Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)
Nem a reklám kedvéért. Tegnap voltam médiában. 8.4 diamond 62k. 8.3 40k párban. ez q**a jó ár szvsz.
Jó bizony! És a hangfal is.
celestion f30-hoz képest milyen?
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
Nem a reklám kedvéért. Tegnap voltam médiában. 8.4 diamond 62k. 8.3 40k párban. ez q**a jó ár szvsz.
Jó bizony! És a hangfal is.
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
yamaha hangfalai ...
... vagy egy másik megoldás
Wharfedale diamond széria
8.4 front, 8.3 rear és 8 C (backrear center és front center)
???
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1709
yamaha hangfalai ...
???
-
Vendég
yamaha hangfalai ...
???
B&W sincs olyan sok embernek, végülis (...mert mindenki eladja...).
:kiraly:
Ez elmés hozzászólás volt! :taps:
Ha mindenki eladja a hangfalát, akkor kevesebb lesz vagy mi?
(az emberek többsége azért új cuccot szeret venni).
-
Vendég
a yamaha hangfalai milyen minőségűek?
gondolok itt az ns 150-re pl
Leírok neked egy pár márkát hogy mit is érdemes megfülelni.Ezeket azért írom mert itt a fórumon sokan használják o˝ket nap mint nap nagy megelégedéssel.Szerintem amit érdemes meghallatnod:Tannoy,Wharfedale,Klipsch,ami nekem nagyon tetszett a Dali Concept sorozat,Mission,Mordaunt Short,Kef...
végülis a JBL is csak alig fordul elô....
B&W sincs olyan sok embernek, végülis (...mert mindenki eladja...). :kiraly:
Ja, Te azt írtad, h mit érdemes megallgatni?
Még mielőtt bárki is kötekedne velem csak azokat írtam ami épp eszembe jutott és azért tettem a három pontot a felsorolás végére. :taps:
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
-
Vendég
Leírok neked egy pár márkát hogy mit is érdemes megfülelni.Ezeket azért írom mert itt a fórumon sokan használják o˝ket nap mint nap nagy megelégedéssel.Szerintem amit érdemes meghallatnod:Tannoy,Wharfedale,Klipsch,ami nekem nagyon tetszett a Dali Concept sorozat,Mission,Mordaunt Short,Kef...
B&W sincs olyan sok embernek, végülis (...mert mindenki eladja...). :kiraly:
Ja, Te azt írtad, h mit érdemes megallgatni?
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 695
Rega Brio - CA DacMagic 200M + TMP táp - PC/Audirvana - Revox B226 - Hivox 3 utas zárt monitor
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer
HiDiamond D3 hfkábel - HiDiamond D3 rca - IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek - Oyaide Neo usb a-b - QED QE6200 koax - Audioquest Forest RJ/E Ethernet - ifi LAN iSilencer
Sziasztok!
Kössz a segítséget. Megfogadom a tanácsokat, és igazatok van.
Ha megvettem, akkor mindenféle képpen megírom tapasztalatomat a hangfallal kapcsolatban.
Addig is viszontlátás!
Szunyog
Üdvözöllek a fórumon.
Ahogy kivettem az írásodból elég tanácstalan vagy a témában .Leírok neked egy pár márkát hogy mit is érdemes megfülelni.Ezeket azért írom mert itt a fórumon sokan használják őket nap mint nap nagy megelégedéssel.
Szerintem amit érdemes meghallatnod:Tannoy,Wharfedale,Klipsch,ami nekem nagyon tetszett a Dali Concept sorozat,Mission,Mordaunt Short,Kef...
Nekem is mindig azt mondták hogy csak olyan cégtől érdemes hangfalat venni ami csak hangfalgyártással foglalkozik.Szerintem a Pioneert hagyd ki a listából.
Előre mondom hogy ez csak egy tanács hogy miket érdemes meghallgatnod,de a végső döntés úgyis a tiéd lesz és azt veszed meg ami neked a legjobban tetszik,és lehet az pont a Pioneer lesz./De nem hiszem/
És ha nem tántorítanak el a magyar gyártók őket is meg lehet fülelni.pl.Sonido,Hivox,Heed Audio.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
Sziasztok!
Kössz a segítséget. Megfogadom a tanácsokat, és igazatok van.
Ha megvettem, akkor mindenféle képpen megírom tapasztalatomat a hangfallal kapcsolatban.
Addig is viszontlátás!
Én annyi kiegészítést tennék az elöttem szólókhoz, hogy magad adod meg a választ! Ha teheted menj el és hallgass meg pár hangfalat és amelyik tetszik azt vedd meg.
Talán ez a legbölcsebb hozzászólás eddig. Mindannyian mást várunk el egy hangfaltól, rendszertől (pl. iszonyat mélyeket, más-más térérzetet, a hang testességének különböző változatait stb.). Ezért mindegyikőnknek más és más tetszik.
Így egyetemes bölcs válasz nincs, hogy mi a jó hangszóró.
Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek
Négy láb jó, két láb rossz
Nekem is érzékeny a fülem, és hamar kiszúrom, ha valami nem stimmel a hangzással.
Én annyi kiegészítést tennék az elöttem szólókhoz, hogy magad adod meg a választ! Ha teheted menj el és hallgass meg pár hangfalat és amelyik tetszik azt vedd meg.
Szia Tami!
Ezek az árak, egy darabra vagy egy párra értendőek?
Szia Topeti én Tami vagyok.
Jó is lenne ha párra lenne
Minden szobába raknék ittonra
Jó is lenne ha párra lenne
Minden szobába raknék ittonra
-
Vendég
Szia Tami!
A Klipsch árakra gondolsz? Darab, bruttó.
Szia Tami!
Erősítő: Korsun KS99, CD-játszó: Rotel RCD-965BX, Hangfal: saját Vifa építés
.. Onkyo TX-DS494-es .. szeretnék 2 front hangfalat vásárolni, ..
- hallgasd meg a Klipsch-eket is, jo erzekenyseguk meg jol is jon a kisebb teljesitmenyu Onkyo-hoz..
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Sziasztok!
Nem vagyok olyan nagy HI-FI guru, és szeretném a segítségeteket kérni.
Most örököltem fateromtól egy Onkyo TX-DS494-es házimozierősítőt (mert ő vett egy Yamaha RX-V4600-at), és ehhez szeretnék 2 front hangfalat vásárolni, csak nemtudom, hogy milyet. Egy haver ajánlott egy B&W 600 DM-602S3-at, én meg egy Pioneer S-H 310-eset néztem. Fogalmam sincs melyiket, vagy egyáltalán milyet vegyek. Csak nem szeretnék olyat, ami szarul szól. Gondolom megértitek. Nekem is érzékeny a fülem, és hamar kiszúrom, ha valami nem stimmel a hangzással. Szóval ha tudnátok segíteni nekem, és mondanátok pár tanácsot, akkor azt nagyon megköszönném.
Szia Szunyog, légy üdvözölve a fórumon!
Szerintem sok féle ötlet van az ittlevők fejében, de ahhoz, hogy segíteni tudjanak, Neked is segítened kell egy kicsit. Légy szíves árulj el még egy-két dolgot.
Mekkora helyiségben akarod a hangfalakat használni?
Csak két frontot akarsz venni, vagy késöbb teljes házimozi rendszert akarsz építeni?
Kb. milyen arányban akarsz rajta házimozizni, és milyen arányban zenélni?
Milyen zenéket, filmeket akarsz hallgatni, nézni?
Kb. mennyi összegből akarod a két hangfalat, esetleg késöbb a többit megvenni?
Csak új hangsugárzóban gondolkozol, vagy a használt is szóba jöhet?
Gyári hangfalakat akarsz, vagy esetleg a hangfalépítésre is lenne kedved, lehetőséged?
Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek
Négy láb jó, két láb rossz
Sziasztok!
Nem vagyok olyan nagy HI-FI guru, és szeretném a segítségeteket kérni.
Most örököltem fateromtól egy Onkyo TX-DS494-es házimozierősítőt (mert ő vett egy Yamaha RX-V4600-at), és ehhez szeretnék 2 front hangfalat vásárolni, csak nemtudom, hogy milyet. Egy haver ajánlott egy B&W 600 DM-602S3-at, én meg egy Pioneer S-H 310-eset néztem. Fogalmam sincs melyiket, vagy egyáltalán milyet vegyek. Csak nem szeretnék olyat, ami szarul szól. Gondolom megértitek. Nekem is érzékeny a fülem, és hamar kiszúrom, ha valami nem stimmel a hangzással. Szóval ha tudnátok segíteni nekem, és mondanátok pár tanácsot, akkor azt nagyon megköszönném.
-
Vendég
80 db től van -15 ig az enyém 27 esen is simán észre lehet venni. Szal fél hangerőn már előjön.
1.5 ös kábelem van
Próbáld ki először jobb kábellel, vagy ha lehet kösd rá más erősítőre a hangfalat.
Robbanásoknál általában. MAgas/ mélyközépből
Meddig tekered az erősítőt?
Milyen hangfalkábeled van?
80 db től van -15 ig az enyém 27 esen is simán észre lehet venni. Szal fél hangerőn már előjön.
1.5 ös kábelem van
-
Vendég
Meddig tekered az erősítőt?
Milyen hangfalkábeled van?
Skacok a torzítás jelenség adódhat az erősítő miatt/ Yamaha RXv 357/ vagy egyértelmű hangfal "hiba" Wharfi 8.4es
Kicsit pontosíthanád, milyen torzítást hallasz.
Több hibalehetőség is van.
-
Vendég
Skacok a torzítás jelenség adódhat az erősítő miatt/ Yamaha RXv 357/ vagy egyértelmű hangfal "hiba" Wharfi 8.4es
Kicsit pontosíthanád, milyen torzítást hallasz.
Több hibalehetőség is van.