Azt hittem lezártuk már ezt, de ha megint felmerült, akkor ismétlem, én senkit nem minősítettem, IDÉZET volt a filmből.
(Nem a meleg jelző hangzott el, röhejes és hiteltelen lett volna.)
Azt hittem lezártuk már ezt, de ha megint felmerült, akkor ismétlem, én senkit nem minősítettem, IDÉZET volt a filmből.

Mondjuk elég lett volna a "meleg" kifejezést használni és egy árva szót sem szóltam volna.

Bocsánat, bár jópár éve fórumtag vagyok, nem tudtam, hogy ezzel szabályt szegek: nem szoktam ezt a jelzőt ezen a fórumon (sem) használni, ez szó szerinti idézet volt a filmből (ahogy a másik jelző is), a karakterek dinamikája szempontjából van némi jelentősege.
Bocsánat, bár jópár éve fórumtag vagyok, nem tudtam, hogy ezzel szabályt szegek: nem szoktam ezt a jelzőt ezen a fórumon (sem) használni, ez szó szerinti idézet volt a filmből (ahogy a másik jelző is), a karakterek dinamikája szempontjából van némi jelentősege.
3-ból 3 jó film! Szerencsés széria!scaurus írta: ↑2022.04.04., hétf. 07:49Arész, a jövő harcosa (Arès)
A tévében botlottam bele ebbe a francia disztópikus filmbe a közel jövőről, amikor már a multik és a média irányítják az országot, melyben egy lecsúszott boxoló lobbanthat szikrát.
Egyáltalán nem hibátlan film, de van egy sajátos hangulata, illetve Arés ("fasiszta") és Myosotis ("b*zi") karktere egyfajta dinamikus duót alkot.
Nem bánom, hogy megnéztem.
Never Have I Ever (Én még sosem...)
Netflix tini sorozat.
Van itt minden, multikulti, lmbtq, menő csávó-nem menő csaj páros.
Viszont mindez nem bántóan, hanem kedves, szerethető és szórakoztató formában.
Lust (Szexi svédek)
Gondolom a Minx és a "kolidzs görlsz" miatt dobta fel az HBO.
Az eddigi 1. évad a második felére kifejezetten szórakoztatóvá válik.
(Lehet, hogy csak azért, mert öregedő vén majomként a görbe tükörben látom a valóságot is.)

Ha megoldható a jövőben kerüld a b*zizást.Kösz.

"6 éves kor felett csak kiskorú felügyelete mellett ajánlott"

Szerintem Hardy jó színész, ennek ellenére megnéztem a Bronson című filmet - kár volt. Nem a színészi teljesítményt vitatom el, hanem a megvalósítást. Szerintem nézhetetlen kategória. Hasonló műfajban(?) két film jut eszembe, amelyekben a színészi teljesítmény nagysága ugyanúgy felfedezhető, ugyanakkor a megvalósítás is remek: Ragyogás és Száll a kakukk fészkére.Alex_Aston írta: ↑2022.03.23., szer. 16:24Aki szerint Tom Hardy nem jó színész, nézze meg az alábbi 3 filmet:
- Stuart, visszapörgetett élet
- Bronson
- Locke - na itt tényleg szó szerint viszi a hátán a filmet :)

Szerintem érdemes végignézni, nagyon jó sorozat, és talán megérted belőle, hogy miért tartják Tom Hardy-t korosztálya egyik legjobb színészének. Kifejezetten jól alakít ebben a sorozatban, mondhatni viszi a hátán :-)scaurus írta: ↑2022.03.21., hétf. 17:23Mivel nem tudtam, hogy mire számítsak, mert se nem tudtam miről szól, se előzetest nem láttam, így semmilyen prekoncepcióm nem volt.![]()
Csak annyi rémlett, hogy Tom Hardy (akitől nem vagyok elájulva, számomra rejtély, hogy miért tartják korosztálya egyik legjobb színészének), meg, hogy régi London hangulata (bár, valamiért azt hittem 1840' évek, nem pedig 1810').
Előzetesekben én sem bízok, az általad mondott okból, már többször félre vittek engem is.

Mivel nem tudtam, hogy mire számítsak, mert se nem tudtam miről szól, se előzetest nem láttam, így semmilyen prekoncepcióm nem volt.
Ennek még anno nagy várakozással ültem neki, de annyira nem azt kaptam, mint amit előzetesen vártam.scaurus írta: ↑2022.03.21., hétf. 07:37Úgy alakult, hogy HBO Max és Neflix sorozatokba is belenéztünk.
Taboo
Az első epizódnak meglepően jó atmoszférája volt, felkeltette az érdeklődésemet, pláne, hogy utánaolvasva kiderült, hogy Nootka valóban létezik, s pl. az 1789. évi Nootka krízisnek önálló szócikke van a Wikipédián.
Ezt befejezem majd (valamikor).