Mondjuk Dwayne biztos mély beleéléssel remekel majd a világítószemű, lebegő valakiként.

Hát ezen a listán én pl. elsírom magam, sajnos a moziban CSAK ilyen filmek mennek. Szerintem.DeLorean írta: ↑2022.03.01., kedd 10:59Ezeket a filmeket várom az idén.
Remélem nem lesz sok csalódás!
Uncharted
The Batman
Ambulance
Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Top Gun: Maverick
Jurassic World Dominion
Thor: Love and Thunder
Black Adam
The Flash
Aquaman and the Lost Kingdom
Knives Out 2
![]()
Nem értünk egyet a film megítélésében - de ízlésről nem illik vitatkozni.

7/7... Neked egyszerűen nem való a filmnézés, olvass inkább helyette.

Igen, csak az elejét. De akkor egyetértünk :)
Érdekes, mintha nem ugyanazt néztük volna...kargidje írta: ↑2022.02.23., szer. 17:26Én ezt kezdtem el a héten, ez sem mai csirke:
Outlander - Az idegen /2014/
https://port.hu/adatlap/film/tv/outland ... vie-157248
Igazat megvallva a borítókép és az első 10-20 perc után egy b-kategóriás semmire számítottam, béna színészi játékkal és még bénább technikai megvalósítással, de olyan szinten profi minden, hogy csak na.![]()
Nem csípem a kosztümös filmeket, ez viszont visz magával előre. A negatív főszereplő is, amilyen tetteket véghez visz és amilyen ábrázattal, szinte kisujjból kirázva ... már négyelnéd is fel visszakézből, valóban mesterien játszik.
Persze itt is 1-2 epizódonként beköszön a szokásos "azért a végén minden megoldódik", de ilyen hosszú sorozatnál 5+ évad ez viszonylag elnézhető, na meg az sem mindegy néha milyen módon.![]()
Amúgy brutális(lelki, fizikai) dolgok illetve sok szhexx van benne, a főszereplő néniből így képek alapján ki sem néznéd.![]()
Néha olyan dolgok is, amit a 18.sz-ról nem is gondolnál = Párizs.![]()
Szóval ha szeretnél valami elfoglaltságot néhány hétre/hónapra délutánonként/esténként nyugodtan vágj bele a "pallosoddal".
18+ karika, ne gyerekekkel, hiába történelmi vonatkozású.
Netflixen nézhető 4K + magyar felirat. Akinél van Sony Movie Channel, ott ingyen is nézhető szinkronnal, lehet máshol is adják. Habár ezt az angolt + skót gael-t élvezet hallgatni.![]()

ez számomra egy teljesen vállaható film volt (korábban láttam)scaurus írta: ↑2022.02.18., pén. 07:27Warm Bodies (Eleven testek)
https://www.imdb.com/title/tt1588173/
Teljesen véletlenül került elém.
Kellemes meglepetés: egy vicces zombi vígjáték, melyben a zombi R(omeo) és az ember Julie megváltoztatják a világot, s mely történetet nagyobb részt a zombi szemszögéből látunk.
Ez sem váltja meg a világot, de egy fárasztó nap utáni szórakozásnak bőven megteszi.

Még nem láttam, de érdekes, mennyire le van pontozva a film. Pedig nagyon szeretem a rendező munkáit. Egyszerűen nem hiszem el, hogy aki ilyen filmeket tudott alkotni, mint:

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Killi ... TV_series)

Készülj fel rá, hogy a 3. és 4. évad nem egy nagy szám. Mondhatni az első két évad után semmi szükség nem volt rá.

Szerintem meg az egyik legjobb krimisorozat. Legalábbis az első két évad mindenképp. Sorozatos oldalakon, csoportokban is rendszeresen a legjobbak között említik. Az ilyen kommentekre meg nem tudok mit mondani
Lehet nem ugyanazt a filmet néztük...