Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Motoros topic motorosoknak
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 667
Re: Motoros topic motorosoknak
Szezon felé szépen lassan, és ha már abban benne, és ha van akit érdekel, vagy baráti csoportot, július 23-án falunap van Gyalókán, ilyenkor van motoros találkozó is, veterán motorok, autók is.
Gyalókán találkoznak, aztán -Zsira - Répcevis - Peresznye - Kiszsidány - Csepreg (ott megvendégelnek mindenkit) azán onnan - Szakony - Gyalóka vissza.
A polgi ismerős, azt mondta megoldható sátrazás is, ha vki gondolja, illetve a megvendégelés fejében jótékonykodás, ki amennyit gondol, ha jól emlékszem egy beteg kisgyereknek.
Ez GY-M-S megye és Vas megye találkozása kb , az osztrák határ kb. 10 perc .
Gondoltam megosztom.
Gyalókán találkoznak, aztán -Zsira - Répcevis - Peresznye - Kiszsidány - Csepreg (ott megvendégelnek mindenkit) azán onnan - Szakony - Gyalóka vissza.
A polgi ismerős, azt mondta megoldható sátrazás is, ha vki gondolja, illetve a megvendégelés fejében jótékonykodás, ki amennyit gondol, ha jól emlékszem egy beteg kisgyereknek.
Ez GY-M-S megye és Vas megye találkozása kb , az osztrák határ kb. 10 perc .
Gondoltam megosztom.
Rega Io / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Valahogy úgy.... kétségkívül egyszerűbb, mint néhány O-gyűrűt vagy szimeringet kicserélni...asebestyen írta: ↑2022.01.23., vas. 13:25Na jó, de amikr már szivárog a szimeringnél az olaj, akkor a profi leereszti az oljat és megtömi 3 különböző zsírral.![]()

AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7536
Na jó, de amikr már szivárog a szimeringnél az olaj, akkor a profi leereszti az oljat és megtömi 3 különböző zsírral.

Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
Az élet mindig tartogat meglepetéseket...
Például, amikor a hülyeség szorgalommal párosul.... Mi a hiba....? Csak az, hogy a szöghajtásba olaj való...nem zsír.

Például, amikor a hülyeség szorgalommal párosul.... Mi a hiba....? Csak az, hogy a szöghajtásba olaj való...nem zsír.

Ezt valahogy sejtettem

A hosszú, téli estéken...
, amíg a kaszni a fényezőnél pihen, addig sem tétlenkedem...
Amit tudok rendben rakok. Megtisztítom, lefestem, felújítom...
Közben szép lassan megjönnek a hiányzó alkatrészek is...

Közben szép lassan megjönnek a hiányzó alkatrészek is...
- asebestyen
- V.I.P.
Se motorbaleset, se mások életének veszélyeztetése (ezúttal),drogtesztet nem mellékelt a videohoz, az tény.
.
youtu.be/lHIvwip__Io

