Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
PTP6, Fidelity Research FR24, Nagaoka MP500
- workonwomen
- Nincs visszaút

- Értékelés: 34
Re: PTP6, Fidelity Research FR24, Nagaoka MP500
A megadott áron az Fr24 eladó. Csak ez maradt. Perfekt hibátlan állapot, VDH tyde hybrid phono kábellel. (A kar kábele gyári, ez az alsó spec csatlakozójától)
- workonwomen
- Nincs visszaút

Megvan. Port majd le kell fújjam szegényről.
- workonwomen
- Nincs visszaút

Audio silente az idler, ha nem mondtam volna. Tegnap meghallgattam, hogy tudjam remek az állapota. Az.
Árcsökkenést nem tervezek, de ha tovább megy a forint lefele, akkor én sem tarthatom ezen az áron. Nem sűrgős az eladás, elkótyavetyélni meg nem akarom.
Árcsökkenést nem tervezek, de ha tovább megy a forint lefele, akkor én sem tarthatom ezen az áron. Nem sűrgős az eladás, elkótyavetyélni meg nem akarom.
- workonwomen
- Nincs visszaút

Még megvan. Már az új pörög, de meghallgatható az eladó portéka. Árcsökkenésként az achromat jár a ptp és az fr24 mellé.
- workonwomen
- Nincs visszaút

A cucc félre van téve, nem romlik. Ellenben a forinttal. Azt vegyük árcsökkentésnek.
- workonwomen
- Nincs visszaút

Egyszerüsítsünk az árképzésen:
Nagaoka MP500 190eFt
PTP6, Fr24 karral 290eFt
Utóbbit, had helyezzem megvilágításba: Vett a cimborám, amikor ez még nem volt eladó. Peter Rainderstől újonan egy PTPt. 3200EUR.(kar nélkül, csak pörgető)
Bontott árajanlatot meghallgatok.
Nagaoka MP500 190eFt
PTP6, Fr24 karral 290eFt
Utóbbit, had helyezzem megvilágításba: Vett a cimborám, amikor ez még nem volt eladó. Peter Rainderstől újonan egy PTPt. 3200EUR.(kar nélkül, csak pörgető)
Bontott árajanlatot meghallgatok.
-
Petersanta
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 7
Elkèpesztően jó lejátszó. Garrardok meg Thorens 124-ek mellè lehet rakni. Nekem nem kell második, de nagyon jól jár vele valaki. Ezt a pèldányt sztetoszkóppal is èrdemes megfülelni.
Sok sikert az eladáshoz
Sok sikert az eladáshoz
- workonwomen
- Nincs visszaút

