Értem én, de akkor lenne a palettájukon, nyilván még durvább áron - magasabb minőségű, például a Luminéknál fellelhető - külső tàpos, meg mégjobb tápos, meg satöbbi.... De Lindemannéknál nincs...fapaci írta: ↑2022.03.17., csüt. 20:50Hogy ki mit használ, az nem sokat mond, egy gyártónál sok szempontot figyelembe kell venni a szubjektív hangminőségen túl. Ahogy ők, szerintem mi is próbáljuk kerülni a legjobb(nak hitt) megoldás keresését! Az elmúlt hetekben tucatnyi tápegységet próbáltam a saját rendszeremben, nem a beépített alkatrészek színe és márkajelzése határozta meg a (szubjektív) végeredményt. Ráadásul némelyiknél szinte semmi különbséget nem érzékeltem a gyári megoldáshoz képest, de olyan is akadt, ami még "rosszabb" is volt a kis gyári faldugasznál.gomolalaci írta: ↑2022.03.17., csüt. 20:24A Lindemann (ami vagy jó, vagy nem) MeanWell tápot épít be a dobozba. Akkor ez Istenkáromlás? Vagy nem értenek hozzá? Vagy netán marketing fogás? Ahoz elég drága....
A szokásos (sánta) autós hasonlat szerint a gyártók tehetnének több erőt a motorokba, rakhatnának szebb spoilereket, felniket a kocsikra, meg jobb hangrendszert is építhetnének be, de nem teszik, mert a vevők többsége nem igényli. Egyszer a BMW egyik főmérnökétől kérdezték, mit gondol a tuning-műhelyekről. Annyit mondott, hogy azoknak a kis cégeknek is megvan a maguk piaca és piaci haszna, a BMW másban gondolkodik, de semmiképpen nem szeretne nekik keresztbe tenni, sőt segítik is őket technikai információkkal.
Én ilyet vettem hozzá, innen: Ajánlom jó szívvel, nekem nagyon bejött.
https://hdplex.com/hdplex-fanless-300w- ... evice.html