.
youtu.be/lHIvwip__Io
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
De ez a másik narkós rohadék is az utcán rajoskodott. Játszott más életével.
Nem tudom minek kell népszerüsíteni itt ezeket az utcai drogos, önző véglényeket. Mint ahogy azt sem értem, minek kell motorosbaleseteket betenni.
Nem tudom minek kell népszerüsíteni itt ezeket az utcai drogos, önző véglényeket. Mint ahogy azt sem értem, minek kell motorosbaleseteket betenni.
Szerintem!
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3260
Ahogy Paul Walker is.feket663 írta: ↑2022.01.06., csüt. 21:06Annyiban hibádzik a hasonlat, hogy a grúz srác pont utasként tartózkodott az autójában, mikor balesetet szenvedtek.Alex_Aston írta: ↑2022.01.06., csüt. 20:55Lehet zseniálisan kezeli a motort, de elég, ha egyszer nem adja ki, és akkor annyi.asebestyen írta: ↑2022.01.06., csüt. 18:04
Sajnálom utólag, hogy betettem a videót. A hülyeséget nem kvánom/tam népszerűsíteni, és úgy tűnik többen így vettétek. Még 1x leírom, a srác szerintem is elmebeteg, gyakorlatilag ő is ezt vallja magáról, hisz crazy ride a videó címkéje, ahol és amilyen körülmények között csinálja, elítélem, a halálát ezzel együtt nem kívánom, viszont nem lehet tőle elvitatni, hogy van, amit nagyon tud, zsenális a motorkezelése.
A versenypályán motorozás teljesen más dolog, más motor, más motorozási technika, meg úgy minden más, ez a fajta motorozás oda pont ugyanennyire nem való vagy még kevésbé.
Beugrott erről ez a grúz emberke. Ő is a tűzzel játszott. Nem is volt hosszú életű...
Van az a mondás, hogy kardtól vész, ki karddal él.
És ilyenkor mindig azt mondom, hogy jó esetben nem visz magával mást.
De szerintem ez őket már nem vigasztalja. Ők keresték a bajt...
Csak a Marantz! :-D
Annyiban hibádzik a hasonlat, hogy a grúz srác pont utasként tartózkodott az autójában, mikor balesetet szenvedtek.Alex_Aston írta: ↑2022.01.06., csüt. 20:55Lehet zseniálisan kezeli a motort, de elég, ha egyszer nem adja ki, és akkor annyi.asebestyen írta: ↑2022.01.06., csüt. 18:04
Sajnálom utólag, hogy betettem a videót. A hülyeséget nem kvánom/tam népszerűsíteni, és úgy tűnik többen így vettétek. Még 1x leírom, a srác szerintem is elmebeteg, gyakorlatilag ő is ezt vallja magáról, hisz crazy ride a videó címkéje, ahol és amilyen körülmények között csinálja, elítélem, a halálát ezzel együtt nem kívánom, viszont nem lehet tőle elvitatni, hogy van, amit nagyon tud, zsenális a motorkezelése.
A versenypályán motorozás teljesen más dolog, más motor, más motorozási technika, meg úgy minden más, ez a fajta motorozás oda pont ugyanennyire nem való vagy még kevésbé.
Beugrott erről ez a grúz emberke. Ő is a tűzzel játszott. Nem is volt hosszú életű...
RPI4B-Allo BOSS V1.2, TPA3255, Canton CT1000
- Alex_Aston
- V.I.P.
Lehet zseniálisan kezeli a motort, de elég, ha egyszer nem adja ki, és akkor annyi.asebestyen írta: ↑2022.01.06., csüt. 18:04
youtu.be/UPwI2yyS1xk
Nekem az az érzésem, hogy ez a motor azért rendesen le lehet áttételezve, hogy ilyen könnyen egykerekezik, persze ettől függetlenül is nem normális az a mód, ahogy közlekedik. Én sem vagyok szent, de ilyen necces előzésekbe azért nem szoktam belemenni...
RPI4B-Allo BOSS V1.2, TPA3255, Canton CT1000
- asebestyen
- V.I.P.
Sajnálom utólag, hogy betettem a videót. A hülyeséget nem kvánom/tam népszerűsíteni, és úgy tűnik többen így vettétek. Még 1x leírom, a srác szerintem is elmebeteg, gyakorlatilag ő is ezt vallja magáról, hisz crazy ride a videó címkéje, ahol és amilyen körülmények között csinálja, elítélem, a halálát ezzel együtt nem kívánom, viszont nem lehet tőle elvitatni, hogy van, amit nagyon tud, zsenális a motorkezelése.Alex_Aston írta: ↑2022.01.06., csüt. 15:43Lehet érzi a gépet, csak éppen a fizikát nem lehet megb@szni. Ha a nem átlátszó kamion épp egy gyalogos miatt lassít (vagy egy autó elé fordul, hisz nem lehet felkészülni ilyen sebességre lakott területen belül - M Richárd talán mindenkinek ismerős név lehet...), ő 150-ről nem fog megállni. Jobb esetben csak ő hal meg, amit amúgy nem sajnálnék, sőt. De rosszabb esetben visz magával mást is.asebestyen írta: ↑2022.01.06., csüt. 15:36Amúgy tényleg nagyon tud motorzni a srác, ettől még persze hülye. Másik videóin rövidgatya - pólóban mennek ennél még sebesség szempontból durvábban. De azért az egyik videóján, ahol egy ipartelepen 1 kerekezik, látszik, hogy nagyon érzi a gépet, az első kerék az égben van, úgy tartja, különösebb gyorsulás nélkül. Ahhoz azért tudni kell.![]()
Menjen ki versenypályára, ott legyen kemény. De szerintem ahhoz már kevés lenne emberünk, attól tartok.
- Alex_Aston
- V.I.P.
Lehet érzi a gépet, csak éppen a fizikát nem lehet megb@szni. Ha a nem átlátszó kamion épp egy gyalogos miatt lassít (vagy egy autó elé fordul, hisz nem lehet felkészülni ilyen sebességre lakott területen belül - M Richárd talán mindenkinek ismerős név lehet...), ő 150-ről nem fog megállni. Jobb esetben csak ő hal meg, amit amúgy nem sajnálnék, sőt. De rosszabb esetben visz magával mást is.asebestyen írta: ↑2022.01.06., csüt. 15:36Amúgy tényleg nagyon tud motorzni a srác, ettől még persze hülye. Másik videóin rövidgatya - pólóban mennek ennél még sebesség szempontból durvábban. De azért az egyik videóján, ahol egy ipartelepen 1 kerekezik, látszik, hogy nagyon érzi a gépet, az első kerék az égben van, úgy tartja, különösebb gyorsulás nélkül. Ahhoz azért tudni kell.![]()
Menjen ki versenypályára, ott legyen kemény. De szerintem ahhoz már kevés lenne emberünk, attól tartok.
- asebestyen
- V.I.P.
Amúgy tényleg nagyon tud motorzni a srác, ettől még persze hülye. Másik videóin rövidgatya - pólóban mennek ennél még sebesség szempontból durvábban. De azért az egyik videóján, ahol egy ipartelepen 1 kerekezik, látszik, hogy nagyon érzi a gépet, az első kerék az égben van, úgy tartja, különösebb gyorsulás nélkül. Ahhoz azért tudni kell.

