Tctronic írta: ↑2022.02.03., csüt. 20:32Azért ne essünk át a ló túloldalára.osz-car írta: ↑2022.02.03., csüt. 20:16Tisztelt Adminok.
Tudják hiába friss a regisztrációm én körülbelül a kezdetek óta követem a honlapjukat. Barátom segítségével már rengeteg dolgot vásároltam és adtam el itt.Nekem ,és szerintem sok más felhasználónak is azért tetszett ez az oldal mert mindig a korrektség felé terelték a beszélgetéseket és az adásvételeket.Ez sokak szemében a megbízhatóságot és biztonságos vásárlást jelentette.
És egyszer csak kiderül valakiről hogy már régóta veri át az embereket az AVX en és gondolom azon kívül is.
És azzal is szembesülni kell hogy ha valaki fizet akkor átverheti embertársait.(Persze ez kicsit leegyszerüsítve ,de az embernek akkor is így jön le )
Ez kicsit szembe megy a AVX szabályzatával ,etikai irányzatával és jó hírével.
A sorozatos átverés pedig büntetlenül marad.
Persze hogy rágódik rajta az ember.Hiszen sérti az igazságérzetét.
Bűnösségét is bizonyítja hogy most is csak lapít.
Ez sok pénz ahhoz hogy az ember csak legyintsen.
Csak érezzék át Önök is és tegyék fel maguknak a kérdést.:Mi lenne ha engem károsítottak volna meg ekkora összeggel..
Tisztelt adminok javítsanak ki ha tévedek de úgy érzem hogy nem nekünk reklamálóknak kell most szégyenkeznünk és bocsánatot kérnünk.
További szép estét Önöknek!
Senkinek nem tartanak pisztolyt a fejéhez, hogy bármilyen szolgáltatást igénybe vegyen. Se itt se máshol. Amikor valaki megrendel és kifizet valamit és nem körültekintően jár el, azért talán nem egy harmadik fél a hibás. Továbbá itt is kb egy év után borult a bili. Addig ezek szerint jó volt? Egy esetből nem illik általánosítani, főleg hogy azért sok elégedett(?) ügyfele volt/van a "vállalkozónak". Nem védek senkit de szerintem ez is hozzátartozik a korrektséghez.
NEm azt írtam hogy más a hibás.Csak próbáltam mással is átéreztetni hogy hogy érezheti magát a megrendelő.
Előző hozzászólásomban levezettem hogy mi is történik mikor valaki megbízik valakiben pedig nem kellene.
Azt is írtam hogy nem a hanggal van a probléma hanem a felhasznált anyagokra számított összeggel.
Bár nem is értem hisz ezt te is írtad .
Persze hogy nem nézett bele 1 évig.Mert volt bizalom.
És hogy honnan tudom mi történik.
Kb 30 éve dolgozom kereskedelemben ahol rendszeres oktatások is vannak arról hogy hogy kell kicsalni az emberek pénzét.
Mondjuk ott kapnak is valamit érte.
Kb 13 éves korom óta foglalkozom hifivel ,és megrendelésre is építek.
Az világ minden tájáról szerzem be az alkatrészeket nap mint nap..
Talán ezért is látom hogy itt valójában mi történik.
Mint írtam régóta használom az oldalt még ha passzívan is,sosem értettem ennek az embernek az imádatát.
De talán az ok ahogy te is írtad:vakok között...
De végül is nem nekem kell igazságot tenni..Csináljon mindenki amit akar
Remélem nem vagyok túl erőszakos..bízom benne hogy nem tiltanak ki.. A családommal sose heverném ki