Csempe a francba, az van..
Tényleg, rosszul emlékeztem!
Egyetértek.Alex_Aston írta: ↑2022.01.02., vas. 23:14Cobra Kai 4. évad.
Jól vitte tovább az eddigi történéseket. Egy kicsit talán a közepén belassul, de a végére keményen felpörög, és nagyon jól felvezeti az 5. évad lehetőségét, ami szerintem nem kérdés, hogy el fog jönni.
Jó, hogy továbbra is azt az utat viszi, hogy nem minden fehér, vagy fekete.

Na, ledaráltam a Lokit.Avglas írta: ↑2022.01.03., hétf. 21:44
Az ünnepek alatt kis nátha miatt sokat pihentünk es megnéztük - többek között - a Loki sorozatot.
Nagyon nem vagyok egy sorozat fan, de ezt egyhuzamban lenyomtuk. Nem húzzák indokolatlanul, mint a rétest, nem sablonos a történet - nekem kifejezetten tetszett!
Ajánlom, ha meg nem nézted!

Szia!scaurus írta: ↑2021.12.31., pén. 16:27Megnéztem az új Sissi (Sisi) sorozat első 2 részét.
Dominique Davenport vitathatatlanul gyönyörű:
https://www.castupload.com/actors/dominique-devenport
Aztán az első 2 rész erényei ennyiben ki is merültek.
Egy modernizált történelmi alak minden spirituszt nélkülöző története, azaz egy technikailag ugyan rendben lévő, de lélektelen iparosmunka.
Zeng a (bulvár)sajtó, hogy a sorozat "szexuálitasban gazdag".
Izé.
Oké, a szirupos, Romy Schneider-hez képest igen (nem nehéz, abban nem volt), de egy véletlenszerűen kiválasztott romkom-ban többet látunk (legalábbis az első 2 rész alapján), mint ebben.

Az ünnepek alatt kis nátha miatt sokat pihentünk es megnéztük - többek között - a Loki sorozatot.Alex_Aston írta: ↑2021.06.25., pén. 18:11Érdemes nézni? Nekem az utolsó két (vagyis két részesre csinált finálé) Avengers akkora csalódás volt, mert látszott rajtuk, hogy ez tényleg csak a bevételre készült, semmi másra.
Így elment a kedvem tőlük, pedig elején jól indultak, amennyire egy ilyen témánál lehet erről beszélni

Én az első két évadot néztem meg, első évad kifejezetten tetszett, az eredeti szereplők szerintem telitalálat, elvitték a hátán az amúgy középszerű sztorit. A második évad sem volt rossz. Harmadik évadtól már nem érdekelt. Nem a sorozattal van bajom, egyszerűen nekem ennyi pont elég volt a karate kölyök-témából. Untig :)DeLorean írta: ↑2022.01.03., hétf. 12:44Érdekes a Cobra Kai.Alex_Aston írta: ↑2022.01.02., vas. 23:14Cobra Kai 4. évad.
Jól vitte tovább az eddigi történéseket. Egy kicsit talán a közepén belassul, de a végére keményen felpörög, és nagyon jól felvezeti az 5. évad lehetőségét, ami szerintem nem kérdés, hogy el fog jönni.
Motorgyilkossal értek egyet. Körbe-körbe megy a story és az első évad meghökkentő volt és jó volt újra látni a régi szereplőket ráadásul csavarral - a fehér fekete, a fekete meg fehér, de ez már kipukkadt szerintem.
Ha elvonatkoztatunk a filmtől, akkor azért Hannah Montana szinten van a sorozat.
Ez nem bántás, azt a lányommal együtt néztem és bevallom - tetszett.

Mikor neztem es a kozepe fele bontogattak a sztorit jobban, akkor elgondolkodtam mi alapjan is valaszthattak pont ezt a sztorit megfilmesitesre. Nem szeretnek spoilerezni igy csak annyit irok, hogy a gyengebbik nem cselekmenyszala ami a gerince a filmnek az pont bele illene a mai girlpower pc vilagba.Mathias írta: ↑2022.01.03., hétf. 07:48Akárhogy gondolkozom, nem emlékszem a filmben pc-ségre. Mire gondolsz?motorgyilkos írta: ↑2022.01.02., vas. 18:46Talan egy kicsit bearnyekolja az, hogy ebben is ereztem egy kis pc-t, bar ha kiveszem az egyenletbol az elmult egy evtizedet akkor nincs semmi gond. Az is lehet hogy en vagyok mar kicsit paranoias es szinte mindenben meglatom a mai divatos allsagossagot.
Akárhogy gondolkozom, nem emlékszem a filmben pc-ségre. Mire gondolsz?motorgyilkos írta: ↑2022.01.02., vas. 18:46Talan egy kicsit bearnyekolja az, hogy ebben is ereztem egy kis pc-t, bar ha kiveszem az egyenletbol az elmult egy evtizedet akkor nincs semmi gond. Az is lehet hogy en vagyok mar kicsit paranoias es szinte mindenben meglatom a mai divatos allsagossagot.

En abba hagytam a masodik evad kozepen, mert ugy ereztem a sztori nem halad elore csak korbe korbe. Nem vagyok biztos benne hogy nem fogom folytatni, de kicsit varok vele.Alex_Aston írta: ↑2022.01.02., vas. 23:14Cobra Kai 4. évad.

Amúgy az első kettő rész után mit vártál?Lemmy9.1 írta: ↑2022.01.01., szomb. 09:25Rászántuk magunkat a John Wick 3-ra, nemtomm miért. Bár ne tettem volna.
Spoiler:
Amikor azt akarják, hogy vágja le az újját és elétesznek egy vésőt meg egy kalapácsot... azt hogyan gondolták?
Erről eszembe jut a cinkotai hentes dupla balesete, amikor véletlenül levágta az egyik karját a bárddal, aztán a másikat is.
Szutyok egy film.

Szerinted miért írtam így?motorgyilkos írta: ↑2021.12.31., pén. 13:27Amikor lekaratez par figurat a film forgatasan

Amikor lekaratez par figurat a film forgatasanAlex_Aston írta: ↑2021.12.31., pén. 08:15A melyik?motorgyilkos írta: ↑2021.12.31., pén. 01:16Imadom ezt a filmet, a kung fu jelenet a kedvencem:)Alex_Aston írta: ↑2021.12.30., csüt. 23:55A nevem Dolemite
https://m.imdb.com/title/tt8526872/
Eddie Murphy végre megint nagyot alakít. Jól állt neki a szerep, és jól is hozta. Wesley Snipes pedig jól adta az alkoholista "sztárt".
Az akkori kor hangulata végig jól be van mutatva az egész film során, és remek zenék is voltak közben.
Ajánlom.![]()
![]()
Az más, ez durvább.