Szerintem meg:
Ajánlom a szabályzat 6.8.6 és 6.8.7-es pontját elolvasni.

Szerintem meg:

Itt folytathatod.

Sajnos ez van, ezzel nem lehet mit csinálni. Én nemrég eladtam a teljes szettemet, még az "áremelkedés előtti" áron, illetve kicsivel az alatt, és baromi gyorsan elment minden, gyakorlatilag 1 hét alatt. Csodálkoztam is. Olyat is eladtam, amit azt hittem, hogy több hónapig kell hirdetni, hogy megjöjjön rá a vevő, nos azt vitték el először!
Tudom, hogy nem farhát és tisztában vagyok az árak felfelé kúszásával is. Én csak egy kérdést tettem fel, ami szerintem sokak fejében felmerült! Köszönöm a válaszokat és elnézést ha ez üzletrontásnak számít. Azt hittem ez a fórum itt nem feltétlen nyerészkedésről és a másik lehúhásáról szól. Pont a segítőkészség és a korrektség miatt "járok ide" én is. Be kell látni, hogy nem egyformán gondolkodunk vevőként és eladóként. Ez egyértelmű. De próbáljunk a realitás talaján maradni és a másik nézőpontjából is megvizsgálni az adott helyzetet. Remélem nincs ezért harag vagy bármiféle ellenszenv irányomba. Csak egy vélemény volt. Mindenkinek szép estét kívánok! :)

Ez nem csirkefarhát hogy hatósági áras legyen.

Igen abba ütközött.Itt (ahová átraktam) talán megkapod a választ.Legközelebb meg egy figyelmeztetést is mellé.

Azért, ha most körbenézel a világban, ez nem egyedi eset. Az árak keményen felfelé kúsznak.

Akinek valami érdemi kérdése van az kérem privátban keressen telefonszámmal. Csak a bizalom miatt...

Ez mind szép és jó, de a salzburg-i Media Marktban még mindig 597€ (kb 221.000 Ft) egy pár. Vadiúj, bontatlan, minden színben van. Még kiutazni is jobban megéri, mint ezt megvenni. (willhaben-en megtalálod)vájtfül:-) írta: ↑2022.03.27., vas. 10:51Megveszi és a számára felesleges 1db-ot meghirdeti vagy megvárja amíg 1db lesz hirdetve.
Az eladótól meg ne várjunk már el azt hogy a kedvünkért majd megbontja, hisz az emberek azért általában nem 1 darabokat keresnek (főleg úgy hogy létezik centere is).
De az is megoldás, hogy előbb te hirdetsz meg 1 db.-ot (mert gondolom akkor van belőle, legalább 1). Amikor az elkel, utána meg vadászol 1 párra.

Megveszi és a számára felesleges 1db-ot meghirdeti vagy megvárja amíg 1db lesz hirdetve.

Persze db-ja!Tulsemere írta: ↑2022.03.27., vas. 10:06Ez olcsóbb ?![]()
https://www.deltahifi.hu/focal_aria_906 ... irect_link