Egyetértek. Meg nyilván 0%-áfa és hatósági ár.
Ha véletlenül ezzel a programmal indulnál tavasszal, én szavazok rád.

Egyetértek. Meg nyilván 0%-áfa és hatósági ár.
Viszont külföldön drágábbak a Heed Audio termékek, így a hasznát ár is ehhez igazodik.
Bár nagyon kíváncsi vagyok arra hogy mit kínálnál,
Én erre a mondatra reagáltam: "A Quasar MC-re a legjobb, MM vonalon kb. ua., mint a bővítőkártyák vagy az Elixír phonoja"PgSpa írta: ↑2022.01.25., kedd 20:13Ezért írtam ide rendszeremet, hogy a véleményem értelmezni lehessen. Ezen a szinten nem tűnt igazából visszalépésnek az Elixír phonoja, és ez őt dícséri, nem a Quasart kárhoztatja.alto írta: ↑2022.01.25., kedd 19:59A Quasar MM vonalon is jobb mint a Questar, főleg azért mert itt már eleve egy Q-PSU a táp, míg Questar esetén alapból a gyengébb X-PSU táppal érkezik.PgSpa írta: ↑2022.01.25., kedd 19:07Én is Elixírt használok lemezjátszóhoz (Edwards TT6, AT VM740ML + PSU). Előtte használtam Quasart is. Ehhez a rendszerhez nem éreztem visszalépésnek a beépített phono használatát. Azt is olvastam valahol, hogy a Quasar MC-re a legjobb, MM vonalon kb. ua., mint a bővítőkártyák vagy az Elixír phonoja. Még egy gondolat: ezzel a megoldással egyel kevesebb kábel kell... kevesebb lehetőség a buherára, a hang színezésére...
Ezért írtam ide rendszeremet, hogy a véleményem értelmezni lehessen. Ezen a szinten nem tűnt igazából visszalépésnek az Elixír phonoja, és ez őt dícséri, nem a Quasart kárhoztatja.alto írta: ↑2022.01.25., kedd 19:59A Quasar MM vonalon is jobb mint a Questar, főleg azért mert itt már eleve egy Q-PSU a táp, míg Questar esetén alapból a gyengébb X-PSU táppal érkezik.PgSpa írta: ↑2022.01.25., kedd 19:07Én is Elixírt használok lemezjátszóhoz (Edwards TT6, AT VM740ML + PSU). Előtte használtam Quasart is. Ehhez a rendszerhez nem éreztem visszalépésnek a beépített phono használatát. Azt is olvastam valahol, hogy a Quasar MC-re a legjobb, MM vonalon kb. ua., mint a bővítőkártyák vagy az Elixír phonoja. Még egy gondolat: ezzel a megoldással egyel kevesebb kábel kell... kevesebb lehetőség a buherára, a hang színezésére...
A Quasar MM vonalon is jobb mint a Questar, főleg azért mert itt már eleve egy Q-PSU a táp, míg Questar esetén alapból a gyengébb X-PSU táppal érkezik.PgSpa írta: ↑2022.01.25., kedd 19:07Én is Elixírt használok lemezjátszóhoz (Edwards TT6, AT VM740ML + PSU). Előtte használtam Quasart is. Ehhez a rendszerhez nem éreztem visszalépésnek a beépített phono használatát. Azt is olvastam valahol, hogy a Quasar MC-re a legjobb, MM vonalon kb. ua., mint a bővítőkártyák vagy az Elixír phonoja. Még egy gondolat: ezzel a megoldással egyel kevesebb kábel kell... kevesebb lehetőség a buherára, a hang színezésére...
Bővebben: az Elixirben Questar szintű phono van a leírás, és elmondás szerint. Ugyanúgy a phono kártya az Obelisk esetében is hasonló szint (legyen az SI vagy Pre).
SoXxX írta: ↑2022.01.22., szomb. 18:18Teljesen szubjektív nyilvàn, de beleértem. Meghallgatás alapján. Anno a bemenetek miatt Pre-re cseréltem amúgy, így azzal kapcsolatban elèg jó az összehasonlítási alapom. De az egész simán lehetett amiatt is, hogy a végfokommal esetleg jobban kijöttek.
De mindegy is, mivel kb semmi esély luna 1-et szerezni.
Teljesen szubjektív nyilvàn, de beleértem. Meghallgatás alapján. Anno a bemenetek miatt Pre-re cseréltem amúgy, így azzal kapcsolatban elèg jó az összehasonlítási alapom. De az egész simán lehetett amiatt is, hogy a végfokommal esetleg jobban kijöttek.
Ebbe a jelenleg 1m forint feletti Thesis Lambdát is beleérted? És az Obelisk Pre-t? Milyen paraméterek alapján?