Az ADAU1701-nél vagy a CS42548-nál (ezeket használja a minidsp) mindenesetre lényegesen jobb.

Igaz, valóban megnézhettem volna, viszont nem volt kekeckedési szándék a kérdésemben. De a gyári adatlapok helyett nézzük inkább az említett két DAC (D300 vs D30Pro) mérését a szűrési meredekségekről.
Ha megnézted volna az adatlapját és összevetetted volna más dac csipekkel, akkor nem kérdezted volna meg, hogy mihez képest, mert egyértelmű, hogy a többi minőségi dac csiphez képest. De egyszerűbb a félkövér kekeckedés.denesdr írta: ↑2022.01.01., szomb. 13:39Már csak az a kérdés, hogy mihez képest.
A legtöbb csipet ellátják különféle meredekségű szűrőkkel, amikből gyakran mi magunk is válogathatunk.
Amúgy, ha jól emlékszem pont Te írtad valamikor, hogy a kedvenc szűrőd, ami fülre leginkább tetszeni szokott neked, az a slow roll-off (ezek közül is talán a minimum fázisút, másnéven short-delay említetted), azaz nem nem annyira meredek és minimális késleltetéssel járó.
Ha rosszul emlékszem vagy azóta változott a helyzet, kérlek javíts ki!
Már csak az a kérdés, hogy mihez képest.
Ugyanakkor az időtartománybeli viselkedése sokkal rosszabb...szóval quid pro quo.
A dual csip totál felesleges, az mqa úgyszintén.
Mer' az AKM Rohmokban hever...(bocsika).
És ebben sincs 5 kilós toroid, és mégis jófülelek írta: ↑2021.12.30., csüt. 19:55egyértelmű: SMSL D300 az audiophonicson: https://www.audiophonics.fr/en/dac-with ... 15798.html
Januárban én is ilyet veszek, hallgattam, qrvajó és kész, főleg ennyiért nincs semmilyen konkurens...
ROhm dac csip ami a többieket lekörözi múszakilag és hallgatásra is.
Kell hozzá Linux, egy szimmetrikus bemenetű végfok, némi jó hangszórókábel és eljön a Nirvána...
https://de.aliexpress.com/item/40002371 ... mainSearch
Ott van az, a leírásban is benne van, csak fura mód az output körön kivűlre helyezték el. Az SPDIF szabványban a 24/192 a maximum, ha nem lenne elég akkor sem találhatnál ebben a műfajban (USB/SPDIF konverter) olyat ami többre képes.
Mennyibe kerül most használtan egy olyan, amit megjavíttatnál, mennyi újonnan és mennyit szánnál a javításra fogcsikorgatás nélkül?nagygabor1982 írta: ↑2021.11.23., kedd 09:40Sziasztok,
Nem tudjátok, az országban javít valaki dragonfly DAC-t?
Néha recseg vagyis egyre gyakrabban és nem kontakt miatt van.
Köszi!
Ha nem kontakthiba, akkor a Dragonfly-ok leginkább csak cserével javíthatók. Ha találnál is olyan idősebb szakit, aki még tud és hajlandó is hibát keresni egy nyákon, ilyen méretek és integráltsági szint esetén ez elég reménytelen vállalkozás.nagygabor1982 írta: ↑2021.11.23., kedd 09:40Sziasztok,
Nem tudjátok, az országban javít valaki dragonfly DAC-t?
Néha recseg vagyis egyre gyakrabban és nem kontakt miatt van.
Köszi!