PTP6, Fidelity Research FR24, Nagaoka MP500
Lehetőleg egyben a lenti komplett jó működő lemezjátszó eladó.
Ha máskép nem megy megbontva is vihető, de egyszer próbáljuk meg így (esetleg hangszedő ér pörgető/kar).
-PTP lemezjátszó, ami Molnár Laci munkája. Audio silente idler (meg adok még pár Idlert csak úgy), tuning csapágy, állítható tüskék (250Eur volt ez Laci munkáján fellül…)
Corian(fehér) és fa, ami remek páros optikára és hangra. Állítható tüskéken áll.
Cserélhető a karbázis, amit Laci tud CNC-zni hozzá 9-10.5”-t szolgál ki gond nélküli, 12” is mehet ilyen mókolt karbázissal… De a 10.5” remek döntés, csak ajánlani tudom. (már kissebb a szöghiba, de nem szenved a nehéz kartól)
Most az FR24-hez és az Acos Lustre GST1 -hez való karbázis már van, azokkal adom.
Ár: 180eFt
-Fidelity Research FR24 MKII (ezen már van anti skating). Tökéletes állapotban, mindhárom gyári súllyal (ezen szoktak elvérezni a legtöbb hírdetés…):
Gyári karcsatlakozó, de a kábel átszerelve VDH The tyde Hybridre, mert ez csak 44pF/méter és így van magas a nagyimpedanciás MM és MI hangszedőkkel, mint amilyen a Nagaoka MP500.
(MC-nél ez mindegy ott més szempontok vannak…)
Most IEC csati van a másik végén, de átadáskor RCA-ra átszerelem.
-Nagaoka MP500 hangszedő, kb 1.5 éve vettem, ~100óra van benne. Perfekt állapotú, de ha kell Mászáros Janinak bevizsgálásra (a vevő költségén) eküldhetem, illetve kérésre tudok fotózni közelebbit. (van egy gyenge USB nagyítós kamerám nagyjából látszana a tű + egy jobb stereo analóg mikroszkópom, amivel élőben lehet mindent látn, de arról meg nem tudok képet kinyerni.)
Új ár: https://vinil.hu/product/nagaoka-mp500/
Ajánló: https://lemezjatszok.blog.hu/2020/01/15 ... goriankent
Ár: 210eFt
-Shell: Ezt inkább megtartanám, ezért nem is számolom a komplett árba.
Ha mégis nagyon kell, akkor matekolhatok árat ezeknek
Orsonic AV-11s Anti-Vibration Universal Headshell, Japan ilyenem van, dobozában új, (100eFt… körül, most ért be még most fizetem az áfát)
Meg egy Yamamoto Acoustic craft Carbon fiber head shell HS-4 HS-4 NEW , (~50eFt)ezzel használtam, de van egy ingyenes “valamim” amit oda tudok adni.
Egyben a pörgető, kar, hangszedő: 490eFt. Ilyen csomag ár mellett egy darabig alku nem érdekel, de részekre érkező ajánlatát meghallgatom.
Természetesen meghallgatható, nálam Zalaegerszegen.
Eladás oka: 1éve azt gondoltam, hogy ez a PTP ilyen karral, hangszdővel a végállomás, mert ha jobb hangot akarok, akkor ennek a sokszorosát kéne kifizessem (MC, MC trafó, …) tyúklépésekért.
Nos, most épp ez történik, megvan az utód. Igen, többe kerül… Sokkal. És remélem az már végállomás lesz.
Helyileg Zalaegerszegen, nulla 6 harminc 5nyolcvanhat 25 harminchárom
Bocsi a szürkületi fotókért. Makulátlan egyébként.
https://www.youtube.com/watch?v=F16AAUPekuA
Ha máskép nem megy megbontva is vihető, de egyszer próbáljuk meg így (esetleg hangszedő ér pörgető/kar).
-PTP lemezjátszó, ami Molnár Laci munkája. Audio silente idler (meg adok még pár Idlert csak úgy), tuning csapágy, állítható tüskék (250Eur volt ez Laci munkáján fellül…)
Corian(fehér) és fa, ami remek páros optikára és hangra. Állítható tüskéken áll.
Cserélhető a karbázis, amit Laci tud CNC-zni hozzá 9-10.5”-t szolgál ki gond nélküli, 12” is mehet ilyen mókolt karbázissal… De a 10.5” remek döntés, csak ajánlani tudom. (már kissebb a szöghiba, de nem szenved a nehéz kartól)
Most az FR24-hez és az Acos Lustre GST1 -hez való karbázis már van, azokkal adom.
-Fidelity Research FR24 MKII (ezen már van anti skating). Tökéletes állapotban, mindhárom gyári súllyal (ezen szoktak elvérezni a legtöbb hírdetés…):
Gyári karcsatlakozó, de a kábel átszerelve VDH The tyde Hybridre, mert ez csak 44pF/méter és így van magas a nagyimpedanciás MM és MI hangszedőkkel, mint amilyen a Nagaoka MP500.
(MC-nél ez mindegy ott més szempontok vannak…)
Most IEC csati van a másik végén, de átadáskor RCA-ra átszerelem.
-Nagaoka MP500 hangszedő, kb 1.5 éve vettem, ~100óra van benne. Perfekt állapotú, de ha kell Mászáros Janinak bevizsgálásra (a vevő költségén) eküldhetem, illetve kérésre tudok fotózni közelebbit. (van egy gyenge USB nagyítós kamerám nagyjából látszana a tű + egy jobb stereo analóg mikroszkópom, amivel élőben lehet mindent látn, de arról meg nem tudok képet kinyerni.)
Új ár: https://vinil.hu/product/nagaoka-mp500/
Ajánló: https://lemezjatszok.blog.hu/2020/01/15 ... goriankent
Ár: 210eFt
-Shell: Ezt inkább megtartanám, ezért nem is számolom a komplett árba.
Ha mégis nagyon kell, akkor matekolhatok árat ezeknek
Orsonic AV-11s Anti-Vibration Universal Headshell, Japan ilyenem van, dobozában új, (100eFt… körül, most ért be még most fizetem az áfát)
Meg egy Yamamoto Acoustic craft Carbon fiber head shell HS-4 HS-4 NEW , (~50eFt)ezzel használtam, de van egy ingyenes “valamim” amit oda tudok adni.
Egyben a pörgető, kar, hangszedő: 490eFt. Ilyen csomag ár mellett egy darabig alku nem érdekel, de részekre érkező ajánlatát meghallgatom.
Természetesen meghallgatható, nálam Zalaegerszegen.
Eladás oka: 1éve azt gondoltam, hogy ez a PTP ilyen karral, hangszdővel a végállomás, mert ha jobb hangot akarok, akkor ennek a sokszorosát kéne kifizessem (MC, MC trafó, …) tyúklépésekért.
Nos, most épp ez történik, megvan az utód. Igen, többe kerül… Sokkal. És remélem az már végállomás lesz.
Helyileg Zalaegerszegen, nulla 6 harminc 5nyolcvanhat 25 harminchárom
Bocsi a szürkületi fotókért. Makulátlan egyébként.
https://www.youtube.com/watch?v=F16AAUPekuA
- Csatolmányok
-
- 20211231_075929.jpg (1.81 MiB) Megtekintve 2942 alkalommal
-
- 20211231_075924.jpg (1.87 MiB) Megtekintve 2942 alkalommal
-
- 20211231_075916.jpg (2.76 MiB) Megtekintve 2942 alkalommal
-
- 20211231_075908.jpg (1.94 MiB) Megtekintve 2942 alkalommal
-
- 20211231_075903.jpg (1.77 MiB) Megtekintve 2942 alkalommal