A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nem mondom, hogy nem láttam (mert láttam) Steve Carell filmet, az se mondom, hogy nem fogok megnézni filmjét, de nagyon jó ajánlásokkal kell majd rendelkeznie.
Egyébként, még eszembe jutott, hogy számomra Will Ferrell ábrázata is kibírhatatlan, Russell Crowe és Tom Cruise is taszítanak, nem is nagyon nézem filmjeiket.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
Vagy esetleg arra gondolsz, miért Ben Stiller filmet írtam? Csak példaként, mert ő is szóba került, és ezzel a filmjével engem (is) meglepett, jó értelemben.
Belinkelsz egy filmet, amiben Adam Sandler játszott, és azt írod Ben Stiller nagyot alakít benne...
Ja, igen, jogos...
De remélem érthető, mire akartam kilyukadni.
Persze. Nem szereted Ben Stillert, mert olyan feje van mint Adam Sandlernek.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
Vagy esetleg arra gondolsz, miért Ben Stiller filmet írtam? Csak példaként, mert ő is szóba került, és ezzel a filmjével engem (is) meglepett, jó értelemben.
Belinkelsz egy filmet, amiben Adam Sandler játszott, és azt írod Ben Stiller nagyot alakít benne...
Alex mentségére: ezeket én is mindig összekeverem…
Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
"...engem pl. Steve Carell vagy Ben Stiller irritál, a látványukat se tudom elviselni, bármit, bármilyen színvonalon alakítanak"
Végre egy közös pont. De én még ide sorolom Adam Sandlert is.
Szerintem Steve Carell jó színész, ha nem a bugyuta filmjeit nézi az ember (pl. The morning show).
A többiek valóban egy kaptafa szerepeket játszanak évtizedek óta. Viszont Adam Sandler ezzel a szerepével megmutatta, hogy tud, ha akar (csak ezek szerint nem akar...). https://www.imdb.com/title/tt5727208/?r ... flmg_act_8
Nagyon hitelesen alakította azt a személyt, akin látszik, hogy kártyavárat épít. Nekem ezzel a filmjével az össze korábbi filmjét zárójelbe tette. Csak félek, nem nagyon lesz több ilyen.
?
"...engem pl. Steve Carell vagy Ben Stiller irritál, a látványukat se tudom elviselni, bármit, bármilyen színvonalon alakítanak"
Szerintem Steve Carell jó színész, ha nem a bugyuta filmjeit nézi az ember (pl. The morning show).
A többiek valóban egy kaptafa szerepeket játszanak évtizedek óta. Viszont Adam Sandler ezzel a szerepével megmutatta, hogy tud, ha akar (csak ezek szerint nem akar...). https://www.imdb.com/title/tt5727208/?r ... flmg_act_8
Nagyon hitelesen alakította azt a személyt, akin látszik, hogy kártyavárat épít. Nekem ezzel a filmjével az össze korábbi filmjét zárójelbe tette. Csak félek, nem nagyon lesz több ilyen.
A többiek valóban egy kaptafa szerepeket játszanak évtizedek óta. Viszont Ben Stiller ezzel a szerepével megmutatta, hogy tud, ha akar (csak ezek szerint nem akar...). https://www.imdb.com/title/tt5727208/?r ... flmg_act_8
Az első másfél óra számomra erősen unalmas volt, sem a cselekmény, sem a színészi játék, sem a látvány nem kötött le, de a bírósági résztől egészen érdekessé vált, a három verzió bemutatása kimondottan finom, így végül nem bántam a rá áldozott 2,5 órát.
Scott mobiltelefonos kifakadást olyan szinten tolja a média (ingyen), hogy ekkora hírverést csak nagyon drágán lehetett volna összehozni. Szerintem ügyes húzás volt.
u.i.: Szegény Adam Driver bármilyen szerepet játszik, számomra teljesen hiteltelen, de a hiba biztosan bennem van.
Ez egy nagy határ . Egy semmitmondó, kigyúrt, k.rvakemény, menő, a "fejét játszó" szépfiú. Még csak nyomokban sem tartalmazza a film, akár egyetlen jó tulajdonságát sem.
Én szóltam.
Mondjuk azt nem tudom ez áll közelebb a könyvhöz vagy a film.
Az alapötlet, hogy mégis léteznek napjainkban is szirének (habfiúk és hableányok), akik csöppet sem hasonlítanak a Disney-féle kis hableányra, nem is rossz.
Az 1. részben felbukkanó hableányt, Rynt alakító Eline Powell hihetően alakítja a szárazföldön tébláboló tengeri lényt.
Sajnos, a többi karakter annyira semmilyen (alig 2 napja láttam, fel se tudnám őket idézni), illetve a történet semmi érdekeset, izgalmasat nem mutat, vetít előre, úgyhogy nekem ennyi elég volt.
(A neten utánanéztem, beleolvastam a 3 évad tartalmába, az se keltette fel a vágyat, hogy meg is nézzem.)
Chilling Adventures of Sabrina
Befejeztem a harmadik évadot (part 3).
Azt hiszem a cselekmény itt is értelmét vesztette, mintha részről-részre ment volna az ötletelés, különösebb íve nincs, tétje nincs, pl. a halottak feltámadnak, a múlt megváltoztatható.
Viszont, az esetenként szexuálisan izgatott tini karaktereket alakító, többségében 20+ korú színészek szépek.
Értelmetlensége, gügyesége ellenére, amolyan bűnös élvezet (magyarul: guilty pleasure).
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
Ok.
Előttem egy totál mimikaszegény fazon van, ugyanúgy mint Keanu Reeves a depresszív fizimiskájával.
A Batmanben pedig abban a maszkban valóban felejthetetlen alakítása volt. Gondolom, mert nem látszott.