Az új 7-est én se hallottam. A régiből a 704-es és a 703-at. Érdekes volt a tapasztalat. A 704-es nekem nagyon nem tetszett, viszont a 703-as benne van a top5-ös listámban. Állítólag az elődje a CDM9NT még jobb, bár ezt nem tudom, mert azt nem hallottam. Nekem a 703-as, Signature Diamond, 801 Mátrix, és persze a P6 a B&W közül ami tetszett, ezen kívül volt még egy hangsugárzó amitől leesett az állam, csak az sajnos - bár ezek között is van nagyon drága - csilliárdos kategória egy Audio Physic Avanti volt, egy régebbi modell.Alex_Aston írta: ↑2021.12.07., kedd 15:55És a jelenlegi 7-es nekem nagyon nem jött be (ahogy olvastam itt, másnak sem igen). Pedig, ha tetszik, megveszem. De inkább a régebbi 7-es B&W-t tenném a szobába, ha választanom kellene.Snipi írta: ↑2021.12.07., kedd 15:34
Jaa! Értem.
Szóval ma egy hasonló minőségű új hangsugárzóra gondolsz ... hát a mai megfelelője, mondjuk valamelyik 7-es állódoboz - bár mostanában nem hallottam más hangsugárzókat, mert az utóbbi 10 évben elvagyok a sajátjaimmal - az tényleg milliós nagyságrend.
Ez nekem így még eszembe se jutott ... de most kihúzom magam![]()
A többi B&W-től (804, 802, 803, 802D stb.) én sem igazán voltam elájulva, bár töredelmesen bevallom, hogy 5 pár B&W-m van (amiből 4 elég jó, de persze nem ez a szint talán a P6-on kívül) meg egy Zepp. Szóval azért eléggé be vagyok oltva B&W-vel, bár lehet, hogy pont ez az, mivel így nagyobbak vele szemben az elvárásaim.