4re készültek ugyan fake dx5-6-ok, de ne foglalkozz velük mert reinstall lesz ;-)
-
Vendég
WMV kovert MPG-re
Koszi, ezt meg nem probaltam. Illetve most mar igen. Tenyleg ismeri, bar konvertalni nem akarta. Azt mondja, hogy nezzem meg, hogy fel van-e installalva a DirectX 8... Sajnos nekem WinNT 4.0-am van. Nem is tudom, hogy NT 4.0-ra egyaltalan van DirectX ?
-
Vendég
WMV kovert MPG-re
Csak egy kérdés: Blaze Media Pro-ban már próbáltad? Az tudja, viszont marha nagy lesz a mérete a WMV-hez képest... :smile1:
-
Vendég
WMV kovert MPG-re
jaja, lehet h kodek gond de miért nem nyitod meg a tmpegenc ben a wmv-t? nem lehet?
-
Vendég
WMV kovert MPG-re
Odaig mar eljutottam, hogy megprobalja megnyitni a VirtualDub, csak a vegen beszol, hogy ez valami WMV2 formatum es ezzel nem tudm mit kezdeni. Ez csak az 1.3c verzioban mukodik igy, az ettol frissebb verziokban mar meg sem probalja nyitni a WMV file-okat.
Szoval meg kellene valami WMV2 decompressor is? :smile47:
-
Vendég
WMV kovert MPG-re
Sajnos fel kell dobnom ujra ezt a kerdest, mert igaz, hogy a topic elejen felvetett video mar megvan MPG-ben, de nem azert mert atkonvertaltam, hanem mert elkuldtek MPG-ben.
Szoval most egy masik WMV-t kellene atrakni MPG-be, de a Nero-s modszer nem jott be, raadasul ott nem tudom, hogy vannak-e beallitasi lehetosegek, de en nem talalkoztam veluk.
Esetleg valami olyasmi program kellene, amit TMPGEnc-hez hasonloan konvertal, tehat lehet reszletet is, at is lehet meretezni, stb.
Tudna ebben segiteni valaki?
Elore is koszonom!
-
Vendég
WMV kovert MPG-re
Sikerult megis egy normalis FTP-t szerezni, elkuldtem mail-ben a hozzaferest. Legyszi tedd fel a divx-et. Koszi!
Carrera
-
Vendég
WMV kovert MPG-re
Sajna csak a TAR.hu-n tudtam csinalni, mert normalis FTP elerest nem tudtam szerezni. Szoval, ha neked nem gaz, hogy max 6MB-t lehet egy file-ban felrakni, akkor kerlek, hogy ide tedd fel. Elkuldtem mail-ban a hozzaferest!
Koszi!
Carrera
-
Vendég
WMV kovert MPG-re
Szia Hapi!
Es esetleg neked megvan ez a DLL file? :smile1: Mert nekem sajna nincs :smile23:
-
Vendég
WMV kovert MPG-re
Es az milyen minosegu? 320x240 vagy jobb? Mert rosszabb minosegu MPEG-ben nekem is megvan, csak az mar eleg gazos. Azert szeretnem atkonvertalni a WMV-t. De erdekelne a DIVX-ed, majd kuldom az FTP-t.
-
Vendég
WMV kovert MPG-re
Hello Carrera!
Én a Neroval szoktam VCD-t vagy SVCD-t csinálni a WMV-ből Neroval. Ehhez kell egy VMPEG2enc.dll file a Neronak. Ez pénzes, de a crack is megoldás.
üdv Hápi
-
Vendég
WMV kovert MPG-re
az a repülős? az nekem megvan DivX-ben. mondj egy FTP-t ahova töltsem :-)
-
Vendég
WMV kovert MPG-re
Ez most komoly, hogy senki sem tudja/senkinek nem sikerult meg?
-
Vendég
WMV kovert MPG-re
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy mivel lehet WMV kiterjesztest atkonvertalni MPEG-re? Probaltam a TMPEG encoder-rel, ami meg is nyitja, de utana allandoan lefagy, nem konvertalja. Jo lenne a WMV-bol AVI is, es utana tennem at MPEG-be. Kicsit off: regebben nagy slager volt a "405 the movie" film, ha emlekszik ra valaki. Mi a fellelheto legjobb minoseg ebbol? Ezt szeretnem konvertalni, nekem 320x240-ben van meg.
ELore is koszi!
Carrera