Csillagos ötös. :)
A Mission egy elég ritka 751 Freedom páros.
A két szélső páros valóban egy Etalon Kreaton széria, de pontos adatokat, sajnos én sem tudok róluk.
A két barna Etalon, most lett összeállítva, bár a doboza nem eredeti Etalon doboz, de azok alapján méretezve lett elkészítve.
Teljesen ugyanaz mint az eredeti, mert abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a hazánkban talán egyetlen Etalon Kreaton doboz tulajdonosának barátságát élvezem. Az eredeti hangszórókat talán már nem is lehet beszerezni, én is csak hasonló paraméterekkel rendelkező, viszont eredeti Etalon hangszórókészletet tudtam keríteni hozzá. Kicsit kellett moddolni a dobozokat, mert zárt rendszerűek voltak, és jobbnak véltük ugyanolyanra alakítani mint az alapot adó eredeti doboz. Így reflex doboz lett, és a két mély közép helyett egy lett hajtva benne.
A hangját hiába írkálnám, hogy ilyen pazar, meg olyan frankó, ezt hallani kell, az biztos, hogy ilyen fúvóshangszereket, és gitárhangot nem sok helyen hallottam.
A lehetőséget, még mindig fekínálom, ha valakinek erre vezet az útja, bármikor megfülelheti a hangját.
A Mezzoforte, már lassan 3 éve van a tulajdonomban, Szabó Zoltán kezei munkáját dícséri, nagyon örültem neki, hogy senki nem hitte , hogy ennek a hangfalnak lehet jó hangja lehet, elég rossz képek lettek róla feltéve a hirdetéshez, és valahogy nem kellett szegény senkinek. Aztán egyszer, szintén öreg barátomnak köszönhetően, a tulajdonomba került ez a gyönyörűség, elképesztő szép doboz, lehet, hogy nekem van mimóza lelkem, de én komolyan megkönnyeztem amikor megláttam. Vállalom.
Koránál fogva, a váltó teljes átépítésre került, és akkor mutatta meg a foga fehérjét.
Nem véletlen dícsérik a mai napig az Audax hangszórókat.
A Mission ne tévesszen meg senkit az egy felületkezelt mélyközép benne, Ő is igazi kis arclepakolós doboz, igaz, ő egy kicsit háklisabb az elhelyezésre.
A Kef igazi angol hangzás, piszok szép hosszan hallgatható hanggal, nagyon régóta hirdetem, mégsem kell senkinek, nem is értem.
Nagyjából így.

mint a direkt társaik!