Ahmet az eladó szóval az eredetiségre nincs garancia

Minden komolyabb automata csupaszoló eszköz igazodik a kábel méretéhez egy határon belül. Lehet, hogy néha megkarcolják a vezető felületét, de csak néhány ponton.NADEger írta: ↑2022.11.05., szomb. 08:350.25 mm2 keresztmetszet, knipex spec blankolót lattam ilyen kis keresztmetszethez. " a reklám szerint igazodik automatikusan" ehhez.. egy-két század mmt téved esetleg a történet és le is kapartad a külső rásajtolt ezüstözést az érről. (Nincs tapasztalatom csak hagyomanyos méretű eret forrasztottam)
0.25 mm2 keresztmetszet, knipex spec blankolót lattam ilyen kis keresztmetszethez. " a reklám szerint igazodik automatikusan" ehhez.. egy-két század mmt téved esetleg a történet és le is kapartad a külső rásajtolt ezüstözést az érről. (Nincs tapasztalatom csak hagyomanyos méretű eret forrasztottam)
Köszönöm válaszod!
Nincs. Az USB összeköttetés jóval kényesebb, mint az analóg jelkábelek. Némelyik huzallal működik, némelyikkel nem, de az erek fonása és az árnyékolás megléte, kivitele sem lényegtelen.
Kapsz manit a reklámért? Ejnye...
Zajgátba kő dugnyi, azt mind jó lesz.cables írta: ↑2022.01.24., hétf. 08:33Az én jól kitárgyalt beírásom előtt valaki ajánlotta a Kontaset/fapaci elosztót . Én erre írtam be hogy hallottam egymás után, egy űlésre, egy elrendezéssel 3 elosztót AVA, Néhai és a Kontaset/fapaci ez utóbbi nagyon gyenge volt. Az AVA és Néhai is gyárt kábeleket, tehát nagy ökörség, hogy én a konkurensem elosztóját szóltam le, a Néhai sokkal nagyobb konkurensem, mint a fapaci, az ő elosztóját már többeknek ajánlottam.
Amit én beírtam az egy konkrét teszt eredmény, viszont amit pl. audioline beírt, hogy ő az AVA elosztójától hamar megvált, az így önmagában 0 információ.
Amit goldhang beírt az is fura, nem himi-humi elosztóknál kell jobbnak lenni:
"A Kontaset elosztót nem véletlenül tuningolják idehaza minimum 3-an, csak akiket én ismerek.
Azokkal a kisebb-nagyobb változtatásokkal, amiket még rajta eszközölnek, zseniális ár/érték arányú elosztó születik belőle. Messze jobb, mint a nagy áruházak polcain kapható himi-humi műanyag házas, gatyamadzag bekötéses, belül silány anyagfelhasználású termékek."
Nemcsak, hogy íratlan, de alapvető üzleti írott szabály, hogy konkurenciát sosem szídunk, mert azzal csak magunkat minősítjük.
Van feketében,és fehérben is AVA.Fekete fehérben még nem láttam,szóval lehet benne valami hogy nem olyan fekete és fehér dolog ez.
Nos... tényleg nem fekete-fehér ☺︎
A nem idézett résszel teljesen egyetértve... Ezzel is egyetértek, de ha a fenti szöveged az AVA-ra ugyanúgy igaz, ráadásul akár az én "tollamból" is származhatna, mert én meg az AVA-val szereztem pontosan ugyanilyen tapasztalatot (be is gyűjtöttem belőlük én is, és az elosztó-kérdést nálam ezzel örökre le is tudtam, ugyanakkor nem tudom hasonlítani sem a fapaci-féle Kontaset-hez, sem a Néhai-féle elosztóhoz, mert utóbbiakkal nincs tapasztalatom).goldhang írta: ↑2022.01.23., vas. 08:33Messze jobb, mint a nagy áruházak polcain kapható himi-humi műanyag házas, gatyamadzag bekötéses, belül silány anyagfelhasználású termékek.
Oly annyira sokkal jobb, hogy én az idők alatt már 3-at is vettem belőle (nem fapaci-tól, Cables ne érts félre), és a mai napig használatban vannak. Az, amelyik a napaliba lett telepítve, még a TV képminőségén is hozott a konyhára a kommersz elosztóhoz képest.
Ha elképzeled, hogy leírná ugyan ezt valaki az egyik kábeledről, gondolom világossá fog válni mi a gond a fentiekkel. És hogy mennyire nem fehér/fekete a dolog, nekem volt AVA elosztóm, hamar túladtam rajta... A másik kettőt nem ismerem.
Ha jól emlékszem Rudi Bácsi, pont Te vagy az aki azt hangoztatja, hogy egy kábel nem univerzális. Mindennek, mindegyiknek meg van a helye, készüléke, rendszere, amivel passzol, amibe beleillik.
goldhang remélem itt is figyelsz...