Nyilván (teflonnal) szigeteltet akart írni, nem árnyékolást, egyszerű elírás. Persze értette mindenki, aki akarta.

Nyilván (teflonnal) szigeteltet akart írni, nem árnyékolást, egyszerű elírás. Persze értette mindenki, aki akarta.
Miért lennének az ábrán látható kábel vezetői egyenként árnyékoltak? Egyáltalán hogy kerül szóba a hangfal kábel árnyékolása?
nem okvetlenül a "felbontás" lehet a hibás...egy szeánsz,ismeretlen rendszerben-környezetben,komoly,tapasztalt hifistákat is megtéveszthet-elbizonyitalanithat...nem kábeles téma,inkább az "alátét-rezgéscsillapitás" témához tartozna,de talán értelmezhető...cimbimnek van egy komolynak mondható rendszere,"nagyfelbontásos" hangja van,komoly,tapasztalt hifistáknak csinált egy szeánszot,a Lampizator DAC G7/BigFoot alatt csereberélgette a Finite Ceraball és a sima tüske alátéteket,és nem tudták a vendégek összeszedni gondolataikat,vakteszten mikor mi is van a készülék alatt,és mi is pontosan az eltérés...a tiszta ezüstkábeleknek az értéke (Goertz AG) a rendszerben,még ma is,használtipaci áron,egy komoly használtautó értékét képviseli...nemrég olvastam valahol,valaki cipőfűzövel felakasztotta az M2Tech Young-ot egy kampó segitségével a felső polcra,és drámai változásokrol beszélt,az egész rendszernek az értéke,a cimbimnél 1 tápkábel értéke
Én ezzel úgy vagyok, ha elsőre is hallani a különbséget, arra szánok időt, pénzt, ha van rá mód.pali923 írta: ↑2021.12.14., kedd 17:51Látod, még az a drága Marantz is felesleges volt, meg az akusztika.Alex_Aston írta: ↑2021.12.14., kedd 17:21Én az ilyen "mintha" és "talán" dolgokkal nem foglalkozom. Ennyit nem ér nekem az egész.![]()
![]()
(Bocsi, ez is magas labda volt!)![]()
Gondolom Te már elgondolkodtál rajta, szóval hedd kérdezzek vissza: szerinted?
Látod, még az a drága Marantz is felesleges volt, meg az akusztika.Alex_Aston írta: ↑2021.12.14., kedd 17:21Én az ilyen "mintha" és "talán" dolgokkal nem foglalkozom. Ennyit nem ér nekem az egész.
Ma jött meg a Ká-Csa KCO-IS100. Még járódik, de kellemes hangja van. Köszönöm, a tippet!cannonball írta: ↑2021.11.26., pén. 16:55Igen, a megépítettségük mint egy tank, különösen egy AQ kábel mellett...szabo_pitty írta: ↑2021.11.26., pén. 16:47Ez is szimpatikus, különösen, a szorítós, RCA-dugók miatt.cannonball írta: ↑2021.11.26., pén. 16:35
Nekem némi kalandozás után most ez van bekötve, és igen meg vagyok vele elégedve. Nem utolsó szempont, hogy van mindenből demó, amit elhozhatsz, illetve elég jók most a Black friday akcióik is.
https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/kco-is ... X0QAvD_BwE
Nyugodt hangú, masszív, és szép drót. Itt a fórumon is mintha árult volna valaki mostanában.
Mert mondjuk lehet, ami valakinek óriási különbség, az nekem fel sem tűnik.
Sz@r Marantz
Kizárt, hogy 100ezerért legyen bárhol is teli ezüst 7m hangfalkabel. Az lesz az, amit az Aszpirin belinkelt.Alex_Aston írta: ↑2021.12.13., hétf. 19:43Csináltam egy saját házi tesztet, mert egyik kedves fórum társunk jóvoltából nálam van tesztelni pár napot egy Kácsa ezüst kábel (mellékelt fotón).
A saját VDH d352 volt a másik alany.
Kb. 10x egymás után váltogatva A-B teszt nálam/nekem nem adott semmi különbséget...![]()
De persze lehet nem is kéne lenni különösebben, ha azt nézzük, hogy újkori áruk kb. ugyanaz (2×3m esetén 100e Ft körül).
.
20211213_172901.jpg
Lehet, hogy ezüstözött réz, nem ismerem. Csak annyit tudtam, hogy ezüst.Aszpirin írta: ↑2021.12.13., hétf. 20:31Ez is hasonlít rá, de ez sem lehetett, mert ez "csak" ezüstözött rész: https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/kacsa- ... mo-peldanyAlex_Aston írta: ↑2021.12.13., hétf. 20:27Az, Kácsa.
Korrekt szerintem is, élőben látva, és kézben fogva is masszív benyomást kelt.
.
20211213_202517.jpg
Biztos, hogy ezüst az???
Biztos, hogy nem.Aszpirin írta: ↑2021.12.13., hétf. 20:31Ez is hasonlít rá, de ez sem lehetett, mert ez "csak" ezüstözött rész: https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/kacsa- ... mo-peldanyAlex_Aston írta: ↑2021.12.13., hétf. 20:27Az, Kácsa.
.
20211213_202517.jpg
Biztos, hogy ezüst az???
Ez is hasonlít rá, de ez sem lehetett, mert ez "csak" ezüstözött rész: https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/kacsa- ... mo-peldanyAlex_Aston írta: ↑2021.12.13., hétf. 20:27Az, Kácsa.
.
20211213_202517.jpg
Az, Kácsa.
Ez a kábel nagyon korrektül néz ki, főleg ha ezüst, tényleg kácsás? Kár, hogy most már nem látok a kínálatukban ilyent... (szerk: hasonlót találtam az "archívumukban", de az ezüstözött réz volt: https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/fonott ... arzo-kabel )Alex_Aston írta: ↑2021.12.13., hétf. 19:43Csináltam egy saját házi tesztet, mert egyik kedves fórum társunk jóvoltából nálam van tesztelni pár napot egy Kácsa ezüst kábel (mellékelt fotón).
A saját VDH d352 volt a másik alany.
Kb. 10x egymás után váltogatva A-B teszt nálam/nekem nem adott semmi különbséget...![]()
De persze lehet nem is kéne lenni különösebben, ha azt nézzük, hogy újkori áruk kb. ugyanaz (2×3m esetén 100e Ft körül).
.
20211213_172901.jpg
Nem butaság amit kérdezel, de az én tapasztalatom az, hogy a Cat kábelekből nem lehet jó hangú USB kábelt csinálni.
Igen, jól érted és nem rossz az ötlet, én is gondoltam már rá, csak két problémám van vele (tudom, én ilyen problémás emberke vagyokDorian írta: ↑2021.12.07., kedd 15:01Ha jól értem az a cél, hogy a mozierősítőt és a sztereót is ugyanarra a front hangfalpárra kösd?
Ez esetben semmi szüksége hangfalátkapcsolóra: a mozivasfront pre-outjából kötsz egy IC-t a sztereó vas egyik bemenetére / mozin a frontokat majd a sztereó hajtja/, a sztereó zene forrását meg a sztereó vas másik bemenetére kötöd.
Ha jól értem az a cél, hogy a mozierősítőt és a sztereót is ugyanarra a front hangfalpárra kösd?