Nekem is van pár régi JT lemezem. Szerencsére mind valamilyen nyugati nyomás, tehát nem indiai vagy yugoton stb.
De azért az SW féle remixek szerintem sokkal jobban szólnak.
Na jó ennyi az OFF, és akkor most ON : tegnap, hogy eldöntöttem, hogy megtartom azt az erősítőt amit eddig hirdettem itt bekötöttem az amúgy tulajdonomat képező erősítőt, amit szintén nemrég (október vagy szeptember ?) vettem. Hááát egyre jobban bebizonyosodik, hogy a 300B nem az én csövem. (Azért megtartom az erősítőt, mert azért nem olyan rossz ám.) De a másik ami egy 6C33C-t tartalmaz oldalanként (vagyis az SE) nem kicsit jobb.
Most nem untatok senkit a részletekkel, de amikor a 300B - s után megszólalt (pedig mint írom az se kutya) volt nagy rácsodálkozás. Érdekes előtte amikor csak az volt (kb 2 hét) fel se tűnt, hogy milyen k..va jó az a kis cucc.

Pedig aztán szerintem semmi flikkflakk nincs benne, egy illető építette nem gyári cucc (akkor megfizethetetlen lenne) de újra bebizonyosodott, hogy nem véletlen az, hogy amióta először hallottam (sok éve) 6C33C-vel működő erősítőt azóta szerettem volna egyet. (Csak eddig másképp alakult, volt EL34, 211, 5B4G(vagy mi, ruszki 2A3), 5881 de még PL519 is, de ilyen csak most lett)