Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
SKN / Tripath TA2020 "T" osztályú erősítő
Re: SKN / Tripath TA2020 "T" osztályú erősítő
Az erősítő elkelt. Köszönöm a lehetőséget az AVX-nek.
Köszönöm gotanster fórumtárs hozzászólását, csak megerősíteni tudom őket.
Kedvcsinálónak az árat 33 000 Ft-ra módosítom. Fenyőfa alatt is jól mutat

Kedvcsinálónak az árat 33 000 Ft-ra módosítom. Fenyőfa alatt is jól mutat
-
gotanster
- Fórumlakó

- Értékelés: 43
Mint előző és egyben első tulajdonosa engedjétek meg, hogy hozzászóljak: erősen "kapudrog" hatású ez a kis szörnyeteg, olyan világot tár fel. Azóta két "T" osztályos, avagy Tripath chipes erősítőt birtoklok és élvezek, és hogy ehhez képest azok előre, vagy éppenséggel oldalt lépegetések, azt a fene sem tudja, mindenesetre egy ezerszer hallott közhely nagyon is megállja a helyét ennél a kicsi gyöngyszemnél: ennyi pénzért ilyen hang... egyszerűen felfoghatatlan.
SKN / Tripath TA2020 "T" osztályú erősítő
SKN / Tripath TA2020 "T" avagy D osztályú osztályú erősítő a fotókon látható megkímélt állapotban eladó.
Feljebb lépés történt, ezért vált eladóvá. Okozzon másnak is akkora örömet, mint nekem
A leírásban idézném előző tulajdonos méltató szavait, melyeket én is csak megerősíteni tudok
Előzmény: viewtopic.php?f=32&t=166106&p=2641862&h ... n#p2641862
Az erősítő egy SKN gyártmány, a Tripath erősítőchipek TA2020-as modulja található meg benne, egyedi szűrőtekercsekkel. Meglepően élvezetesen zenél, mindezt igen kevés fogyasztással. Az osztálya ellenére
semmiképpen nem jellemző rá a száraz, vagy boncolgató jelző. Sokkal inkább lábdobogtatósan dinamikusnak, hosszan hallgathatónak jellemezném.
9-12V 4A-es tápegység a legmegfelelőbb hozzá, de ez az erősítő is (kiváltképp a D osztályúak) meghálálják a minőségi táp meglétét.
Technikai adatok:
Teljesítmény: 20W (4 ohm), 13W (8 ohm)
Frekvencia átvitel: 20Hz-22kHz
Dinamika tartomány: 103dB
Teljes harmonikus torzítás: 0.03%
Jel-zaj viszony: 89dB
Hangszóró impedancia: 4-8 ohm
Tápegység: DC9-14V 50W, DC csatlakozó: 5.5*2.5mm
Mivel állapota nem változott, az ára is annyi, amennyiért vásároltam: 35 000 Ft.
Helyileg Kaposváron található, itt személyesen is átvehető.
Postai küldés megoldható:
MPL csomagautomata: 995 Ft
MPL postapont/postapartner: 1600 Ft
MPL házhoz kézbesítés: 1790 Ft
FoxPost csomagautomata: 1099 Ft.
Feljebb lépés történt, ezért vált eladóvá. Okozzon másnak is akkora örömet, mint nekem
A leírásban idézném előző tulajdonos méltató szavait, melyeket én is csak megerősíteni tudok
Előzmény: viewtopic.php?f=32&t=166106&p=2641862&h ... n#p2641862
Az erősítő egy SKN gyártmány, a Tripath erősítőchipek TA2020-as modulja található meg benne, egyedi szűrőtekercsekkel. Meglepően élvezetesen zenél, mindezt igen kevés fogyasztással. Az osztálya ellenére
semmiképpen nem jellemző rá a száraz, vagy boncolgató jelző. Sokkal inkább lábdobogtatósan dinamikusnak, hosszan hallgathatónak jellemezném.
9-12V 4A-es tápegység a legmegfelelőbb hozzá, de ez az erősítő is (kiváltképp a D osztályúak) meghálálják a minőségi táp meglétét.
Technikai adatok:
Teljesítmény: 20W (4 ohm), 13W (8 ohm)
Frekvencia átvitel: 20Hz-22kHz
Dinamika tartomány: 103dB
Teljes harmonikus torzítás: 0.03%
Jel-zaj viszony: 89dB
Hangszóró impedancia: 4-8 ohm
Tápegység: DC9-14V 50W, DC csatlakozó: 5.5*2.5mm
Mivel állapota nem változott, az ára is annyi, amennyiért vásároltam: 35 000 Ft.
Helyileg Kaposváron található, itt személyesen is átvehető.
Postai küldés megoldható:
MPL csomagautomata: 995 Ft
MPL postapont/postapartner: 1600 Ft
MPL házhoz kézbesítés: 1790 Ft
FoxPost csomagautomata: 1099 Ft.