Nincs semmiféle megvilágosodás, világegyenlet-megfejtés meg pláne.Aszpirin írta: ↑2021.12.09., csüt. 18:39
Kérdés csak az, hogy ez a megvilágosodás, és világegyenlet-megfejtés mennyire bizonyul tartósnak.
Mert ugye az összes előző megoldás nem azért volt, mert viszketett a zsebed...
![]()
Reméljük, megérkeztél. És akkor be is zárhattunk egy pár topikot, mert megvan a mindenki számára üdvözítő megoldás. Vagy mégsem.
A zsákutcákat mindenki - legalábbis szemmel láthatóan a túlnyomó többség - bejárja, mert - szerintem legalábbis - mindenki számára jó megoldás nincs. Mindenki meg kell keresse a magáét - és vagy kitart és megérkezik, vagy a keresésben leli épp örömét, és örökre keres, vagy feladja, és bemeséli magának, hogy minden eddigi keresés hiábavaló volt, mert a hifizésben magában van a hiba, rossz célt választott, elég például a telefon is meg a agybadugós fülhallgató, mert úgymond a zene a lényeg![]()
Az előző megoldások azért voltak, mert kíváncsi voltam. Én is szerettem volna fejleszteni a rendszeremet, megtapasztalni amiről mások beszámoltak, még akkor is, ha a józan énem tiltakozott ellene, lásd UTP kábel pl. Mindezen tapasztalásokból nem vontam le általános érvényű következtetéseket, mindössze a saját állapotomról számoltam be, ami vagy tartós lesz vagy nem, vagy jó vagy nem. Minden esetre ez is egy lehetséges megfejtés a sok közül.
A hifi rendszerek java - amiket én hallottam - pont az ellenkezőjét csinálják, mint amit a hifisták mondanak. Beszélnek dinamikáról, ami a legtöbb rendszerből hiányzik. Beszélnek színezetlen hangról, ami végképp hiányzik. Kottázható basszusról, miközben összesen 3 mélyhangon búg a szoba.
Az egész hifizésben az volt a legrosszabb, hogy nem volt semmi kapaszkodó. Sokakkal beszélgettem, egy időben sok rendszert meghallgattam. Vásároltam mindenféle elv mentén. Nem tudtam, mire kéne figyelni, mi az ami elvárható egy rendszertől adott pénzért, nem értettem miért olyan pusztítóan szar némelyik nagyon drága rendszer is és azon mi tetszik a tulajának, míg sok olcsó rendszer meg tök egységes volt. Nem tudtam, ki segíthetne eligazodni, aki nem csak a pénzt akarja lehúzni rólam. Szóval ezt végig kellett szenvednem. Nem élveztem 1 percét sem. Hiábavaló nem volt persze.
Az utolsó bekezdéseddel teljesen egyetértek. Szerintem szerencsés, aki élvezni tudja ezt az útkeresést, lehet neki az maga a cél és azért van, nem tudom.