Igen, és sajnálom aki ezt teszi, de hadd jegyezzem meg, hogy ez megint egy terelés a népszerű irónikusan-összekacsintós irányba.asebestyen írta: ↑2021.12.16., csüt. 08:34A legtöbben keresgetik a nüanszokat drótok hangjában, (tettem ezt én is) miközben még ordas átviteli hibákkal küzd a rendszer.
A vita eredetileg nem arról szólt - amibe mindig mégis valaki eltereli - hogy mivel érdemes kezdeni, ha valaki nem a "keresett hang"-ot kapja a rendszeréből.
Hanem hogy okozhatnak-e hallható különbséget a kábelek ugyanabban a rendszerben. Teccikérteni??? És még itt is speciálisan hangfalkábelből indult ki.
Persze ebből megint -mint mindig - el lehet terelni a témát abba az irányba, hogy szarból nem építesz várat kábelekkel sem...
Szóval még mielőtt itt a többiekkel győzelmi táncot jártok a parázsból közösen lánngá fújt tábortüzetek körül, csak szólok, hogy nem ez volt a vita tárgya, mert ez már elég régóta evidencia szerintem itt az AVX-en is.
Csak hogy leszögezzem az én álláspontomat: a kábelek - "szerepkörüktől" is függő mértékebn - az n-edik prioritású szereplők az összjátékban, amelyekkel - most Lacát plagizálom - "finomhangolni" lehet, de világot megváltani biztosan nem.
A finomhangolás lehetőségét is vitatják sokan, és ez az, amivel már nem értek egyet.
Mindeközben pedig valószínűleg egyike vagyok a legnagyobb csóróknak itt kábelek terén. :-)