Kedve osz-car. Ha járatos vagy itt a fórumon és általában az interneten, akkor tudod, hogy durva modorosság magázódni egy fórumban (nemcsak itt, mindenhol, ez a netikett egyik érdekesége). Ha nem tudtad, akkor örülök, hogy felhívhattam rá a figyelmedet, ha tudtad, akkor sajnálom, hogy ezzel is fejezed ki a rosszallásodat. https://herfli.hu/tegezodes-es-magazodas-az-interneten/osz-car írta: ↑2022.02.03., csüt. 20:16Tisztelt Adminok.
Tudják hiába friss a regisztrációm én körülbelül a kezdetek óta követem a honlapjukat. Barátom segítségével már rengeteg dolgot vásároltam és adtam el itt.Nekem ,és szerintem sok más felhasználónak is azért tetszett ez az oldal mert mindig a korrektség felé terelték a beszélgetéseket és az adásvételeket.Ez sokak szemében a megbízhatóságot és biztonságos vásárlást jelentette.
Örülök, hogy a korrektségre való törekvés jeleit fefedezted, tényleg ezen vagyunk.
Nos, ez egy nagyon veszélyes állítás. Gondolom ezt bizonyítékokkal alá tudod támasztani. Amit én itt láttam, az egyetlen ember elégedetlensége, aki átverve érezte magát. A másik fél részletes választ adott rá, és bocs, de nekem egyáltalán ne az jött le, hogy kiderült volna, hogy régóta veri át az ügyfeleit. Nem tisztem védeni, nem ismerem.
Viszont, ha igaz is lenne, rossz embereknek címezed az elgondolkodásra ösztönző hozzászólásodat. Amint többször leírtam, a kérdésben NEM vagyunk kompetensek. Jómagam akármennyit is gondolkodom, és akármire is jutok (ha hiszed ha nem, van saját véleményem és saját következtetéseim is, csak ezeket nem fogalmazom most itt meg), az egyébként önként és mindenféle kompenzáció nélkül végzett munkámban nincs hatásköröm a fórum üzleti modelljének megváltoztatására. Amennyiben alapos panaszod van az adminok és a moderátorok működésével kapcsolatban, kérlek fordulj a fórum tulajdonosához - részletek az oldal tetején is megtalálható linken elérhető fórumszabályzatban.
Minden tiszteletem mellett: ez nem leegyszerűsítés, hanem igen durva ferdítése annak, hogy a szerződött kereskedő ("aki fizet"), moderálási jogokkal van felruházva, amivel a szabályzat explicit megfogalmazása alapján az elképzeléseinek/üzleti érdekeinek nem megfelelő hozzászólásokat eltávolít(tat)hatja a saját fórumából.
Az átverés bűncselekmény, és ha bűncselekményről tudsz - bizonyítékokkal - akkor nyugodtan bármikor fordulhatsz akár hozzánk, de leginkább - ha annyira kötelességednek érzed az "ártatlanok" védelmét, illetve a "gonoszok" megbűnhődésének elősegítését, és láthatóan nem bízol bennünk - fordulhatsz az illetékes hatóságokhoz is. Ők is bizonyítékokat fognak kérni, nem csak fórumban elhangzott - és sok esetben hamisnak bizonyult - állításokat, és nem az inkriminált kell majd kétséget kizáróan bizonyítsa ártatlanságát, hanem Te a bűnösségét, mert alapvető jogállami paradigma az ártatlanság vélelme.
Mi viszont nem tudunk felhatalmazást adni senkinek az átverésre, mert ez is a kompetenciakörünkön kívül esik - nem vagyunk törvényalkotók vagy a törvények megszegésére felhatalmazást adni tudó törvényenfelüliek.
MINDENBEN, amit teszek, és tettem, az AVX szabályzata alapján jártam el. Idéztem a vonatkozó pontokat is.
Azt is idézhetném, ami a moderátori döntések vitatásáról szól, de látod, vagyok olyan rendes, hogy inkább válaszolok a kedves szavaidra. Mert tényleg kedvesen és választékosan vannak megfogalmazva.
Ami a "sorozatos átverés"-t illeti: az én szemszögemből ez egy állítás, ami bizonyítékok nélkül állítás is marad. És ezt is többször leírtam: NEM védek senkit, NEM állítom, hogy nem volt átverés, de azt sem, hogy volt. A dolog sokkal összetettebb annál, minthogy egy - egyébként név nélkül - közölt, egyoldalú nézőpontból előadott történet alapján, valamint további fórumtagok indulatos védő- vagy neheztelő hozzászólásai alapján egy emberről, aki a nevét vállalva van jelen a fórumban, ilyen súlyos ítéletet lehessen meghozni - és mi adminok/moderátorok ebben nem is vagyunk kompetensek. Láthatóan Te nem érzed át egy ilyen vád/megállapítás felelősségét, nem láttál még karaktergyilkosságot, de hidd el, mi átérezzük ezt a felelősséget, és már megtapasztaltunk egy-két karaktergyilkosságot is ebben a fórumban, ezért vagyok én személy szerint nagyon óvatos. Te ugyanis bármiről alkothatsz véleményt, de engem a döntéseimért igen komolyan elővehetnek, akár jogi úton is. És ha érzed ezt a felelősséget, akkor sokkal óvatosabb vagy a sommás ítéletekkel.
Ani pedig a kereskedők előjogait illeti: nagyon régóta ott van az általad is belépéskor aktívan elfogadott szabályzatban, a ngyon rég alatt azt értem, hogy bőven azelőtt született ez, hogy pl. én egyáltalán hallottam volna az AVX fórumról. Ez egyáltalán nem újdonság, ami hirtelen beütött, mint a villám.
Ha engem valóban megkárosítottak volna ekkora összeggel (ezt honnan is vetted amúgy?), akkor a rendőrséghez fordulnék, a vádamat alátámasztó bizonyítékokkal.osz-car írta: ↑2022.02.03., csüt. 20:16Persze hogy rágódik rajta az ember.Hiszen sérti az igazságérzetét.
Bűnösségét is bizonyítja hogy most is csak lapít.
Ez sok pénz ahhoz hogy az ember csak legyintsen.
Csak érezzék át Önök is és tegyék fel maguknak a kérdést.:Mi lenne ha engem károsítottak volna meg ekkora összeggel..
Tisztelt adminok javítsanak ki ha tévedek de úgy érzem hogy nem nekünk reklamálóknak kell most szégyenkeznünk és bocsánatot kérnünk.
További szép estét Önöknek!
Az biztos, hogy nem az munkájukat legjobb tudásuk és jószándékuk mellett végző moderátorokat rugdosnám, akik ráadásul egyrészt a szabályzatnak megfelelően jártak el, másrészt nem tudnak a fórum üzleti modelljén változtatni.
Szép estét neked is.