Ezt pedig inkább itt tedd:
viewtopic.php?f=4&t=119104
Köszi.
Nagyon fura, amiket írsz.
Egy kérdés, az XLR aljzatok hogyan vannak rögzítve a hátlaphoz? A képeken nem látok csavarokat.fülelek írta: ↑2022.04.10., vas. 22:18Nekem és akinek eddig ajánlottam ez bevált: https://www.smsl-audio.com/portal/produ ... d/771.html
Elegáns...MrCollector írta: ↑2022.04.10., vas. 20:44Pro-Ject DAC Box DS2 Ultratreny írta: ↑2022.04.09., szomb. 23:07Van 1 TMP ANT hibrid + Audiolab 6000 CDT + Project DAC box S2+
Korábban Sony kommersz lejátszóm volt, ahhoz vettem hang javításra a Projectet, megelégedésemre.
Az A.lab6000 -el már erősen fémes, fárasztó hangja lett. Főleg klasszikus zenére, 200 ezerig mennék el egy jó analógos DAC beszerzéséért. Egy tippet kaptam már: ifi Zen DAC Signature v2. Kaphatnék ide néhány tippet ?
Pro-Ject DAC Box DS2 Ultratreny írta: ↑2022.04.09., szomb. 23:07Van 1 TMP ANT hibrid + Audiolab 6000 CDT + Project DAC box S2+
Korábban Sony kommersz lejátszóm volt, ahhoz vettem hang javításra a Projectet, megelégedésemre.
Az A.lab6000 -el már erősen fémes, fárasztó hangja lett. Főleg klasszikus zenére, 200 ezerig mennék el egy jó analógos DAC beszerzéséért. Egy tippet kaptam már: ifi Zen DAC Signature v2. Kaphatnék ide néhány tippet ?
+1 a TMP dacnak!migabi24 írta: ↑2022.04.10., vas. 08:46Tmp dac?treny írta: ↑2022.04.09., szomb. 23:07Van 1 TMP ANT hibrid + Audiolab 6000 CDT + Project DAC box S2+
A kommented nagyobbik részével egyetértek, de ez a sommás ítélet így fekete-fehéren nem egészen igaz.
Szia, a leírásod alapján ezt javaslom:treny írta: ↑2022.04.09., szomb. 23:07Van 1 TMP ANT hibrid + Audiolab 6000 CDT + Project DAC box S2+
Az "erősen fémes, fárasztó hang" többnyire a gyenge minőségű félvezetős elektronikák - tipikusan erősítők - sajátja tud lenni. Persze csövekkel is megoldható ez, létezik. Hangsugárzó is lehet az előidéző, magas torzítás, erősen rezonáns viselkedés a magasabb tartományban.treny írta: ↑2022.04.09., szomb. 23:07Van 1 TMP ANT hibrid + Audiolab 6000 CDT + Project DAC box S2+
Tmp dac?treny írta: ↑2022.04.09., szomb. 23:07Van 1 TMP ANT hibrid + Audiolab 6000 CDT + Project DAC box S2+
Ezt nagyon sokszor kiveséztük már itt. Olvass vissza.zoli73 írta: ↑2022.04.02., szomb. 11:29Köszönöm!Vinkler írta: ↑2022.04.02., szomb. 11:10A Google szinte minden kérdésre tudja a választ.zoli73 írta: ↑2022.04.02., szomb. 10:56Szép napot!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Azt hogy lehet kideríteni, hogy egy adott dac milyen chip-et tartalmaz?
Egy konkrét eset, hogy hírdetek egy dac-ot(Benchmark dac 1), és privátban kérdezték, hogy milyen chip van benne?
Nem tudtam rá választ adni, mert nem tudom, és igazából nem is érdekel.
Azt sem értem, hogy valaki egy chip típusából milyen következtetést tud levonni, mit tud megítélni ennek tudatában?
Számomra ez az információ semmit nem mond, de ahogy látom, itt sokaknak ez kardinális kérdés.
Az én dac-om papírjaiban semilyen utalást nem találtam a chip típusára, sőt a neten található bemutatókban, tesztekben sem.![]()
Analog Devices AD1853
Már csak az a kérdés számomra, hogy ennek az infónak a tudatában, meg lehet ítélni egy készülék hangminőségét? Sokaknál ez alapvető kérdés.
Véleményem szerint sok támpotot ez irányban nem ad, csak a meghallgatás.
Köszönöm!Vinkler írta: ↑2022.04.02., szomb. 11:10A Google szinte minden kérdésre tudja a választ.zoli73 írta: ↑2022.04.02., szomb. 10:56Szép napot!
Egy konkrét eset, hogy hírdetek egy dac-ot(Benchmark dac 1), és privátban kérdezték, hogy milyen chip van benne?
Azt sem értem, hogy valaki egy chip típusából milyen következtetést tud levonni, mit tud megítélni ennek tudatában?
Számomra ez az információ semmit nem mond, de ahogy látom, itt sokaknak ez kardinális kérdés.
Az én dac-om papírjaiban semilyen utalást nem találtam a chip típusára, sőt a neten található bemutatókban, tesztekben sem.![]()
Analog Devices AD1853
A Google szinte minden kérdésre tudja a választ.zoli73 írta: ↑2022.04.02., szomb. 10:56Szép napot!
Az én dac-om papírjaiban semilyen utalást nem találtam a chip típusára, sőt a neten található bemutatókban, tesztekben sem.
Igen, tulajdonképpen THX soha nem gyártott fizikai termékeket, csakis a tanúsítványt adta, tulajdonképpen egy standardizáció. Szóval ez az első, hogy ők kiadnak valamit saját márkanév alatt (Razer Inc. meg szimplán a tulajdonos).alto írta: ↑2022.03.18., pén. 13:08Valószínűleg azért, mert még senki sem találkozott vele. Én 15 éve foglalkozom hifi kereskedéssel, de nekem is tök ismeretlen volt. Utánanéztem, egy Razer nevű gamer cuccokat gyártó cég van mögötte. Ettől még szólhat akár kiválóan is, de én mondjuk sosem vennék audió terméket egy gamer gyártótól.
Valószínűleg azért, mert még senki sem találkozott vele. Én 15 éve foglalkozom hifi kereskedéssel, de nekem is tök ismeretlen volt. Utánanéztem, egy Razer nevű gamer cuccokat gyártó cég van mögötte. Ettől még szólhat akár kiválóan is, de én mondjuk sosem vennék audió terméket egy gamer gyártótól.