Mekkorát? Akkor ő a youtube hőse, gyűjti a lájkokat? Ütném agyon az ilyet.
Szerintem!
- tamagaba
- Törzsvendég
- Értékelés: 598
- Kapcsolat:
Az a baj, hogy kicsit irigylem a srácot.asebestyen írta: ↑2022.01.06., csüt. 14:59Ha itt bármi gond adódna, annak a vesének már nem örülne senki...
Tényleg ultra gáz, amit csinál - szülei, gyerekei nem tudom mit mondanak - záróvonal, mi van ha egy kis kátyú jön - másnak is csinálhat bajt
Az életére kiadott összes szerencsebankót itt eljátszotta
De aztakurva mekkorát ment

... Mire jó a kerekes kút? Oda lehet tolni, ahol víz van - Hofi Géza ...
Van még mája tüdő stb igaz ha csatt van ennél a temponál nem marad semmi...:-(
Azért egypárszor jó volt, hogy lehuzodtak szemből..
Vajon miért nem szeretik az autósok a motorosokat ???? Agyament...
"Az igazi barát szemből támad."
- asebestyen
- V.I.P.
Ha itt bármi gond adódna, annak a vesének már nem örülne senki...
- tamagaba
- Törzsvendég
- Értékelés: 598
- Kapcsolat:
2020-as videó. Él még a srác?
... Mire jó a kerekes kút? Oda lehet tolni, ahol víz van - Hofi Géza ...
A hideg ráz ezektől a majmoktól.
De a veséjének örül majd valaki.
De a veséjének örül majd valaki.
Szerintem!