Ok,akkor nem nyomkodunk,főleg meggondolatlanul nem.fülelek írta: ↑2022.02.02., szer. 18:47Csak semmi meggondolatlan nyomkodás, méterre vett kábelt netes vásárlás esetén sem vesznek vissza, mert egyedi kérés alapján vágják le, nem egységcsomag.
A Canare kábel sem univerzális, különösen, hogy nem tudni, kinek milyen az ízlésvilága, zenei műfaj preferenciája, valamint milyen a készülék parkja. Mivel a kérdés arra vonatkozott, hogy egy alapfokú hifihez egy kezdő hifis milyen kábelt vegyen, ezért ajánlottuk a Canare-t, ami az áráért legalábbis a hallgatható kategóriába tartozik.
Hogy vastagabb, avagy vékonyabb a jobb, hát f&ß tudja kezi'csókolom, 2,5 méter felett a vastagabb Canare az ajánlott, amennyiben az orvosa/gyógyszerésze másképp nem rendeli
Márciusban a Sonopart más telephelyre költözik, ahol lesz megfelelő akusztikájú bemutatóterem, ott lehet majdan próbálkozni különféle verziókkal...
Hívd fel az eladót, nagyon segítőkész.Shimano írta: ↑2022.02.02., szer. 18:31Most akkor melyik kanári legyen,fülelek vagy Elmo ajánlotta,döntsétek már el.Már nyomtam volna az enter küldést fülelekére,mire látom hogy új kanári ajánlás jött Elmo részéről.Fülelek vagy Elmo,Elmo vagy fülelek,szavazzanak hölgyek,urak.![]()
Látom megvan az új DRÓT,lehet játszadozni.![]()
De jópofa ez az oldal,görgeti az ember lefelé az olcsó drótokat,aztán egyszer csak úgy jön a meglepi a millás vdh-kal,mint egy pofoncsapás.![]()
Nah szóval,pro és kontra véleményt kéretik a kettőről ha van.
Ja,és csak szólok hogy vannak ott guszta ezüstözött drótok is,szóval lehet fonni,csűrni csavarni tetszőlegesen.![]()
Tesztet általában a nagy tömeggyártók kábeleiről olvasol. Marketing.
Erre lemaradt a válasz:
Figyelj, ha ennyire izgat a téma, és van kedved kísérletezni (kütyüzni) akkor olvasgatás, levelezgetés helyett van egy javaslatom:
Ez a kábel nekem is meglepetést okozott, kellemeset, ajánlom úgy, hogy volt Beldenem és Type2-m is előtte. Azok alapján, amit mishow írt az erősítődről ( Karl0), ez lehet a te kábeledfülelek írta: ↑2022.02.01., kedd 20:58Szerintem ez is van olyan jó, mint az említett Belden, és sokkal egyszerűbb beszerezni: https://sonopart.hu/canare-2s9f-hangfal ... 89mm-15934
Webes vásárlásnál 14 napig minden különösebb macera nélkül elállhatsz a vásárlástól. Csak a postaköltséget buknád. A Kácsának meg van webshopja. Szóval ezen ne múljon.
Fura nekem ez...ajánlottunk három konkrét kábel, de te már alighanem eldöntötted mit szeretnél.Karl0 írta: ↑2022.02.01., kedd 22:05Igen akciós. Azért ennek is van neve és ára is :)
A 4 eres kábelt gondolom kettesével kell bekötni?
Egy hónapja olvasgatok a kábelekről. Írtam a Kácsának is. Ők a KáCsa KCE-FLW40 -et ajánlották. Az már elég vastag kábel.
AQ kábelekből a Rocket 11-ről olvastam jókat - már a max 4000Ft/m-es értékben.
Akkor azt tanácsolod, hogy 1,5mm2 vastagság elegendő? Tápkábellel érdemes foglalkozni?
A Kácsától tudsz elhozni letét ellenében tesztkábelt.Karl0 írta: ↑2022.02.01., kedd 22:05Igen akciós. Azért ennek is van neve és ára is :)
A 4 eres kábelt gondolom kettesével kell bekötni?
Egy hónapja olvasgatok a kábelekről. Írtam a Kácsának is. Ők a KáCsa KCE-FLW40 -et ajánlották. Az már elég vastag kábel.
AQ kábelekből a Rocket 11-ről olvastam jókat - már a max 4000Ft/m-es értékben.
Akkor azt tanácsolod, hogy 1,5mm2 vastagság elegendő? Tápkábellel érdemes foglalkozni?
Igen akciós. Azért ennek is van neve és ára is :)
Nézegettem, olvasgattam. Mit szóltok a - VDH The Skyline HYBRID kábelhez, esetleg QED XT40, Norstone Classic B400 2×4mm, Dali SC RM230C. Van még egy pár ami tetszik.fülelek írta: ↑2022.02.01., kedd 20:58Szerintem ez is van olyan jó, mint az említett Belden, és sokkal egyszerűbb beszerezni: https://sonopart.hu/canare-2s9f-hangfal ... 89mm-15934
Belden 9497, olcsó, és sokkal sokkal drágább komponenseket is ki fog szolgálni.Karl0 írta: ↑2022.02.01., kedd 20:11Sziasztok!
Vásároltam egy Tangent Ampster II Bt. erősítőt hozzá Polk Signature S15 hangfalakat. A kérdésem az lenne, hogy milyen hangfalkábelt(eket) ajánlottok hozzá. Olyat keresek ami nem túl drága (nem kell hogy többet tudjon mint az erősítő és a hangfal), de kihozza a rendszerből amit lehet.
Köszönöm a segítséget!
Hájp ide vagy oda.A 304 még mindég működik nekem.Örökös mint a nyomorúság.Shimano írta: ↑2022.01.30., vas. 11:20Abban aztán van bőven csati.Egyszer nekiálltam én is,alsó felső burkolat le,egy kis ámulás a benne lévő sok drótongyongyhalas írta: ↑2022.01.30., vas. 09:48
Ezt, csak én is, megerősíteni tudom.......
Talán egy kicsit tovább gondoltam...Miért is ,csak a készüléken kívüli csatlakozókról beszélünk...
Persze tudom ,,,, én sem szedem szét ,a ps audiomat semmi pénzért ...de van régi cd lejátszóm philips 304 es ,kora már 40 év ..benne nem kevés csatlakozó ...
Átkentem deoxit kencével nem kis munka,aztán az összes elérhető csúszósaru lekezelése.Elhasználtam rá majd egy fél doboz vdh sprayt,viszont a hangjára már nem emlékszem,de biztos jó lett ha annyit dolgoztam vele.
![]()
Az aztán szép időszak volt,jöttek mentek a vacakabbnál vacakabb vasak nálam.Még ma is beleborzongok ha visszagondolok rá.Ez a 304-es persze jó volt,vagy nem?
,nem is emlékszem,de akkoriban nagy hájp lengte körül,az tisztán bejön.