Számodra. A kábelgyáraknak viszont más a véleményük, a csúcs RCA IC kábeleiket általában ennek a WBT sorozatnak a színezüst változatával szerelik. Amikor a Kácsától elvették a WBT forgalmazást vettem ilyen csatlakozót és valóban hihetetlenül jól szól.zoli73 írta: ↑2021.11.25., csüt. 19:38
Nem igazán értem, hogy ezzel a konstrukcióval mit is akart a WBT elérni, de szerintem is elég vacakra sikeredett.
A Kimber Hero összekötőim közül az egyik pár(újabb modell?) ugyan ilyen dugókkal van szerelve. Fülre nem hallok különbséget közöttük, de a régebbi(?) Hero-k, 0144-es WBT dugói sokkal stabilabbak, precízebben működő, tartósabb darabok. Ezeket a szinte full műanyag dugókat nem lehet stabilan meghúzni, szinte csak a "szentlélek" tartja a helyükön, az aljzatban. Számomra csalódás.
Az igaz, hogy ez a nextgen széria nem robusztus, de valamit nem szabad elfelejteni: a kábelek nem arra készülnek, hogy évek alatt sok kézen átmenve milliószor ki be dugdossák azokat. Esetleg a csatlakozót több barkács kéz többféle ónnal más és más kábelekre szerelje.