Pc ből megy egy kis Carat hd1v be az usb abból pedig egy Jungson erősítőbe.
Tervezek egy Onkyo 9010 et .Gondoltam van benne egyfajta Dac így kivenném a kis Carat ot.
Viszont nem tudom hogy lehetne ezt megoldani

Konkrétan milyen készülékekről van szó?
Ennyire ellenezte a nejed a TMP-t,hogy ezért elváltoktreny írta: ↑2022.04.13., szer. 19:27" ...a TMP-t a csöves kivitelével, és a Philips TDA1543 DAC chippel neked találták ki! "
Ma reggel felhívtam TMP Tamást, kértem a kábelek mellé egy DAC-ot. Nem az árfekvés miatt volt ez a kóválygás egyik DAC-ról a másikra, hanem olyan kicsi, takaros kellene, mint a Project és elvegyül a többi kacat között. De vettem egy nagy levegőt, hagy jöjjön a TMP. Mától más fórumokra látogatok, hátha ajánl vki 1 jó válóperes ügyvédet.

Akkor számodra érdekes lehet az alábbi FW frissítés a Musician képviselőjétől, ha szeretnéd a Pegasus-nál a Windowsban USB-n rákötött DAC-nál állítani a hangerőt
A válasz hogy, de....és akkor kezdődne az egész elöröl csak egy magasabb ligában! Jönne hozzá a külső órajel generátor meg a jobb tápok... meg minden más mert a hifista már csak hifista is maradTomLeftiger írta: ↑2022.04.20., szer. 21:42Szerencséd van, nekem volt huzamosabb ideig Topping D70s-m is, meg Musician Pegasus DAC-om is, sőt közben Singxer DDC-m is, meg Karuna USB/Spdif átalakítóm is, és ahogyan azt kell, kipróbáltam mindent mindennel (is) amit csak lehetett.zatar01 írta: ↑2022.04.08., pén. 17:07Szép Napot!
Musican Pegasus R2R-dac vásárlásán gondolkozom, rendelkezik valamelyik fórumtárs ilyennel, ha igen esetleg megosztaná a véleményét a dac tulajdonságaival. Teszteket olvastam róla már többet is Inkább a szubjektív véleménye érdekelne. Érdemes e a lenti rendszerbe ezt beilleszteni ? Onnan persze kijönne a Topping. Nagyságrendileg esetleg más készülék lehet Sigma–deltás is ?? Akár használtan is.
Több vonalon is gondolkozom a mostani TP70s dacom esetleg ki bővíteni egy interfésszel a 2s-LVDS kimenet miatt.![]()
Nálam a sorrend: Topping D70s USB-ről, Topping D70s+Singxer (i2s-en keresztül), Itt lehetne a Topping+Karuna, de mégsem. Papírforma szerint itt kellene lennie, de arra gyanakszom, hogy a Topping Coax bemenete nem túl jó, AES-EBU kábelem meg nincs, és nem is volt, ezért csak digit RCA-RCA kábelekkel tudtam próbálni, de egyikkel sem volt jó. Szóval ez a verzió szerintem nem jó, legalábbis nálam nem működött. Musician Pegasus R2R USB-ről, Musician+Singxer, Musician+Karuna, de! A Musiciannak szerintem jobb az USB-s része, mint a Toppingnak, legalábbis nálam élvezhetőbb volt a Pegasus, viszont a Musician egy k**va! Akármennyire jó DAC, sokkal nehezebb illeszteni, mint a Toppingot, vagy akármelyik delta sigma DAC-ot. Bizonyos körítésben (szerintem főleg az erősítő a fontos) nagyon gyenge hangot produkál, de ha sikerül illeszteni, akkor nagyon jó. Továbbá ha szigorúan nézem, akkor a Pegasus-hoz már nem kell külső DDC, vagy Spdif átalakító, persze lehet hozzá használni, de drágább kábelekkel már nagyon borítják az ár/érték arányt, és olyankor mindig felvetődik hogy, nem kapnék-e jobb hangot, ha eladom a DAC-ot, a DDC-t/USB/Spdif holmit, az összes kábelt (hozzáteszek kicsit) és a pénzből veszek egy még jobb DAC-ot.

Szerencséd van, nekem volt huzamosabb ideig Topping D70s-m is, meg Musician Pegasus DAC-om is, sőt közben Singxer DDC-m is, meg Karuna USB/Spdif átalakítóm is, és ahogyan azt kell, kipróbáltam mindent mindennel (is) amit csak lehetett.zatar01 írta: ↑2022.04.08., pén. 17:07Szép Napot!
Musican Pegasus R2R-dac vásárlásán gondolkozom, rendelkezik valamelyik fórumtárs ilyennel, ha igen esetleg megosztaná a véleményét a dac tulajdonságaival. Teszteket olvastam róla már többet is Inkább a szubjektív véleménye érdekelne. Érdemes e a lenti rendszerbe ezt beilleszteni ? Onnan persze kijönne a Topping. Nagyságrendileg esetleg más készülék lehet Sigma–deltás is ?? Akár használtan is.
Több vonalon is gondolkozom a mostani TP70s dacom esetleg ki bővíteni egy interfésszel a 2s-LVDS kimenet miatt.

A TMP kicsi és takaros.treny írta: ↑2022.04.13., szer. 19:27Ma reggel felhívtam TMP Tamást, kértem a kábelek mellé egy DAC-ot. Nem az árfekvés miatt volt ez a kóválygás egyik DAC-ról a másikra, hanem olyan kicsi, takaros kellene, mint a Project és elvegyül a többi kacat között. De vettem egy nagy levegőt, hagy jöjjön a TMP. Mától más fórumokra látogatok, hátha ajánl vki 1 jó válóperes ügyvédet.

Ez sokmindent megmagyaráz.
Ahhoz hogy megközelítsd az analóg forrás hangját, az Pro-Ject DAC-nál sokkal jobb digitális forrásra lenne szükség.treny írta: ↑2022.04.13., szer. 01:47"Optikai kábel után még soha nem hallottam olyat, hogy a koax információ-szegényebb lett volna. Általában fordítva van. “
2X csereberéltem u. azt a 3 kábelt, egyértelmű eredményre jutottam. A gagyibb (EURONICS Toslink) van most, eltűnt a kellemetlen fémes hang, de még elég CD-s a hang.
Régóta hifizek, korábban PM4000 erőlködőm volt, 20 év után feladta, lett a TMP. Érezhetően szintet léptem - van még 1 Project Classic is, na az már más. Azt hiszem, ez viheti félre a fülemet, mivel a CD lejátszótól is ilyen hangot várok el. Ezen kategóriában viszont tényleg nincs tapasztalatom. Azért vagyok most itt a fórumon.
A tanácsot megfogadom - most várok. Ja, a TMP kábeleket a hangdobozokhoz kértem. A vinyl lejátszóhoz és a phonohoz a gyártótól kapott Project kábelek vannak. A TMP DAC is érdekel, bár még nem kérdeztem utánna.
Köszönöm a hozzászólásokat.

Nagyon fura, amiket írsz.

Egy kérdés, az XLR aljzatok hogyan vannak rögzítve a hátlaphoz? A képeken nem látok csavarokat.fülelek írta: ↑2022.04.10., vas. 22:18Nekem és akinek eddig ajánlottam ez bevált: https://www.smsl-audio.com/portal/produ ... d/771.html