Én sok-sok éve (valamikor a 2000-es évek közepén) vettem egy ilyen Denon DCD-755AR CD-játszót. Nekem semmi gondom nem volt vele azóta se, teljesen jól működik. Én anno 22.000 Ft-ért vettem, de akkor még nem indult be ez a most tapasztalható retró divat.
Van mellette még 3 másik Denon CD játszóm (DCD-1450 AR, DCD-735, DCD-485) egyikkel sem volt soha semmi gond, hacsak azt nem veszem, hogy a 735-öst hibásan vettem. (Nem tudtam, hogy az, az eladó vert át vele). Azt is anno 10 éve megjavították (nem tudom mi volt a baja) azóta semmi gond nem volt vele.
A hangjuk - főleg a két AR-é - nekem nagyon tetszik mert a PCM1702 DAC hangját nagyon szeretem. (Ha a Wadia-soknak jó, nekem is jó lesz.

)
Egy dolog van amit el tudnék "hibaként" mondani (bár engem nem zavar, mert nem szoktam velük fát vágni) hogy az ütésekre elég kényesek, ha rájuk ütsz egyet - nem is kell túl nagyot - akkor ugrik. Most a "rájuk ütsz"-et értelmezzük úgy, hogy lejátszás közben ráesik egy könyv mondjuk stb., mert szerintem senki sem szokta hallgatás közben a forráskészüléket ütögetni, bár ki tudja ...

Szóval a ha jó helyre le van rakva, ahol nem járnak tehervonatok, és a család egyéb tagjai sem nézik boxzsáknak, vagy útakadájnak a cuccot, akkor nem lesz vele gond szerintem.